Background adbanner
calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO MORATE DA ZNATE! Koja to 3 alkoholna pića povećavaju osećaj anksioznosti! A mogu da izazovu i lupanje srca DANAS SE SLAVI ČUDOTVORAC KOJI JE LJUDE LEČIO VEROM! Svima ispunjava NAJVAŽNIJU ŽELJU ČEKAONICE PREPLAVLJENE PACIJENTIMA! Evo koji simptomi su najčešći, ali i šta poručuju doktori SRBIJU POGODIO ZEMLJOTRES! Evo gde se treslo! Dnevni horoskop za utorak, 1. oktobar: Rak fokusiran na porodične probleme, Jarcu bitno poboljšanje finansija, Vodoliju bole kosti IVAN MARINKOVIĆ PRETUČEN?! Narko-dileri ga zbog dugova prebili?! Isplivali jezivi detalji “RASKINUO SAM SA DEVOJKOM” Gagi Đogani u suzama, nije mogao da izdrži “KAKO ĆEMO BEZ NJEGA, TEŠKO NAM JE” Goca Džehverović u suzama, ne može da se smiri GLEDAOCI ZGROŽENI! KAČAVENDA SKOČILA DA BIJE UROŠA! Haos u rijalitiju: “Sprečite nasilje” LOVA DO KROVA! Ova 4 horoskopska znaka će plivati u parama! KALINIĆ RAZVOD KRIO GODINU DANA?! Isplivali novi šok detalji, evo kod koga trenutno živi HARIS DŽINOVIĆ IZNEO SVE DETALJE O NOVOJ LJUBAVI NAKON ROČIŠTA SA MELINOM SVE OTKRIO! Pevač sve priznao PUKLA 100.000 EVRIĆA ZA OPERACIJE! Pevačica je ulošila čistavo bogatstvo u svoj izgled! MELINA ŠOKIRALA IZJAVOM O ĐINI:”Kao što vidite, nas dve se potpuno razlikujemo” TINA IVANOVIĆ POKAZALA TELO! Pevačica u šestoj deceniji izdominirala – izvadila SILIKONE! Stesala se i zategla evo na koji način! (FOTO) “MOJ BRAT NIJE DIGAO RUKU NA SEBE! SEKTA JE KRIVA” Vivijen iznela priču koja ledi krv u žilama: “Našli su ga golog i bosog”

PRVI AUTOVANI GEJ IZ RIJALITIJA PROGOVORIO O NASILJU KOJE JE PREŽIVEO: ULETEO je usred noći MRTAV PIJAN i DIVLJAČKI NASRNUO na mene!

Objavio: RHT
18/01/2022 2:49 PM

Slobodan Romić ispao je u sinoćnom izbacivanju, mada istakao je da je to očekivao i da mu tu nije bilo mesto, a nakon toga i otvorio dušu.

PRINTSKRIN

– Bilo mi je dosta svega. Mislim da ja nisam za ovaj tip rijalitija gde će ljudi da prave skandale konstantno – rekao je Sloba.

– Mnogo mi je žao što je ispao. Potrebna im je bila ta pozitiva koju je on imao, jer su svi imali isto mišljene o Slobi, a to je osoba kojoj uvek mogu da se povere – rekla je novinarka.

Sloba je potom ispričao anegdotu iz njegovog ličnog života.

– Izašao sam u gej bar i posle nekog vremena sam dobijao nepoznate pozive i znao sam da je on. Kada sam se vratio kući, on nije bio tamo. Legao sam i čuo njega kako dolazi pijan i besan. Krenuo je da me šutira po intimnim regijama i onda je krenuo da me davi, zatim sam mu ja uzeo glavu i krenuo da lupam o pod nakon čega je on krenuo da plače. Potom sam ga okupao, a on je želeo da vodimo ljubav, ali meni se samo povraćalo – rekao je Sloba.

Bivši učesnik Bara otkrio je kako su njegovi roditelji reagovali na to da je gej.

– Svaka situacija ostavi neki trag za sobom ili postane iskustvo ili vas vuče dole. Moji to nisu prihvatili tek tako, majka čak ni danas nije baš sve prihvatila, mada je otac to odma prihvatio i rekao da niko nema pravo da zabada nos u tuđ krevet. Treba imati hrabrosti i biti iskren prema sebi. Ja se trudim da širim ljubav – rekao je Sloba.

Sloba se potom osvrnuo na Svena koji je bio homofobičan u njegovom prisustvu.

– Sven je veoma mlad. Nije lako kada te celo društvo gura u pogrešnom smeru. Još mu treba vremena da sazri da otkrije svoju seksualnost – rekao je Sloba.

IZVOR: KURIR.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner