Background adbanner
calendar

Nedelja 5. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA BRUTALNO O CECI: “Ne bi mogla ni za tri života da otpeva nijednu moju pesma” PRED VIŠE OD MILION I PO LJUDI MADONA ZAVRŠILA SVETSKU TURNEJU: Postavila novi rekord i pomerila granice neverovatnim spektaklom! (FOTO) SKANDALOZNO! Anđela Šparavalo iznela MRAČNE TAJNE PORODICE, urlala i jecala na sav glas, izgubila kontrolu MILENA KAČAVENDA PRIZNALA PRAVU ISTINU O BRAKU: Prisutni u studiju zanemeli kada su čuli detalji o razvodu! LJUBI BEBICU I BALAVI ZA DRUGIM! Starleta napravila grešku koja će skupo da je košta, ovaj potez jasno pokazao njene namere DRAGANA DŽAJIĆ O PROŠIRENJU PORODICE:”Ukoliko bi se desilo drugo dete, bila bih neizmerno srećna” MIRKA VASILJEVIĆ O PORODICI: “Svi funkcionišemo kao tim i onda su uspesi zagarantovani “ SEKA ISPALILA DRAGANU MIRKOVIĆ!? Pevačica iznela sve detalje, ovo je prava istina NINA ĐOGANI NA VASKRS POSLALA PORUKU MOMKU KOJI JE IZA REŠETAKA: “Ljubavi moja, volim te više od svega, zauvek” MARIJA KIPTI OD BESA, LJUTA NA MILJANU:” Ima gomilu lekova koje treba da pije što zbog posledica…” “ABORTIRALA SAM ZBOG ZABRANJENE LJUBAVI!” Potresna ispovest Nine Prlje “Nisam želela da on bude otac mog deteta! Bolje sprečiti, nego lečiti!” ALEKS SLAVI PRVI VASKRS SA BEBOM! Bivša rijaliti učesnica priznala koliko joj je falila porodica EKSKLUZIVNI INTERVJU! Stanija Dobrojević otvorila dušu: “Vidim sebe kao biznis ženu sa troje dece”Atraktivna crnka progovorila i o veri (FOTO) ŠA PREVAZIŠAO SAM SEBE, SA PRETNJAMA! Reper ucenio Mionu Jovanović, neće više da gura problem pod tepih! Skočio kao oparen pa razvezao jezik HAOS U NAJAVI! “ZVEZDAN I JA SMO…” Nina Prlja o LJUBOMORNIM SCENAMA Slavnića zbog Filipa Cara! LEPA BRENA SVE IZNENADILA:”Pevam već 100 godina, nisam voljna da na takav način zabavljam naše goste”

SKANDAL! SEVERINA OPET ŠIRI MRŽNJU PREMA SRBIMA!

Objavio: RHT
13/01/2022 1:02 PM

Slične optužbe na račun srpskog naroda, ona je izrekla u oktobru prošle godine.

Iako je bila udata za čak dva Srbina, Severina Vučković opet širi mržnju prema srpskom narodu. Ona je opet, u kratkom vremenskom periodu, optužila Srbe da su genocidan narod. Takođe je izjavila da su Srbi počinili navodni genocid u Srebrenici.

 

Severina Vučković novac zarađuje u Srbiji i sa Srbinom ima dete, ali to je ne sprečava da po ko zna koji put javno optužuje srpski narod da je genocidan i da širi mržnju prema Srbima.

Dok je gostovala u jednoj emisiji u Sarajevu govorila je o Srebrenici ističući da je tamo počinjen genocid.

– Na primer, ja sam sad ispala najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin, ali radi se samo o tome, da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga oni (Srbija) ne priznaju da se to tako zove – istakla je sa smeškom na licu hrvatska pevačica, kako bi se dodvorila sarajevskim medijima.

 

Podsetimo, slične optužbe na račun srpskog naroda, ona je izrekla u oktobru prošle godine, kada je raskinula saradnju sa TV Una iz Banjaluke i to samo zato što je suvlasnik tog medija, kako tvrdi, Igor Dodik, sin srpskog člana predsedništva BiH.

– Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid – rekla je Severina za hrvatski “Večernji list” i dodala da je bila zainteresovana da na pomenutoj televiziji pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je njen suvlasnik.

– Sa TV Unom sam dugo pregovarala. Imali smo vrlo prijatne radne sastanke i zaista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli i sa okupljanjem ekipe. Međutim, odustala sam kada sam saznala da je reč o Dodikovoj televiziji – rekla je Severina.

Osim ovoga, u javnosti se prošle godine pojavio i snimak sa njenog koncerta u Crnoj Gori, na kojem je javno podržala Crnogorce i poručila im “da niko ne sme da ih dira”, a zatim i snimak s njenog koncerta na kom je svojim fanovima pevala pesmu osvedočenog srbomrsca Marka Perkovića Tompsona “Lijepa li si”.

– Oj, Zagoro, lijepa li si, Slavonijo, zlatna ti si, Herceg-Bosno, srce ponosno, Dalmacijo, more moje, jedna duša a nas dvoje, pozdrav, Liko, Velebita diko, lijepa li si – glase stihovi ove pesme koji su opet zapalile društvene mreže, pa još glasnije pokrenuli priču da se Severini zabrani ulazak u Srbiju.

– Kad misliš da ne može gore i niže, Severina te demantuje! Sada posle podrške Crnogorcima peva pesmu ustaše Tompsona! Seve je toliko ljuta na Srbiju u poslednje vreme da to nije normalno – glasili su samo neki od komentara na račun ovog snimka.

 

Inače, Tompson je u našoj javnosti najpoznatiji po tome što je praktično oživeo ustaški pozdrav “Za dom spremni”, pa su njegovi koncerti zabranjeni širom Evrope zbog propagiranja nacističke ideologije.

– Rampa i za nju u Srbiji. Nek peva u Crnoj Gori! Severina koji već, peti put po redu ima nacionalističke ispade prema Srbima, a bila je udata za dva Srbina, plus joj je i sin Srbin! Užas, hajde da pišemo peticiju da joj se zabrani ulazak u Srbiju, kao i Jadranki! Jadranka peva da su Crnogorci jači od Srbije, a Seve da ne sme niko da ih dira, misleći na nas Srbe. U čemu je razlika?! – samo su neki od komentara ogorčenih tviteraša.

IZVOR: ALO.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner