Background adbanner
calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Oni koji se zaklinju u zapadne vrednosti postali najveći Rusofili da bi napali vlast u Srbiji: VUČIĆ OBELODANIO LAŽI OPOZICIONIH MEDIJA STANISLAV PRED SVIMA RASKRINKAO ŠTA JE RADIO SA MIONOM U HOTELU: Ša ne može da dođe sebi, Jovanovićeva saterana u ćošak! OVAJ NAPITAK TOPI SALO SA STOMAKA! Uz pomoć njega ćete smršati bez gladovanja, pravi se samo od dva sastojka! PROVOKATIVNE SCENE ĆERKE MELINE I HARISA DŽINOVIĆA! Utegla se u helanke i preznojila, a onda objavila šok kadrove! (VIDEO) ŠAKO MUVA DEVOJKU SA NASTUPA! Pevač ponovo u centru skandala: “Želim da te zagrlim” EKSKLUZIVNE PREPISKE I GLASOVNE! STRAVIČNO! GLUMAC NAŠAO DEVOJKU MRTVU U KADI! Nedavno mu zabranjen ulazak u Srbiju, a sada isplivali horor detalji, pokušao i sebi da naudi! MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) “POČELA JE DA SE TRESE” Naša pevačica bila van sebe kada joj je majstor pronašao uređaj za praćenje u automobilu, evo šta se desilo! OVA NAŠA VODITELJKA JE BIVŠA ŽENA MUŽA HELENE TOPALOVIĆ: Rodila mu je sina, a onda pretila tužbom: “ODGOVARAĆE…” HYPE TV PROGRAM ZA PETAK 5. JUL! BILAL BRAJLOVIĆ GOSTUJE U HYPE BOXU! ĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! STRAVIČNA PUCNJAVA NA BALKANU! Jedna osoba ubijena, dve ranjene u glavnom gradu Bugarske “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pevačici pravi društvo, evo šta ih je odalo! (FOTO) CITY HYPE: Vojaž napokon progovorio o razlozima odlaska iz ‘Generacije Zed’, sin Harisa i Meline pokazao čime raspolaže! Sve tajne porodice Đogani “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO)

TEODORA DŽEHVEROVIĆ PROŠLA PAKAO! Dve pevačice joj zagorčale život

Objavio: RHT
28/05/2024 9:56 AM

Teodora Džehverović progovorila o paklu!

Teodora Džehverović danas može da kaže da je uspela na estradnom nebu i da ima poprilično zavidnu karijeru! Međutim, da bi došla do ovog statusa koji ima danas morala je da prođe trnovit put!

foto: instagram/printscreen/teodoradzehverovic

Ono što možda malo ko zna jeste da su Tamara Milutinović, Teodora Džehverović i Goga Gačić nekada bile članice grupe “Đavolice”. Danas imaju sopstvene karijere i svaka ima svoj stil i pravac. Tamara je bila jedina brineta u grupi koja je zračila lepotom i stasom, a za njom ništa manje nisu blistale ni Teodora i Goga koje su bile prave predstavnice plavuša. Izgleda da sav taj sjaj i s*eksipil nije bio dovljan da ovaj trio uspe i gradi karijeru, te su se ubrzo razišle i svaka je krenula svojim putem.

Teodora Džehverović progovorila o paklu!

Iako su izgledale kao skladan trojac na sceni i najbolje drugarice, tek nakon raspada grupe isplivao je prljav veš. Teodora Džehverović je nekoliko puta istakla kako se nikada nije osećala poželjnom u Đavolicama.

Ako ne poludim ovde, ništa nisam uradila… Ništa više me ne zanima. Budala, spominje mi njih dve, jer zna da mi je bolna tema, zato što su me psihički maltretirale godinu dana. Pevaju tamo džabe na proslavama i krštenjima. E, pa, nisam ti ja taj kalibar – rekla je Teodora i nastavila:

Sada su one za mene institucija?! Ja im želim svu sreću ovog sveta, iako meni žele da me nema na ovoj planeti… Vrlo dobro znam da ću biti zvezda i vrlo dobro znam da ću imati najbolje spotove i vrlo dobro znam da ću da nastupam i da ću tek da zaradim da kupim sve njih zajedno, svojim radom i trudom – pričala je Teodora.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner