Background adbanner
calendar

Nedelja 16. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BOLEST DOLAZI OD STRESA, A STRES OD GADOVA” Šokantno oglašavanje Aleksandre Nikolić, ovo niko nije očekivao! DRAGANA MIRKOVIĆ JAVNO PODRŽALA SAŠU MIRKOVIĆA I “IMANJE”! Najveća zvezda srpske estrade rešila da progovori, stala je na njegovu stranu! ZBOG FOTKE NADALOVOG DOMA NASTAO HAOS NA MREŽAMA! Pratiocima tenisera ovo nije moglo da promakne, javno ga PROZVALI! SRBIJA IZ UGLA MOMKA KOJI JE PREŠAO U ISLAM! Dejan Dragojević emotivnom objavom zapušio usta lošim ljudima, pa čestitao Kurban Bajram! VUČIĆ SE SASTAO SA AMBASADOROM UK: “Danas ja plaćam ručak… Srećno, orlovi”! “JA SAM NAJGORI OTAC, ALI TI SI MONSTRUM” Borba za starateljstvo na VRHUNCU, šok obraćanje Ivana Marinkovića, OCRNIO Miljanu za SVA VREMENA! EVO KOLIKI JE HONORAR MAJE MARINKOVIĆ! Od visine cifre, ZAVRTEĆE vam se u glavi, PROCURELI DETALJI UGOVORA! DOŠAO JE I TAJ DAN! Evo gde možete da gledate prenos utakmice Srbija-Engleska na Evropskom prvenstvu, evo kolka je kvota na pobedu “Orlova”! “DA NIJE TUŽNO, BILO BI SMEŠNO” Saša Mirković svima stavio do znanja koje je njegovo mišljenje o novom projektu Željka Mitrovića! JANJUŠ ŽIVI SA TAŠTOM, ENA SA DEČKOM! Skandalozne informacije PROCURELE u javnost, evo zašto im NE ODGOVARA Anelina TRUDNOĆA! “IDEMO SAMO ORIGINALNO” Saša Mirković oduševio pratioce novom objavom o rijalitiju “IMANJE”, želi da selo približi omladini! EVO KAKO IZGLEDA RUŠKA JAKIĆ BEZ ŠMINKE! Voditeljka gazi DEVETU deceniju, u ovom izdanju je još NISTE VIDELI! (FOTO) SAUTGEJT SPREMIO TEŠKU ARTILJERJU ZA “ORLOVE”! Isplivao sastav Engleske pred meč sa Srbijom, ovo nismo očekivali! UVEK UZ SRBIJU! Jelena Karleuša se HITNO oglasila, pa poslala SNAŽNU poruku našim fudbalerima pred meč sa Engleskom! PREDSEDNIK SUMIRAO PRETHODNU NEDELJU: Ponosan na činjenicu da predstavljam zemlju koja je slobodna i nezavisna (VIDEO) DRAGANA MIRKOVIĆ OGOLILA DUŠU PA OBRISALA OBJAVU! Pevačica šokirala pratioce PRIZNANJEM, pa se POKAJALA! ŠOK!

ŠOK! “SMARAO ME JE!” Dečko Dare Bubamare slao poruke starleti! “Toni i ja se poznajemo dugo!” (VIDEO)

Objavio: RHT
04/05/2024 9:00 PM

Šok! Dečko Dare Bubamare slao poruke starleti!

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje na programu televizije Hype svake subote u 12h, ali i na youtube kanalu Hypetv u 19h, novinarke Arsić ugostile su starletu i bivšu rijaliti učesnicu Ninu Prlju.

Foto: HypeTV/Instagram printscreen/darabubamaraofficial

Nina je bez dlake na jeziku govorila o aferama u Dubaiju, pa raskrinkala estradu otkrivši mnoge devojke koje odlaze tamo drugim povodom nego što prijavljuju.

Nina Prlja
Foto:Hypetv/ShowBliz

Foto: HypeTV/ShowBliz

Šok! Dečko Dare Bubamare slao poruke!

– Ti si nekako uvek vodila bitke protiv prevara. I sama kažeš da si dosta posla imala sa ljubavnicama. Da li postoji zauzeta javna ličnost a da tebi nije slala poruke? Kako komentarišeš naslove da te je startovao dečko Dare Bubamare, Toni?

Šok! Dečko Dare Bubamare slao poruke!

Foto: Instagram printscreen/darabubanara official

– Jao, užasni su. Toni i ja se znamo dugo. Smarao me je in, ali ničeg nije bilo. Ja sam njega nešto reklamirala, ma ništa specijalno. – rekla je Nina u emisiji kod Bliznakinja.

Foto: Printscreen Instagram/nina prlja

Zanimljivo je da je Nina odbila da priča o razvodu pevačice Kaje Ostojić i Junior Jack-a.

foto: instagram/printscreen/kaya ostojic

– Da li je istina da si ti razlog zbog kojeg je došlo do pucanja njihovog braka?

– Neću to da komentarišem, sa njom sam na sudu! – rekla je Prlja.

“ANELI JE BILA SA MOJIM DEČKOM! Hvalila se mojim stanom u Dubaiju”

– Tada je on bio moja najveća ljubav. Da, u mom odsustvu ona je bila sa njim u mom stanu. Objavljivala sve na Instagram. Hvalila se mojim stanom. – pričala je Nina u emisiji “ShowBliz”.

– Da li je ona znala da je on zauzet? – pitala je bliznakinja.

– Naravno da je znala. Svi su znali da smo zajedno i da je on sa mnom. – rekla je ona u emisiji.


HypeTV/N.A/M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner