Background adbanner
calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dr. Igi IMAO JAHTU, PLIVAO U PARAMA, PA NESTAO: “Razbijao sam se od tezgi!” VELIKI USPEH “FITNESS INSTAGRAMA”! Regionalna aplikacija postala globalni hit: Njeni kreatori potpisali ugovor sa svetskom računarskom kompanijom MAJKU INDI UMALO STREFIO ŠLOG, KADA JE ČULA ZA VEZU NJENE ĆERKE I MARJANOVIĆA!? Šokantni detalji, skandal!? OLUJNO NEVREME RAZORILO VOĆNJAKE I USEVE: “Kajsije su STRADALE!” SASTANAK U “BANJICI 2”: VUČIĆ IMA PORUKU ZA CRNU GORU “Pitam ja sada ljude u Podgorici…” (VIDEO) STIŽU RODE! Nova prinova, rijaliti učesnica trudna! Šok, umreće od ljubomore kada sazna! VREMENSKA PROGNOZA ZA 3. JUL! Evo šta nas danas čeka sa vremenom! “LJUBAV PREMA SELU, U NJENIM GRUDIMA…” Nives Celzijus POZIRALA U POLJU! IMANJE nam se BLIŽI! “NAŠA LJUBAV SE RODILA U KOMBIJU!” Rada Manojlović o Milanu Stankoviću, otkrila čime ju je OČARAO (VIDEO) GOGA SEKULIĆ O OPERACIJI I KOMPLIKACIJAMA NAKON INTERVENCIJE:”Imala sam dug oporavak” ZEMLJOTRES POGODIO JAGODINU! U Pomoravlju se sve češće TRESE TLO! STANISLAV MORA NA HITNU OPERACIJU! Nakon ovog udarca, ništa više neće biti isto! NAPADNUTA, TAKSISTA HTEO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 3. jul: Strelci u nezgodnom periodu, Blizance jedna osoba mazi, a Lavovima zabija nož u leđa HOROSKOP ZA JUL PO CIGANČICAMA KARTAMA! Presudan momenat, jedan znak će da plače, ali to nije sve! TAČNA SATNICA svih mečeva četvrtfinala na EURO2024

“TREBA KOD DOKTORA” Hitno se oglasila Anelina sestra nakon saznanja da je ONA TRUDNA: Van sebe zbog Janjuševe reakcije

Objavio: RHT
03/06/2024 11:45 PM

Hitno se oglasila Anelina sestra

Foto: Printscreen Instagram/sitaahmic/Printscreen Youtube/Zadruga Official

Nakon što je Aneli Ahmić saznala da je u drugom stanju, brzinom munje oglsila se Sita Ahmić i dala svoj sud o sestrinoj trudnoći.

Hitno se oglasila Anelina sestra

-Posto kaže da je dobila ja ne znam, kako god treba kod doktora. Nemam odgovor veruj mi. Janjuševa reakcija je sramota – poručila je Sita.

Janjuš zahteva samo jedno

Janjuš je van sebe zbog ovog saznanja, a insistira da Ahmićeva ponovo uradi test, te da on bude u prostoriji sa njom.

– Opet da radiš! Za koliko, pola sata? To moraš! Šta da ne budem ovde, biću sigurno, moram, ženo! – govorio je on.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Uradili smo test Aneli Ahmić, i pokazuje dve crte i ona je trudna. Test pokazuje da si trudna – rekao je voditelj večeras u rijalitiju.

– Nisam, uradiću ponovo. Sinoć sam dobila. Otkud znam zašto pokazuje da sam trudna – govorila je ona sve vreme, dok se Marko Janjušević Janjuš sve vreme držao za glavu.

– Lagala si već tri puta da si dobila – odgovorio joj je voditelj, a zatim je uradila novi test ponovo.

– Neka uradi ponovo – ponavljao je Janjuš.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Janjuš vređa Aneli nakon saznanja da je trudna

– Ja ću krenuti, ali ne mogu više da je smislim. Nervira me konstantno. Samo neka uradi ovaj test. Beži tamo, neka te moje oči više ne vide. Folirantu jedan. Samo neka uradi test da vidimo da li je trudna. Ako jeste, ja ću biti tu za dete, ako ne, nikom ništa – kazao je Janjuš.

– Milane, on je sad ovakav jer ja treba da radim test – dodala je Aneli.

– Lažovčino! Jako si mi se zgadila – rekao je Janjuš.

– Test je pokazao da si trudna, idi još jedan uradi – rekao je voditelj.

– Pusti me, žena me izluđuje, njeno ponašanje – jaukao je Janjuš.

– Ali Milane, ja sam dobila sinoć posle onog haosa… Milane, pomokrila sam se. Ne želim se sada raspravljati – kukala je Aneli.

– Za pola sata moramo da ponovimo – saopštio je Milan.

– Mora ovde da uradi… Ovde ćeš mi ponoviti test, ispred mene – vikao je Janjušević.

Hypetv.rs/E.B./Pink

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner