Background adbanner
calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” MIONA I STANISLAV VODILI LJUBAV U HOTELU, SVE JE OTKRIVENO!? Pojavili se detalji sa medenog meseca, nastao muk! SASLUŠANI NOVI SVEDOCI U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ (2) Evo šta su otkrili u Tužilaštvu! PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRAĆA JAVNOSTI: “Podižemo saradnju sa afričkim i azijskim zemljama” (VIDEO) Sandra Afrika otkrila sve o sukobu sa Majom Marinković i Stanijom!Pevačica progovorila o stambenom pitanju! PEVAČICA SVE ODUŠEVILA, POKAZALA OBLINE! Uvek zakopčana do grla, a sada u bikiniju (FOTO) MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mesta! (FOTO) Predsednik primio akreditivna pisma ambasadora! Tim povodom se oglasio: “ZA SRBIJU NE POSTOJE VELIKE I MALE ZEMLJE, VEĆ PRIJATELJI I PARTNERI” NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva VULIN UPUTIO JASNU PORUKU: Srbija je mala zemlja, ali nije toliko mala da bi odustala od sebe i svog prava da bira prijatelje REĆI ĆE SVE ŠTO SU VIDELI: Ovo su imena novih svedoka u slučaju ubistva Danke! Prve komšije Ilića u Banjskom Polju nešto znaju?! Predsednik primio akreditivna pisma ambasadora: Grupnoj predaji akreditivnih pisama prisustvovali su ambasadori ohih država! (VIDEO) DANAŠNJI HOROSKOP: Devicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić(2) dovedeni u Više javno tužilaštvo! Danas je najavljeno svedočenje NOVIH SVEDOKA ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pevačice? MINA KOSTIĆ OPLELA PO BIVŠIM PARTNERIMA: “Oni te vole, a ujedno te i mrze, toliko su jadni bili u nekim trenucima…”

HAOS U UŽIVO PROGRAMU! Otkrivena istina, usledio šok!

Objavio: RHT
28/05/2024 5:21 PM

Ludilo u rijalitiju!

Nastala je drama u Beloj kući zbog cigareta! Anđela Šparavalo je navodno uzela paklicu Luki Majčici, nakon čega je nastala opšta pomenja.

Pojedini takmičari optužili su Luku da muva Anđelu kako bi ostao što duže u rijalitiju. Njena devojka Bojana je napravila ljubomornu scenu.

ovo niko nije očekivao
Foto: Printscreen YouTube TV PINK

Majčica je istakao da se on dopada Anđeli i da je to nedavno primetio.

Ljudi, sve je jasno kao dan! Pre svega, tamo smo se igrali sa Vesnom sve vreme. I ona je sve vreme bacala pogled na mene, ja sam to rekao Aneli, koja je to primetila – pričao je Luka.

Bojana je pokušala da opravda svoju devojku. Objasnila je cimerima da Luka želi da se dopadne Anđeli, jer vidi da će da leti iz Bele kuće.

Ludilo u rijalitiju!

Aneli je rekla njemu da muva Anđelu radi opstanka – dodala je Bojana.

Majčica je pravdao starletu, hteo je da Bojanu napravi ljubomornom. On tvrdi da je Anđela uzela njegov duvan.

 Ona to nije rekla sto odsto. Laž žestoka, ali dobro, navikli smo takvo izlaganje. Ja sam imao par cigareta. Dao sam jednu Aneli, jednu uzeo sebi. I ja sam stavio na krevet cigaretu, a ona je to uzela – rekao je Luka.

Bojana je pozelenela od besa kada je shvatila da je Anđela uzela cigarete od Luke. Nastao je haos u Beloj kući.

Ona je to uzela?Ja sam njoj dala pola kutije – drala se Bojana, voditelj je potvvrdio da je Anđela uzela paklicu od Luke.

Nakon što je Anđela razotkrivena, ona je počela da plače i da se pravda.

– Brata mi, kunem se u njega, nisam uzela. Ja nisam uzela njegove cigarete– drala se ona pa je dodala:

Moja proodica se stalno pere preko mene, krila za ujaka da je narkoman, baba nije htela da se priče da je deda alkoholičar, da ju je tukao. Oni su krili sve što sam ja imala da im kažem. Oni su mene vodili privatno kod lekara– istakla je Anđela kroz suze.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs /S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner