Background adbanner
calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVA MEDALJA ZAGARANTOVANA! Damir Mikec i Zorana Arunović posle lošeg starta uspeli da izbore borbu za najsjajnije odličje! SKANDAL! Nenad Aleksić Ša pod zabranom! Zbog celokupne situacije reper se hitno oglasio DRAGANA MIRKOVIĆ HITNO PREKINULA KONCERT! Najveća zvezda sa naših prostora ovo nije očekivala, evo šta se desilo! (FOTO) FRKA U BRESTAČU?! Darko Lazić izgoreo od besa zbog majke i njenog novog muža! NA OVOM GRANIČNOM PRELAZU SE ČEKA I DO DVA SATA! Evo kakvo je stanje na ulazi i izlazu iz zemlje od jutros! POČELA IZGRADNJA KRUŽNOG TOKA UŠĆE! Zbog mogućeg kolapsa evo preporučene trase kretanja za vozače! TREĆI DAN OLIMPIJSKIH IGARA! Srbija će danas imati predstavnike u šest sportova, a evo kada počinje teniski meč Đoković-Nadal! DANAS SLAVIMO SVETU MUČENICU JULIJU! A evo šta verovanja kažu SUNČANO, ALI SVEŽIJE! Evo gde možemo da očekujemo kišu, a gde pljuskove sa grmljavinom! (FOTO) HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 29. JUL! Škorpiji slede ovi šok problemi, Ovnu će svanuti, Lava očekuju iznenađenja! ANITA I ANDJELO RASKINULI? Definitivno STAVILI TAČKU NA LJUBAV! Isplivao DOKAZ o prekidu OVAJ ZNAK ĆE U AVGUSTU BITI MAGNET ZA PARE! Od jeseni ih čeka neverovatan uspeh, svi problemi će nestati ČUDO ZA ZDRAVLJE! Jedna čaša ovog napitka dnevno neverovatno čisti pluća i jetru ZAMENILA ZUBE, URADILA GRUDI I POVEĆALA USNE: Procurila fotka Katarine Grujić pre estetskih operacija! (FOTO) PALA SA 4 METRA VISINE, BILA NA IVICI SMRTI! Pevačica doživela stravičnu nezgodu, evo u kakvom je stanju “ŽVALAVA, ZLO POKVARENO” Filip Car brutalno udario na Aleksandru, a onda se obratio njoj: “Iz kog si kontejnera ispala?!”

“BILO JE TU DOSTA TOGA” Marko Marković rešio da raskrinka Staniju, momentalno se oglasio i zapretio joj!

Objavio: RHT
10/05/2024 11:34 PM

Marko rešio da raskrinka Staniju

Photo: Printscreen Instagram/mmarkovic94

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević je javno “pecnula” svog bivšeg dečka, manekena i bivšeg učesnika rijalitija, Marka Markovića.

Izrazila je svoje iznenađenje povodom njegove izjave da “sreća se ne gradi na tuđim suzama”, što je citirala i prokomentarisala.

– Neke drugarice su me mnogo hejtovale, čak mi je i dečko rekao da se ne gradi sreća na tuđim suzama, to je mene najviše zabolelo – istakla je ona.

Photo: Printscreen Instagram/mmarkovic94/Marko rešio da raskrinka Staniju

Tim povodom se oglasio Marković, koji nije želeo da komentariše, već je samo rekao:

– Bilo je tu dosta toga, neću da se mešam i petljam u sve to – kratko je poručio Marković.

Stanija o Asminu

Inače, Stanija već mesecima uživa u ljubavi sa Asminom Durdžićem nakon svih tubulencija, a sada je otvorila dušu o njihovoj vezi.

Ljubavni par je uspeo da prebrodi sve prepreke, a Durdžić na sve načine pokušava da je iznenadi i obraduje. Tako je bilo i sada.

Ona je gostujući u jednoj emisiji doživela novo iznenađenje od svog partnera. Naime, Asmin je poslao cveće tačnije ogroman buket i izmamio osmeh starleti koja je zablistala od sreće.

– Hvala ti Asmine. E, ovo je Asmin. Ovo tako liči na njega – nasmešila se Stanija.

Ona je opisala Asmina kao džentlmena uvek spremnog da svojoj lepšoj polovini pritekne u pomoć kada ima neki problem.

– Da je on onakav kakvim ga mediji predstavljaju, ja nikada ne bih bila sa njim. Ima on i sujetnu stranu, svi smo videli to. Ali sa druge strane, on je tip muškarca koji ženu drži kao malo vode na dlanu, veoma je galantan. Mada ja nisam u tom fazonu, neka druga starleta bi to iskoristila da je na mom mestu – ispričala je Stanija.

Hypetv.rs/E.B./Pink

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner