Background adbanner
calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAČNA SATNICA svih mečeva četvrtfinala na EURO2024 SKANDAL NA IMANJU OPRE VINFRI! Dvojica momaka uhapšeni su na njenom ranču zbog pokušaja ovog zločina! TRUDNA MARIJA KILIBARDA NE MIRUJE! Voditeljka se u šestom mesecu trudnoće odlučila na ovo! “DECA SU MI SE RUGALA, ZVALI SU ME OLIVA!” Naomi Kembel progovorila o vršnjačkom nasilju koje je doživela! “NADAM SE DA ĆE POTRAŽITI STRUČNU POMOĆ” Vanja Ignjatović ključa od besa, uputila brutalnu poruku Ša i Mioni, reagovala i Tara Simov! ŠOK! OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ! Evo šta kaže nakon što je otkrivena njegova veza sa Indi, novi detalji o romansi! SIN SLOBE RADANOVIĆA POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Pevač pokazao naslednika u nesvakidašnjem izdanju KAKO SE REŠITI DOSADNOG KAMENCA?! Ova dva sastojka sigurno imate u kući, a otkloniće i najtvrđu prljavštinu! “NE SEĆAM SE LJUBAVI PREMA NJEMU, TO JE VRSTA PREVARE!” Milena Ćeranić o Nemanji Stevanoviću! Pevačica OTVORILA DUŠU! GDE SE SAKRITI KADA POČNE GRMLJAVINA?! Na ovo mesto niko ne bi pomislio, a najbolja je zaštita! PREDSEDNIK VUČIĆ NA SVEČANOM PRIJEMU U AMBASADI SAD-a: Ambasador Hil nasmejao sve svojim govorom na srpskom! NINA ĐOGANI OBJAVILA VIDEO IZ TERETANE I ODUŠEVILA PRATIOCE! Komentari se samo nižu, a ovaj deo njenog tela su svi primetili! “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO..” Tara Simov razbesnela pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vreme, evo šta je uradio! KONAČNO PRAVA ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića!? Evo šta se dogodilo zaista u kući porodične kuće Tošić-Karleuša ALEKS NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE! Objavila šok video nakon što je uhvatilo nevreme!

SRBIJA NIKADA REPUBLIKU SRPSKU NEĆE OSTAVITI NA CEDILU! Vučić:”U ponedeljak uplaćujemo 10 miliona za autoput”

Objavio: RHT
08/06/2024 2:28 PM

10 miliona za autoput

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija uplatiti 10 miliona evra, Naime, novac je namenjen za izgradnju autoputa Bijeljina-Sremska Rača.

Foto: Printscreen/Rts

Foto: Printscreen/Rts

Foto: Printscreen/Rts

10 miliona za autoput

– Nadamo se uskoro investicionom rejtingu, to bi bio prvi put u istoriji Srbije, ali to bi bio i uspeh Srpske i svakog Srbina – rekao je Vučiić.

On je naveo da je potrebno da se Srbija izbori za mir i napredak sopstvene ekonomije.

A za jedinstvo naroda smo se danas izborili i molim vas, ne dajmo da nam ga iko ikada sruši – rekao je Vučić, dodajući da svi oni koji nisu prisustvovali na današnjoj zajedničkoj sednici imaju svoje predstavnike u njemu kao predsedniku, kao i premijeru Srbije.

On je istakao da je u regionu potreban mir.

Nema u deklaraciji razdruživanja. Samo vas molim da milion puta razmislite koliko nam je svima potreban mir. Ja sam rekao Miletu, znam ja za bukače i one koji se zaklinju u kafani. Kao i one koji su mi držali pridike o srpstvu. Kad sam doneo zastavu u UN tražili su da je iznesem, jer je zabranjeno nositi .

Naveo je da Srbija nikda neće ostaviti na cedilu Republiku Srpsku.

Jedino, pokušajte sve mirno i u razgovoru s drugima, i u skladu s Dejtonom da rešavate – naveo je Vučić.

Hypetv.rs/ S.S.

BONUS VIDEO:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner