Background adbanner
calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STIŽE ŽESTOKO NEVREME! Uživajte još danas, EVO KADA NAS OČEKUJU PROMENE! STIŽU DOBRE VESTI! Evo u čiju korist se okreću stvari! Škorpije popularnije nego ikada, jarčeve očekuju turbulencije, a vas? INTERESUJE NAS SAMO VOLJA SRPSKOG NARODA: Predsednik Vučić: Iskoristiće najmanji incident STRAŠNA TRAGEDIJA Preminuo saigrač Zvezdinog fudbalera (27) POLICIJA HITNO IDE NA VRATA MATORINE KUĆE?! Neviđena porodična drama, Anita umešana u sve! DIJETA SA OVOM NAMIRNICOM NEVEROVATNO TOPI KILOGRAME! OTEČENA OD PLAKANJA! Maja lije suze zbog Stanislava i Mione: Krofak ni ne sluti kakav pakao mu je spremila, saopštiće mu javno OVO JE DVORAC DRAGANE MIRKOVIĆ! Procenjuje se na vrednost od 50 miliona evra, ima i balksku dvoranu i čak 235 prozora! (FOTO) ŠOK! EMA RADUJKO NA BINI ZAJAHALA BIKA: Pevačica se obukla kao kaubojka, podigao joj se minić, prisutni podivljali! IZ JUGOSLAVIJE DO HOLIVUDA! Osvajanje Američke Filmske Scene “NA MESTU ZLOČINA” Šok provokacija Stanije Dobrojević, prvi put objavila fotku sa Asminom, ovde se desila PREVARA?! NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Hitno se oglasila ćerka Stanislava Krofaka nakon njegovog venčanja sa Mionom, iznela šok detalje iz telefona NAJUKUSNIJI DORUČAK, A SPREMA SE ZA PAR MINUTA: Pravićete ga svakog jutra, prepun je hranljivih sastojaka SASLUŠANA ŽENA UBIJENOG TERORISTE! Crnogorska policija otkrila najnovije detalje JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO) OLUJE, NEVREME I GROMOVI! Detaljna prognoza za jul mesec najavljuje VELIKI OBRT!

ĐOKOVIĆ DOBIO POSEBAN POKLON U ŠVAJCARSKOJ! Svi gledali u jedan detalj

Objavio: RHT
21/05/2024 1:35 PM

Novak Đoković dobio poseban poklon!

Novak Đoković nalazi se u u Švajcarskoj, gde će učestvovati na turniru u Ženevi, tu će pokušati što bolje da se spremi za predstojeći Grend slem u Parizu. Pošto je slobodan u prvom kolu, najbolji teniser sveta je iskoristio to kako bi uživo pratio utakmicu tamošnjeg prvenstva.

foto: Profimedia

Đoković je rado viđen gost na mnogim sportskim manifestacijama. Nakon što je u Beogradskoj areni gledao pobedu Zvezde nad Partizanom, uputio se na fudbalsku utakmicu između Jang Bojsa i Serveta. Novaka su prvo snimili navijači, a potom je od od strane Servetea dobio na poklon dres sa njegovim prezimenom. Ali i specifičnim brojem na njemu.

Novak Đoković dobio poseban poklon

U pitanju je broj koji označava koliko je Grend slem titula do sada osvojio Nole.

foto: printscreen/x/ServetteFC

Podsetimo, Novak je u prvom kolu slobodan, a u drugom ga čeka meč protiv boljeg iz duela Endi Mari – Janik Hanfman.

Inače, kako se šuška Novak Đoković ne briljira ove sezone. Nije osvojio još nijednu titulu, a ruku na srce, nije se ni naigrao tokom 2024. Odigrao je samo četiri turnira: poražen je u polufinalu Australijan opena, u 3. kolu Indijan Velsa. U polufinalu Monte Karla i 3. kolu Rima. U Večnom gradu mu se dogodio peh kada ga je navijač udario flašicom u glavu. Pa je odmah u trećem kolu izgubio, te je tako pala u vodu sva njegova priprema da mu od njegovog najuspešnijeg turnira na šljaci krene nabolje u ovoj godini.

Hypetv.rs/blicsport/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner