Background adbanner
calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ekskluzivno! Tamara Milutinović: ,,Na porođaju je snajka bila uz mene!” SVI DETALJI! Evo gde je Miljana nakon što je izbačena iz rijalitija! ŠOKANTNO! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pevačica iznela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” UDALA SE DUNJA ILIĆ?! Pevačica objavila fotke sa misterioznim muškarcem (FOTO) Prva izjava ŽANDARMA-HEROJA posle uručene plakete: Njegove reči ODJEKUJU! (FOTO) MILJANA KULIĆ DISKVALIFIKOVANA! KAZNA OD 50.000 EVRIĆA! Pismo Velikog šefa napravilo pometnju u Beloj kući PRIMIO ODLIKOVANJE od IVICE DAČIĆA! Žandarm Miloš Jevremović izašao iz bolnice sa POVEZOM NA VRATU! POŽAR U NOVOM SADU! NASTRADALI MUŠKARCI, jedan ima 19 godina! Tuga! STANISLAV O POMIRENJU SA MIONOM! Reper će poludeti, kada čuje ove detalje VUČIĆ SE OBRAĆA JAVNOSTI U 18.30 SATI! Govoriće i o napadu na sina! MARIJA KARAN U TANGAMA! Šok izdanje glumice o kome svi pričaju, pokazala telo vreteno (FOTO) U ITALIJI “VEJE SNEG” U JULU: Isplivali ŠOK SNIMCI! Da li je ovo moguće?! “NIJE ME PIPNUO MESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) PEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživeo sam infarkt u kolima za volanom” VREMENSKA PROGNOZA ZA 8. JUL! Temperature samo rastu, kreće PAKAO! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNEO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO)

MIONA I STANISLAV SE MIRE! Jovanovićeva moli i preklinje za oproštaj, neviđeni HAOS, Ša sve saznao, doživeo nervni napad!

Objavio: RHT
31/05/2024 5:42 PM

Miona i Stanislav se mire

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Miona Jovanović prva je danas gostovala u emisiji Miljane Kulić, gde je napokon priznala da bi volela da obavi razgovor sa bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom Panterom:

-Da li si sa Ša, ili ste na čekanju? – upitala je Miljana.

-Nismo raskinuli. Odnos nam je trenutno klimav. Ne mogu da dođem sebi nakon one situacije koju smo imali, iskreno. Nisam to očekivala od njega. To što je rekao je njegova sramota. Moram da kažem da smo malo distancirani, jer mi je teško. Ne mogu da se ponašam kao da se ništa nije desilo, nadam se da će ovaj osećaj proći – rekla je Miona.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Miona i Stanislav se mire

– Da li misliš da je Ša svesno rekao neke stvari? – upitala je Miljana.

– Pa mislim da je prvo želeo da sakrije, ali da je tokom afekta rekao sve – kazala je Miona.

– Šta misliš kakvo sada mišljenje ima tvoja porodica o Ša? – upitala je Miljana.

– Još gore mišljenje sad imaju o njemu – rekla je Miona.

– Da li misliš da Ša daješ za pravo da sumnja u tebe time što braniš Stanislava konstantno? Šta to održava vašu vezu? – upitala je Miljana.

Da li će doći do pomirenja?

– Održava nada da će se neke stvari promenti. Ja imam svoj stav kad je reč o nekim stvarima i iza toga stojim – istakla je Miona.

– Da možeš da vratiš vreme, da li bi poslušala Ša ili obavila razgovor sa Stanislavom? – upitala je Miljana.

– Razgovarala bih sa Stanislavom. Izvinila bih mu se i popričala sa njim iskreno, ljudski – kazala je Miona.

– Da možeš da vratiš vreme, da li bi ušla u odnos sa Ša? – upitala je Miljana.

– Ne kajem se zbog svojih postupaka. Smatram da nisam pogrešila, jer sam se emocijama vodila – kazala je Miona.

Photo: Printscreen Pink

– Šta ti kaže intuicija, da li će tvoj odnos sa Ša opstati? – upitala je Miljana.

– Iskreno, nije sve tako crno, ali ako se neke stvari ne promene, za nas nema sreće – kazala je Miona.

– Koje mane i vrline ima Ša? – upitala je Miljana.

– Nesiguran je. Vrline su mu što je požrtvovan i iskren – kazala je Miona.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner