Background adbanner
calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“GOLDENITO, MNOGO SI LJIGAV!” Luka Silni u “CarCastu sa VaVanom isprozivao njenog bivšeg momka: “Pozove ribe na rođendan i snima im…!”(FOTO, VIDEO) ŠPANIJA PRVI POLUFINALISTA EP! Merino zavio Nemce u crno OSIP OD ZNOJA ZNA DA NAPRAVI OGROMAN PROBLEM! Evo kako prepoznati da li je u pitanju nešto ozbiljnije STRAVIČNA NESREĆA KOD MLADENOVCA! Jedna osoba poginula, druga u kritičnom stanju! RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! U NEDELJU JE IVANJDAN! Veruje se da SUNCE STAJE TRI PUTA! Evo šta prijatelji mogu da urade na ovaj dan! Kako je Maja Marinković IZGLEDALA PRE 14 GODINA? Njen Taki podelio fotku, kakav ŠOK! (FOTO) NENADU PAGONISU UKINUT KUĆNI PRITVOR! Bivša ga optužila za nasilje, a na snazi je i dalje ZABRANA PRILASKA “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz izneo šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili “ZA NAS SU NAREDNIH ŠEST MESECI PRESUDNI” Aleksandar Vučić na svečanosti povodom početka predsedavanje Mađarske savetom EU HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da veruje šta je priznala, Jovanovićeva će doživeti nervni slom! Koliko je ostalo slobodnih mesta: JOŠ SUTRA TRAJE UPIS U SREDNJE ŠKOLE! INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) BIVŠA KUĆNA POMOĆNICA RASKRINKALA SEKU ALEKSIĆ I NJENOG MUŽA?! Evo zbog čega se nervirala! HITNO UPOZORENJE SVIMA KOJI SU U GRČKOJ! Nikako ne izlazite, opasno po život! “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pevačicine TAJNE! (VIDEO)

ANELI AHMIĆ JE TRUDNA! Produkcija pokazala POZITIVAN TEST, JANJUŠ SE DRŽAO ZA GLAVU!

Objavio: RHT
03/06/2024 11:15 PM

Aneli Ahmić trudna!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj je ušetao je u Belu kuću, kako bi saopštio Aneli Ahmić i Marku Janjuševiću Janjušu da je došao trenutak da otkriju da li će postati roditelji.

On je otkrio učesnicima da će se sa njima zaputiti ka hotelu, kako bi ona uradila test i otkrila da li je u blagoslovenom stanju.

Aneli Ahmić trudna

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Kako je prvi test pokazao da Aneli jeste trudna, voditelj je odlučio da Ahmićeva isti ponovi, kako bi bili sigurni:

– Nacija želi da budeem ovde sada. Sada je vreme da Aneli uradi test i da otkrije da li je u drgom stanju. Janjuše, mislim da bi bilo lepo da sad kreneš sa nama – rekao je voditelj.

– Ja ću krenuti, ali ne mogu više da je smislim. Nervira me konstantno. Samo neka uradi ovaj test. Beži tamo, neka te moje oči više ne vide. Folirantu jedan. Samo neka uradi test da vidimo da li je trudna. Ako jeste, ja ću biti tu za dete, ako ne, nikom ništa – kazao je Janjuš.

– Milane, on je sad ovakav jer ja treba da radim test – dodala je Aneli.

– Lažovčino! Jako si mi se zgadila – rekao je Janjuš.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Test je pokazao da si trudna, idi još jedan uradi – rekao je Milan.

– Pusti me, žena me izluđuje, njeno ponašanje – jaukao je Janjuš.

– Ali Milane, ja sam dobila sinoć posle onog haosa… Milane, pomokrila sam se, ne želim se sada raspravljati – kukala je Aneli.

– Za pola sata moramo da ponovimo – saopštio je Milan.

– Mora ovde da uradi… Ovde ćeš mi ponoviti test, ispred mene – vikao je Janjušević.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner