Background adbanner
calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLEDE RADIKALNE PROMENE U ŠKOLAMA OD SEPTEMBRA ZA ĐAKE! Zbog jednog prekršaja se može otići u zatvor na 3 godine! NEPOZNATI SIMPTOM SRČANOG UDARA: Ukoliko primetite ovo na nogama, odmah posetite lekara KAKO DA PREPOZNATE ZRELU LUBENICU? Jedan znak garantuje da ćete odabrati slatku kao šećer bez probanja! VLAŽNOST POSLE OLUJE NAJVIŠE POGAĐA OVU GRUPU LJUDI: Dr Nada Macura otkriva što se osećamo kao da imamo teg na glavi! “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se setila NJEGA: “Da sam ga manje volela uspelo bi!” “TRUDNOĆA MI JE RAZNELA TELO” Mina Naumović otkrila kako se oseća četiri meseca nakon porođaja! MILOŠU BIKOVIĆU PRIPALA VELIKA ČAST! Srpski glumac dobio ulogu u ovom filmu, otkriveni svi detalji ISPROBAJTE OVAJ JEDNOSTAVAN TRIK ZA POVRĆE! Kako da prepoznate da li su paradajz i krastavac prskani pesticidima! DONOSI LOŠU SREĆU! Ovu biljku nikad ne držite u stanu, posebno ako je mali! “ŽIKA JAKŠIĆ JE NEČOVEK!” Milena Ćeranić BEZ DLAKE NA JEZIKU: “Pokušao je da omalovaži moje dostojanstvo!” DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvezda Balkana se pohvalila ovim uspehom! SKINUO SE SIN MELINE I HARISA! Kan Džinović izazvao haos na društvenim mrežana, komentari samo pljušte! (FOTO) EVO KOJE JE IME SANJA KUŽET DALA SINU! Ima veoma moćno značenje! ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! AKO IMATE OVO NA PUPKU, IDITE KOD LEKARA! To može da bude simptom ozbiljne bolesti! OVA NAMIRNICA SMANJUJE RIZIK OD DIJABETESA! Sadrži proteine, cink, kalcijum i jod!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ NAKON POROĐAJA O STRAVIČNIM BOLOVIMA: “Boli me kičma, morao je da se odradi…”

Objavio: RHT
27/05/2024 11:37 PM

Aleks o bolovima!

Aleksandra Nikolić je otkrila kako teče njen oporavak nakon porođaja. Bivša učesnica rijalitija kaže da je rana od carskog reza boli, ali da se uspešno oporavlja.

Foto: Printscreen Instagram Aleksandra Nikolić

Foto: Printscreen Instagram Aleksandra Nikolić

Foto: Printscreen Instagram Aleksandra Nikolić

Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je taj hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali u tom trenutku ništa ne osećaš. Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana bolela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje– rekla je Aleksandra.

Aleks o bolovima!

Podsetimo, Aleksandra Nikolić se oglasila na Instagramu nakon što se porodila.

Ovo je prvi put da se oglašavam nakon porođaja, sve je, hvala Bogu, prošlo u najboljem redu. Nije baš bilo kako smo planirali, morao je da bude carski rez, tako da je mala carica morala carski da izađe – otkrila je Aleksandra, pa dodala:

Bebac je super, teška je 4 kilograma, 55cm dugačka i zove se Leona, pošto vidim da pišu razna imena, ali to shvatam jer ni ja do skoro nisam znala koje ćemo ime da joj damo. Preslatka je, ne mogu da objasnim trenutno svoja osećanja, opčinjena sam sa njom. FIlip večeras pravi proslavu povodom rođenja ćerkice, a moji sutra prave, i Filip naravno dolazi i on će biti tu – ispričala je tada.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs /S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner