Background adbanner
calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PRODUKCIJA ME JE PUŠTALA DA IZLAZIM KUĆI TOKOM RIJALITIJA!” Otkrivene strogo čuvane tajne UGAŠENOG formata (VIDEO) “JURILA ME JE LUJKA, REKAO SAM DA JE PSIHOPATA” U medijima NASTAO HAOS oko SLIČNOSTI Mace Diskrecije i Elene Kitić, a evo šta je Mile Kitić rekao o VANBRAČNOM DETETU “DOBILA SAM POZIV DA UĐEM, BILA SAM NA RAZGOVORU!” Povratak rijaliti zvezde na male ekrane PROPAO “Nisu ispunili moje uslove” PROGOVORILA O SILOVANJU U RIJALITIJU! Izabela Alijoski je bila pod kamerama 24 SATA VLADIMIR TOMOVIĆ PONOVO U RIJALITIJU? Kršni Crnogorac objavio FOTOGRAFIJU IMANJA OVO JE ŽENA KOJA JE UNIŠTILA PAF DEDIJA! Bivša devojka Kesi ga tužila zbog zlostavljanja i sil*vanja, a onda je klupko krenulo da se odmotava! FANOVI ANITE I ANĐELA U ŽALOSTI?! Skandalozne poruke saučešća preplavile društvene mreže! ŠOK! (FOTO) “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE U ZATVORU! Imala sam EPI NAPADE! Odmah su me odveli u URGENTNI” Sara otkrila PRAVU ISTINU ANĐELO RANKOVIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA! Nakon istine o raskidu sa Anitom rešio da se povuče u potpunosti!? (FOTO) “JEDAN JEDINI MIROSLAV ILIĆ!” Mira Škorić emotivnom objavom rekla svima koliko joj znači saradnja sa legendom narodne muzike! (FOTO) VANREDNO UBACIVANJE! “TI SI ONAJ ŠTO VARA TRUDNU ŽENU” Sramno predstavljanje u rijalitiju! Kome je ovo smešno? “MIONA MI VIŠE IDE UZ STANISLAVA!” Iva Grgurić brutano iskrena o ljubavi Jovanovićeve i Ša EKSKLUZIVNO za Hype TV! “TADA SAM BILA LJUBAVNICA!” Gabrijela Pejčev priznala kako je povredila ženu Semira Džanković EKSKLUZIVNO u emisiji “Pretres”! “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) “NUDILI SU MI 100.000 EVRA ZA NOĆ DA IMAM INTIMNE ODNOSE” Anja Todorović progovorila o prostituciji u Dubaiju!

“ACO, SRBINE!” Moćne reči Vučića digle sve na noge! Pokazali smo kako se brani Srbija!

Objavio: RHT
31/05/2024 2:51 PM

Moćne reči Vučića!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u specijalnoj emisiji, gde je govorio o planovima za Srbiju u budućnosti.

foto: printscreen/youtube/pink

Predsednik Vučić kazao je da nije umoran, jer ga nije bilo u kampanji šest dana.

– Za mene su svaki izbori važni. Postoje ljudi koji znaju koliko je stabilnost važna, i napredak, i koje god izbore izgubite, uvodite zemlju u nestabilnost i vraćate se u prošlost. Moguće je da stvari budu lošije. Danas kada smo bili u Nišu, rekao sam da mi se čini da će tamo biti najneizvesnije, i da bih lično najteže podneo da ne pobedimo u Nišu, jer smo imali toliko muka i besaniih noći baš tamo. Plate su najviše porasle upravo tamo. Neki mogu 100 puta da izgube izbore i na svakim kažu da su oni pobednici. A neki pronalaze u sebi problem i nedostatke i traže kako da isprave greške za sledeće izbore – otkrio je Vučić.

Predsednik kaže da ga savetnici nisu pripremali za emisiju i da je stigao dva minuta pred početak.

– Ne pobeđujemo radi pobede, nego da bi postigli ciljeve koje smo zacrtali da ispunimo, od plata, pruga, fabrika i drugih stvari – kaže Vučić.

Vučić je zatim govorio o najboljem spotu za ovu izbornu kampanju, a koji nije bio prikazan.

Bitno je da bude mira, da starost dočekam u miru, da imam pristojnu penziju, da od te penzije mogu da živim. Da mladi imaju posao, pristojne plate, da ne moraju da idu preko, da stvore ovde svoju porodicu. To nam je najbitnije, mir nam je najbitniji – rekla je žena iz izbornog spota, Vinka.

Moćne reči Vučića!

– Tu su dve divne dame koje su govorile iskreno, iz srca, i dale najtačnije poruke. To nisu nikakvi glumci, već naše komšije i prijatelji. Ja mislim da je ovo spot koji, objektivno je najbolji, jer govori o tri važne stvari, da imamo mir i stabilnost, da imamo stalnost primanja, jer ima 550.000 stalno zaposlenih više nego pre 12 godina, i na kraju, suštinska stvar koju usled emocija koje  gajim prema Nišu, ako nešto radite i gradite nije fer da budete kažnjeni. Gde god da izgubimo, prihvatićemo poraz, nećemo kao oni da se ponašamo. Gledaćemo da ispravimo greške i budemo bolji nego prošli put – kaže Vučić.

Za nas je strašno važno da pokažemo ozbiljnost i najavimo šta ćemo da radimo. Video sam danas poruku, streljaćemo ga kao Čaušeskua. Nije problem, ali ne možete da streljate bolnice, kilometre autoputeva, fabrike, manastire, a šta je drugo što nudite? Pa ništa. Ni jednu ružnu reč nećete čuti o našim protivnicima, ali ćete čuti mnoge dobre ideje za Srbiju – najavio je Vučić.

Predsednik Vučić kaže da izbori nisu igračka, već izuzetno ozbiljna stvar, i da mu je zato drago što je prikazan spot.

Hypetv/alo/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner