Background adbanner
calendar

Utorak 25. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALBANCI IDU KUĆI: Španija sa tri pobede i bez primljenog gola u osmini finala DRAMA NAKON GOSTOVANJA U EMISIJI: Ništa od preseljenja u Crikvenicu? Pukla tikva između Cara i Aleksandre (FOTO) Luka Modrić „POJEO“ dres od nervoze: Pogledajte strah u očima kapitena Hrvatske! KRIVE SUDIJE ZA REZULTAT Hrvatska tragedija – u 98. minutu! Italija bacila u tugu Vatrene i u neverovatnom trileru ih dovela na rub ispadanja sa EURO! LAURA PAUSINI ODUŠEVLJENA KONSTRAKTOM Čuvena italijanska pevačica želi da joj ona bude gost na koncertu: “Divim joj se” “ISPAO SAM BUDALA, ALI SE NISAM POKAJAO” Sloba Radanović progovorio o ljudima koji su ga izdali, poručio im samo jedno! ŠA JAUČE, TRESE SE, BLAMANTNO PONAŠANJE! Jezivi krici, skandalozno ponašanje! Novi blam repera JEZIVE SCENE ŠIROM SRBIJE! APOKALIPSA! Reke teku ulicama, pravi haos VERILA SE TARA STOJANOVIĆ! Pevačica rekla sudbonosno “da”, pa pokazala prsten! VAŽNO SAOPŠTENJE PIO FONDA! Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje oglasio se sa novim zvaničnim saopštenjem MARIJA ŠERIFOVIĆ MORA DA KRIJE SINA! Pevačica morala hitno da nađe rešenje “MRZIM ŽENE KOJE ISKORIŠĆAVAJU ŽENSKU NESREĆU” Ljuba Pantović oplela po Staniji Dobrojević u D-Castu: “Gde je izgubila bebu?” LJUBA ZAPUŠILA CARU USTA: “Misliš kada otvoriš “TikTok”odmah postaneš mafijaš” Pomenula mu i ženu, Filip ima da izgori! LJUBA PANTOVIĆ OPLELA PO MAJI: “Ti si za to da te neko malo protrese u klozetu, bazenu ili diskaću” HITNO UPOZORENJE RHMZ! U naredna dva sata u ovim delovima Srbije pljuskovi i grmljavina VUČIĆ O IZBORIMA U AMERICI: “U novembru se odlučuje sudbina čovečanstva”!

“VIDEO SAM BATINO TELO KADA SMO GA PREMEŠTALI!” Ispovest sina Bate Živojinovića! Miljko: “LULA I BATA NISU IMALI IDEALAN BRAK!”

Objavio: RHT
23/05/2024 10:28 PM

ISPOVEST SINA BATE ŽIVOJINOVIĆA

U subotu, 25.maja od 23h na Hype televiziji u emisiji “PRETRES” koju vodi Stefan Usiljanin, gost će biti sin legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Miljko Živojinović.

Foto: Hype tv

Miljko je 13 godina bio van rodne Srbije.

U emisiji koja je posvećena njegovom ocu Bati, Miljko je govorio o najsitnijim detaljima Batinog života i velike karijere.

Govorio je o svom ocu, ali i majci Julijani, javnosti poznatija kao Lula.

ISPOVEST SINA BATE ŽIVOJINOVIĆA

Od najranijeg detinjstva velikog glumca do njegovog poslednjeg dana kroz emisiju iskreno je njegov sin govorio.

Foto: Hype tv

Kroz šta je sve Bata prolazio, kako je učio tekstove za uloge, početak Batine karijere, borba za opstanak, ali i o detaljima za koje se nije znalo.

ISPOVEST SINA BATE ŽIVOJINOVIĆA

“Bata i Lula su bili pedeset i pet godina u skladnom braku” -rekao je voditelj

“Oni nisu imali idealan brak, nije bila bajka!”-rekao je Miljko Živojinović

Bata Živojinović je preminuo 22.maja 2016.-e godine u bolnici u Beogradu.

U aprilu ove godine (2024) posmrtni ostaci glumca su izmešteni sa Novog groblja u Beogradu u njegovu porodičnu grobnicu u Koraćici.

Miljko je u emisiji govorio da kada je tog dana telo premešteno i video svog oca.

Voditelj je upitao Miljka: “Ako nije previše, trenutak kada ste videli oca?”

“To je bio blic, samo aha to je to”. -rekao je Miljko na Hype tv

U ovoj emisiji biće sećanje na velikana našeg glumišta i sve ono o čemu je lično Bata ćutao.

NAJAVA EMISIJE:

HYPETV.RS – NAJBRŽI I NAJČITANIJI PORTAL U SRBIJI I REGIONU!

SVE! SAD!

HYPETV.RS/U.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner