Background adbanner
calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZAVIJENI U CRNO! PREMINUO ČUVENI GLUMAC! IZA SEBE OSTAVIO ČETVORO DECE I SUPRUGU! TOMINA UDOVICA NEUTEŠNA! Srce joj se slama na delove! GOLA SANDRA AFRIKA! Pevačica raširila noge… Fotka napravila opštu pometnju (FOTO) “NEĆEMO DOZVOLITI DA DOĐU NA POLA SATA, POPIJU KAFU I ODU KUĆI” Premijer Vučević uživo o civilnom služenju vojnog roka: Oni će služiti najmanje duplo! POTRESNE ISPOVESTI IZ JASENOVCA Logoraši sami sebi kopali grobnice ŽENU ZDRAVKA ČOLIĆA NAPALI NOŽEM I ISEKLI JE PO LICU! Strava i užas, evo šta se desilo RADI MANOJLOVIĆ UKRADENO 100.000 EVRA!? Svi detalji “PLJAČKE”! Šok! SRBIJA PRI VRHU LISTE! SZO sprovelo istraživanje koliko vremena mladi provode igrajući video igrice , rezultati zabrinjavajući! NIKO NIJE ZNAO OVAJ DETALJ O MIRKI I VUJADINU! Evo šta je glumici ZABRANJENO! BEZ DLAKE NA JEZIKU! Emisija koja pomera granice! SVI DETALJI O PEDOFILIMA, ALI I O NESTALOJ DEVOJČICI! NOVAK KAO ZVER! Pogledajte kako su u Saudijskoj Arabiji predstavili Novaka Đokovića (VIDEO) “JA NISAM DISKVALIFIKOVANA! NIJE BILO SAOPŠTENJE” Sara Stijović za HYPE TV “Produkciju sam zvala…” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI!? Isplivali novi detalji, skandal! HYPE TV SAZNAJE! SORAJA NAPRAVILA POMETNJU U EMIRATIMA! Opustošila luksuznu radnju! ISKEŠIRALA 11.000€ na ove DVE stvari BURNA PROŠLOST ANITE STANOJLOVIĆ! Šokantni detalji o starleti, sve je izašlo u javnost! MILAN DINČIĆ DINČA ZAMEŠAO! Pevač pokazao kako se to radi! (FOTO)

“ON JE ŠIBICAR, MISLIO JE DA ĆE ASMIN UĆI U RIJALITI” Uroš Ćertić “uništio” Janjuša, a onda razotkrio TAJNI PLAN Aneli i njega!

Objavio: RHT
13/05/2024 9:30 PM

Uroš Ćertić “uništio” Janjuša!

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

U večerašnjoj epizodi emisije “D-Cast” na Hype televiziji, Uroš Ćertić je kod Dejana Dragojevića izneo oštre komentare o učešću Marka Janjuševića Janjuša u rijalitiju, nazivajući ga “šibicarom” i tvrdeći da je u vezi sa Anelom ušao u rijaliti s namerom da manipuliše situacijom, očekujući da će Asmin ući i kako bi iskoristio priču.

On je takođe dodao da je Janjuš očekivao da će biti glavna tema u rijalitiju, međutim, da je Aneli ubrzo shvatila da ne gaji iskrene emocije prema njoj, ali da su oboje na kraju prihvatili da “glume” ljubav kako bi se o njima pričalo.

Photo: Hype/Uroš Ćertić “uništio Janjuša”

– Gospodin iz Berana, Prijepolje? Kako to da što bezbolnije… vidi, nismo mi sada neki primer nešto, ali ne znam… to je užas. Mislim da je proračunato ušao u ovo sve, mislim da ona je onako… Jeste onako iskusna napolju, ali u rijalitiju, mislim da mu je na početku poverovala, uvukao joj se pod kožu. Onda je ona već na pola provalila šta on radi, pa su jedno drugo tu folirali i taktički bili. Mislim da je on išao na kartu da bude glavna tema. Išao je na kartu da će “gard” ući, ovaj gospodin, dečko, mislim da nisam sarkastičan. Brate, dečko (Asmin) neću da ga zovem retardirano, mislim da je ovaj šibicar iz Prijepolja računao da će da ubace Asmina – govori Uroš.

Uroš o Aneli

-Je l su ljudi, gledaoci toliko glupi? Devojka, žena da ima istetoviran da vrat. Da ima te takve podlatkice i to, je l ne shvataju oni to da je to 99 posto bila neka prostitutka. Neću da joj izgovaram ime. Ova što je sa Janjušem, evo njegovo mogu da izgovaram. Glupo mi je uopšte. Po mom mišljenju je to strašno – govorio je on, pa dodao:

-To se vidi iz aviona koji je to profil, šta je to, koja je to taktika, kakve muškarce juri. I njoj se isto vratilo evo sve. I nek je, sa ovim dečkom što je bilo, pa Stanija i to. To je strašno, strašno. Gde ih nalaze? Je l oni vide ljudi na šta liče te devojke? Za mene to se vidi iz aviona – bez dlake na jeziku Uroš je prekomentarisao Aneli Ahmić, aktuelnu učesnicu rijalitija.

CELU EMISIJU POGLEDAJTE U PRILOGU ISPOD:

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner