Background adbanner
calendar

Četvrtak 13. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POZNATI IZNENADILI STAJLINZIMA NA OTVARANJU JEDNE RADNJE U BEOGRADU: Glumica pokazala vitku liniju, a pevač šokirao izdanjem (FOTO) “Luna je bila sa Gastozom?!” EKSKLUZIVNO! Marija Ana RASKRINKALA Đoganijevu i Marinkovića?! (VIDEO) FIFPRO podneo tužbu protiv FIFA! SVE ZBOG SVETSKOG KLUPSKOG PRVENSTVA SKANDALČINA U EMISIJI! Voditelji rijalitija ušli u žestok okršaj, hitno prekinut program, ovo se do sada nije desilo “GODINU I PO DANA SAM ŽIVELA PAKAO ZBOG PREVARE” Rada Manojlović otvorila dušu o stravičnom periodu: “Posle 10 godina, to su lomovi” EVO NA ŠTA SE KARLEUŠI ĆERKA POŽALILA! Pevačica hitno reagovala, pa podelila šok snimak! (FOTO) JANJUŠ NAGOVARA ANELI DA POBACI DETE?! Informacija voditeljke ostavila sve u šoku, hitno oglašavanje, detalji lede krv u žilama “FUJ” Asmin Durdžić ŠOKIRAN Anelinom odlukom o navodnom pobačaju deteta! Oglasio se ekskluzivno za Hype: “Prave ih slučajno, pa se onda čiste” “OKIDAČ JE BIO KIPAR I NJEGOVO PONAŠANJE SA DEVOJKAMA” Zorana ne može više da ćuti o MC Stojanu, morala da poseti i lekara! JELENA TRIVAN EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Velika ispovest na Hype televiziji: O politici, Telekomu, gubitku majke, razvodu… HYPETV PROGRAM ZA PETAK 14. JUN 2024! Ekskluzivno u emisiji “ShowBliz” – Dušica Grabović LEPI MIĆA SE SLOMIO NA KOMADE ZBOG SMRTI: Ne može da se pomiri sa gubitkom, učesnici grcali u suzama MINISTAR IVICA DAČIĆ ISTAKAO: “Srpska policija deo udarne grupe Evropola u borbi protiv trgovine drogom” Savo Perović nikad iskreniji! Progovorio o Blondy: ,,Iskritikovao sam je…” PREMINUO BIVŠI RIJALITI UČESNIK! Pred kamerama se oženio Tajlađankom, njegov prijatelj otkrio STRAVIČNE DETALJE “Bivši mi je UKRAO 10.000 evra, uključena je i POLICIJA!” EKSKLUZIVNO! Ispovest Marije Ane Smiljanić! (VIDEO)

Oni će suditi polufinale Zvezde i Mege: Na čelu trojke vrlo poznato lice, a jedan je šampion Srbije u snukeru

Objavio: RHT
02/05/2024 1:58 PM

Oni će suditi polufinale Zvezde i Mege

Košarkaši Crvene zvezde i Mege u petak uveče počinju svoju borbu u polufinalnoj seriji ABA lige.

Duel će se igrati u dvorani “Aleksandar Nikolić” od 19.00 časova.

Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

I jedan i drugi tim imali su nešto dužu pauzu i vreme za pripremu, a ono što treba naglasiti jeste da će gosti biti žestoko oslabljeni neigranjem Uroša Plavšića, koji je zadobio frakturu nekoliko kostiju lica.

ABA liga je dan pred početak utakmice odredila i sudije koje će deliti pravdu na prvoj utakmici Zvezde i Mege, a na čelu će se naći jedno vrlo dobro poznato lice.

Naime, to će biti hrvatski sudija, Tomislav Hordov, koji je već nebrojeno puta delio pravdu i jednom i drugom timu, a standardni je deo sudijske ekipe u Evroligi.

Drugi sudija biće Dragan Porobić iz Bosne i Hercegovine, dok je treći arbitar Stefan Ćalić, kojeg smo imali priliku da upoznamo bolje na Kupu Radivoja Koraća, a reč je o arbitru iz Beograda.

Zanimljivo je da se Ćalić pored košarke profesionalno bavi snukerom i da je bio i šampion Srbije.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv.rs/Telegraf.rs/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner