Background adbanner
calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Amil Ćorović: “Nabacuju mi se devojke lakog morala, vide da vozim skupa kola i da imam novac” BROJE SITNO DO POROĐAJA! Sve je spremno za dolazak bebe! KRAJ JEDNE EPHE! OPRAŠTANJE OD AUTOBUSKE STANICE! Građani teška srca ispratili poslednji autobus! ZAVIJENI U CRNO! PREMINUO ČUVENI GLUMAC! IZA SEBE OSTAVIO ČETVORO DECE I SUPRUGU! TOMINA UDOVICA NEUTEŠNA! Srce joj se slama na delove! GOLA SANDRA AFRIKA! Pevačica raširila noge… Fotka napravila opštu pometnju (FOTO) “NEĆEMO DOZVOLITI DA DOĐU NA POLA SATA, POPIJU KAFU I ODU KUĆI” Premijer Vučević uživo o civilnom služenju vojnog roka: Oni će služiti najmanje duplo! POTRESNE ISPOVESTI IZ JASENOVCA Logoraši sami sebi kopali grobnice ŽENU ZDRAVKA ČOLIĆA NAPALI NOŽEM I ISEKLI JE PO LICU! Strava i užas, evo šta se desilo RADI MANOJLOVIĆ UKRADENO 100.000 EVRA!? Svi detalji “PLJAČKE”! Šok! SRBIJA PRI VRHU LISTE! SZO sprovelo istraživanje koliko vremena mladi provode igrajući video igrice , rezultati zabrinjavajući! NIKO NIJE ZNAO OVAJ DETALJ O MIRKI I VUJADINU! Evo šta je glumici ZABRANJENO! BEZ DLAKE NA JEZIKU! Emisija koja pomera granice! SVI DETALJI O PEDOFILIMA, ALI I O NESTALOJ DEVOJČICI! NOVAK KAO ZVER! Pogledajte kako su u Saudijskoj Arabiji predstavili Novaka Đokovića (VIDEO) “JA NISAM DISKVALIFIKOVANA! NIJE BILO SAOPŠTENJE” Sara Stijović za HYPE TV “Produkciju sam zvala…” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI!? Isplivali novi detalji, skandal!

CELA SRBIJA STREPI! Svi čekaju rezultate magnetne rezonance Novaka Đokovića

Objavio: RHT
04/06/2024 3:17 PM

Svi čekaju rezultate magnetne rezonance!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa pobedom nad Fransiskom Serundolom rezultatom 3:2 (6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3). Međutim, iako je uspeo da pobedi nakon nestvarnog preokreta, njegova povreda kolena je zabrinula sve.

Credit line: Eurasia Sport Images / imago sportfotodienst / Profimedia

Svi čekaju rezultate magnetne rezonance

Njegov nastup u nastavku turnira je i dalje neizvestan, a u 15 sati Nole je otišao da uradi zakazanu magnetnu rezonancu. Rezultati se ne čekaju dugo pa će srpski teniser konačnu odluku doneti vrlo uskoro.

Nadamo se da povreda nije ozbiljnije prirode, pa ukoliko bude mogao da nastavi turnir, Novak će u četvrtfinalu igrati protiv Kaspera Ruda. Međutim, dok ne stignu rezultati, društvene mreže su se usijale. Već su aktivirane kladionice o Novakovoj povredi i rezultatu magnetne. Sve oči su uprte u doktora i tim koji stoji iza našeg tenisera i krajnje odluke. Šta će to biti uskoro ćemo saznati.

Ono što je možda sve zabrinulo jeste to što je naš teniser otkazao današnji trenig. O predaji i povlačenju turnira pomišljao je zbog bolova…

Kada sam razmišljao da li da predam? Odmah posle povrede sam pričao sa fizioterapeutom, imao sam medicinski tajm-aut. Video sam da to nije pomoglo mnogo. Uradio je najbojli mogući posao naravno, samo sam shvatio da ne može da se reši, nego da može da se održava na određen način. Alehandro, fizio iz ATP je to i uradio i zahvalan sam mu. Video sam da ne mogu da dam 100 odsto, da ne mogu da menjam pravac, da ne mogu da trčim na njegove drop-šotove i on je to video, igrao je tako”, rekao je Novak na konferenciji, ali se situacija kasnije popravila.

Hypetv.rs/kurirsport/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner