Background adbanner
calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SASLUŠANI NOVI SVEDOCI U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ (2) Evo šta su otkrili u Tužilaštvu! PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRAĆA JAVNOSTI: “Podižemo saradnju sa afričkim i azijskim zemljama” (VIDEO) Sandra Afrika otkrila sve o sukobu sa Majom Marinković i Stanijom!Pevačica progovorila o stambenom pitanju! PEVAČICA SVE ODUŠEVILA, POKAZALA OBLINE! Uvek zakopčana do grla, a sada u bikiniju (FOTO) MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mesta! (FOTO) Predsednik primio akreditivna pisma ambasadora! Tim povodom se oglasio: “ZA SRBIJU NE POSTOJE VELIKE I MALE ZEMLJE, VEĆ PRIJATELJI I PARTNERI” NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva VULIN UPUTIO JASNU PORUKU: Srbija je mala zemlja, ali nije toliko mala da bi odustala od sebe i svog prava da bira prijatelje REĆI ĆE SVE ŠTO SU VIDELI: Ovo su imena novih svedoka u slučaju ubistva Danke! Prve komšije Ilića u Banjskom Polju nešto znaju?! Predsednik primio akreditivna pisma ambasadora: Grupnoj predaji akreditivnih pisama prisustvovali su ambasadori ohih država! (VIDEO) DANAŠNJI HOROSKOP: Devicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić(2) dovedeni u Više javno tužilaštvo! Danas je najavljeno svedočenje NOVIH SVEDOKA ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pevačice? MINA KOSTIĆ OPLELA PO BIVŠIM PARTNERIMA: “Oni te vole, a ujedno te i mrze, toliko su jadni bili u nekim trenucima…” RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pevačica otkrila šta joj je najvažnije! Vremenska prognoza za 5. jul! Danas sunčano i toplije!

TAJNO SE OŽENIO BIVŠI RIJALITI UČESNIK! Brojne afere ga obeležile, otvorio profil na Onlyfansu, a onda se posvetio veri i povukao se!

Objavio: RHT
19/05/2024 9:28 PM

Tajno se oženio

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Mitar Popović Pop bio je deo četvrte sezone rijalitija i za njega su se vezivale brojne afere, kao i skandali, a jedno vreme je bio popularan po eksplicitnim snimcima na OnlyFansu, od kojih je tada zarađivao.

Međutim, sada je, čini se, potpuno promenio način života i posvetio se veri, koja ga je, kako i sam kaže, vratila na pravi put.

On je danas iznenadio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, kad je podelio fotografiju i javnost obavestio da se oženio. On je pozirao sa svojom izabranicom, koja je nosila venčanicu kao iz bajke, kojoj je javno uputio emotivne reči.

Tajno se oženio

-Slava Bogu za moju divnu ženu – poručio je nekadašnji učesnik rijalitija putem Instagram profila.

Inale, Pop je i dalje aktivan na TikToku, gde komunicira sa pratiocima i pokušava da ih prosvetli, a nedavno je podelio zanimljivo iskustvo, pa izazvao lavinu komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Od kada sam počeo da čitam Sveto pismo, demoni me razvaljuju. Par dana pre nego sam počeo da čitam Sveto pismo, sve je bilo okej, mirno sam živeo, lepo spavao, kada sam počeo da čitam, đavo je počeo da me vuče na svoju stranu, pokušao je da me vrati kod njega, podsećao me na sve grehe koje sam pravio. Ubrzo sam shvatio da je to iskušenje na koje sam stavljen – govorio je on u svom videu.

– Čitajte Sveto pismo i nemojte da se plašite! Bog je sa nama – napisao je Pop.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner