Background adbanner
calendar

Subota 31. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DESINGERICU SPOPALA STARIJA ŽENA I TRAŽILA DA JE LJUBI! Nastao opšti haos, a ono što je uradila nakon toga, šokiralo je čak i repera! (VIDEO) PROCURILE ŠOK FOTKE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA IZ PROŠLOSTI: Evo kako je nekada izgleda, niko ga ne prepoznao! (FOTO) ASMIN SE HITNO OGLASIO! Nije mogao da veruje šta Stanija radi dok on spava, objavio i fotku kao dokaz! BRANKO KOCKICA SE KRSTIO U 79. GODINI! Vladika Georgije obavio svečani čin “VIDEO SAM GA PRE DVA MESECA” Konobar iz kraja Bore Čorbe progovorio o njemu i otkrio do sada nepoznate detalje! MAJA RASKRINKALA ANELI DO SRŽI! Nikad brutalnije oplela po njoj i najavila RAT! VRELE FOTKE ANE IVANOVIĆ U BIKINIJU! Skinula se i pokazala atribute, komentari samo pljušte, ovo niko nije očekivao (FOTO) OVE DVE NAMIRNICE TREBA JESTI AKO VAM PADNE PRITISAK! Doktorka otkriva kada je stanje rizično SRCEPARAJUĆA OBJAVA JANJUŠEVOG BRATA! Potpuno slomljen, njegove reči kidaju dušu “MOĆAN, USPEŠAN, POSEDUJE OGROMNO BOGATSTVO” Novi detalji o dečku Meline Džinović zbog kog se preselila na Azurnu obalu NIKADA NE BISTE POGODILI! Evo koliko zapravo godina ima Aneli Ahmić “MOLILA SAM SE SVAKI DAN I RODILA SE DEVOJČICA” Mini Kostić lekari saopštili da neće moći da ima decu, a onda se desio OBRT PEVAČ BIO NA IVICI SMRTI! Prisetio se stravičnog događaja: “Izgubio sam jedno oko…” “PONOSIM SE TIME ŠTO NE ZNAM TABLICU MNOŽENJA” Rijaliti učesnica ZGROZILA JAVNOST izjavom, voditeljka zanemela NESTAO LUKA VUKSANOVIĆ KOD SOPOTA NAKON SAOBRAĆAJKE! “Lične stvari i dokumenta ostavio u smrskanom vozilu”  SEKA ALEKSIĆ ŠOKIRALA SVE! Vrti se oko šipke, atributi sevaju na sve strane, pokazala čime raspolaže

KONAČNO OTKRIVENO! Evo s kim se zapravo Karleuša nalazi u Dubaiju: Krišom je snimili, a sada je sve jasno! (FOTO)

Objavio: RHT
19/05/2024 8:29 PM

Konačno otkriveno

Photo: Printscreen Instagram/karleusastar

U raskošnom Dubaiju, Jelena Karleuša, pop ikona i modna ikona, trenutno uživa kao kraljica svog carstva. Poznato je da je ova lokacija jedna od njenih omiljenih, destinacija kojoj se rado vraća, a svaki njen boravak u ovoj oazi luksuza predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje njenog stila i života.

Sunce, pesak, i neizmerna zabava su nezaobilazni elementi njenog boravka u Dubaiju. Jelena ne propušta priliku da se sunča na luksuznim plažama, okružena blistavim neboderima i kristalno čistim morem, dok uživa u svakom trenutku kao prava zvezda.

Konačno otkriveno

Karleuša u Dubaiju uživa sa ćerkama Atinom i Nikom, a objavila i na Instagramu fotografiju iz bazena na kojoj njene naslednice poziraju.

Photo: Printscreen Instagram/karleusa_star

Krišom je snimali

Naime, ovoga puta njen odmor je sada obeležen i specifičnom situacijom, kada je dok je pozirala na plaži u izazovnom bikiniju, jedan muškarac ju je krišom snimio i objavio javno. DETALJNIJE O TOME U ODVOJENOJ VESTI.

Photo: Printscreen Instagram/karleusastar

Priznala u kakvim je odnosima sa Duškom

Jelena Karleuša nedavno je javno govorila o situaciji u braku sa Duškom Tošićem. 

Pevačica je priznala da je i dalje u braku sa fudbalerom, jer kako kaže, želi da Nika i Atina vide oca u kući kada se probude, ali da fudbaler ne voli kada ga javno pominje

PROČITAJTE JOŠ:

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner