Background adbanner
calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TUŽNIH 17 GODINA OD MASOVNOG UBISTVA U JABUKOVCU! Nikola je verovao da mu neko BAJE, pa je usmrtio DEVETORO LJUDI! OČEVICI OPISALI JEZIVE SCENE IZ TC NA GALENICI: Oglasilo se tužilaštvo, a policija obavlja razgovore i sa službenicima! (VIDEO) SMRTONOSNA RAKETA POGODILA FUDBALSKI TEREN NA KOJEM SU BILA DECA: Ljudi vrište, stravične scene, uznemirujuće! (VIDEO) EMOTIVNA SCENA! Fanovi “opkolili” hotel u kom boravi Selin Dion, ona se pojavila i napravila opšti haos! (VIDEO) U BEOGRADU UHAPŠEN AMERIKANAC! Kod sebe imao pištolj i municiju OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju ĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) ZAŠTO NE TREBA GLEDATI FILMOVE ZA ODRASLE? Ekskluzivno u “Sada i ovde” motivacioni govornik Boris Vuku otkriva odgovor na ovo pitanje! JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! VODEĆI UZROK SMRTI U SVETU! Ova neobična bol u nogama može biti znak opasne bolesti SMRT NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Umro trener ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” Vučić O SRPSKIM SPORTISTIMA: “U prvih sedam smo po VISINI NAGRADA! Zavide nam mnogi!” HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU 28. JUL! Obavezno pogledajte CHIT CHAT sa Nemanjom! ŠOK! IVAN MARINKOVIĆ SE OBRATIO HITNO SINU! Nije mogao više da izdrži, evo šta se dešava ĐEVREK, PAŠTETA, JOGURT: Ovo je idealan doručak Marka Bijelića! Žene uzdišu za njim, a ovako se hrani – i to GDE (FOTO) OVO JE VIKENDICA NATAŠE BEKVALAC KOJA VREDI MILIONE! Nekretnina koja poseduje ogroman bazen i više spavaćih soba, sve pršti od luksuza!

GORE MREŽE! SUOČAVANJE MATORE I ANITINE MAJKE! Pale teške reči i suze

Objavio: RHT
28/05/2024 9:12 AM

Suočavanje Matore i Anitine majke!

Majka Anite Stanojlović ušla je sinoć u Belu kuću kako se suočila sa Jovanom Tomić Matorom i jednom za sva vremena stavila tačku na sva nagađanja i laži.  

foto: printscreen/youtube/ZadrugaOfficial

Nakon brojnih sukoba koje je njena ćerka Anita imala sa njom, Angelina je sela na klupi u novom delu imanja i započela razgovor sa Matorom. Zbog celokupne situacije oko njih je bilo dosta članova obezbeđenja, kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

– Gde ti je metla? – upitala je Matora kada je videla Angelinu.

Veštice dolaze sa metlom, pa da je nisi zaboravila. Šta je bilo, šta ti treba? Što si došla? Što me govnaš napolju? – upitala je Matora,

– Ja tebi, odakle tebi to? Šta je bilo pre početka, da se ne pecamo na pitanja? Kako znaš da je to istina? – upitala je Angelina.

– Anita je meni to rekla sa suđenja, sa svega, ja sam imala bolji odnos sa tobom nego sa Anitom – rekla je Matora.

– Sve je počelo sa tvoje strane, petog novembra kada je Aniti bio rođendan, ja sam njoj poslala čestitku, i tebe pozdravila, ali čestitka nije stigla. U Alekseja ti se kunem da nisam znala za Mateu – rekla je Angelina.

Znaš koliko mi je teško što me govna ona toliko, a ti si bila tu i znaš sve – rekla je uplakana Matora.

– Ti nikada nisi htela da me saslušaš – dodala je Angelina.

– To je istina, ti si meni rekla sve šta i kako, a ja sam rekla šta se sve desilo, ja sam tebi sve pričaka, ti si jedina bila za naš odnos. Znaš da sam ti ja dala novac za Alekseja – dodala je Matora.

Suočavanje Matore i Anitine majke

Priča za Alekseja je takva da je on željan Anite, a ona to ne shvata. Njemu je falila njena pažnja, mi se nismo ljubili pred njim, a ne nešto drugo, Meni si ti bila podrška, rekla si mi da nisi za taj odnos, ali da protiv mene nema ništa. – rekla je Matora.

– Istina, meni je kriva Anita. Meni nije jasno jer je meni Anita rekla da će od tebe da naprave žrtvu. Anita je tipovana od strane tvojih prijatelja, ne znaš mnoge stvari, veruj mi kad izađeš videćeš sve. Moram ti reći kada je Anita bila na suđenju ja sam joj rekla da ne priča ništa – rekla je Angelina.

Sve mi je rekla, ali znamo da je preterala. Ja znam na šta ona aludira. Meni nije jasno što se ona ljuti što sam ja pozajmila pare, a opet priča laži i o meni i o našem ali i vašem životu – dodala je Matora. 

Što ti govoriš da ja igram rijaliti, ja ne pratim kunem ti se u Alekseja da nisam te pominjala. Sa druge strane Bojan nije tražio starateljstvo dok vi niste stupile u brak. Iskreno ja sam rekla da ne želim da Aleksej živi sa tobom, a Bojan je povukao tužbu kada ste raskinuli – rekla je Angelina. I tako Matoru ostavila u suzama.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner