Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

“TO NIJE ISTINA” Otkriveno koliko je zapravo visoka Jovana Joksimović, voditeljka otkrila da su ovi detalji lažni!

Objavio: RHT
27/04/2024 10:20 PM

Koliko je visoka Jovana Joksimović

Foto: Printscreen Instagram/jjovanajoksimovic

Ako u Guglu ukucate “koliko je Jovana Joksimović visoka” dobićete podatak sa Vikipedije koji nije tačan.

Naime, to da je supruga Željka Joksimovića visoka 1.6 m nije istina.

Voditeljka, koja je pre dva dana sprektakularnom žurokom proslavila 43. rođendan, bila je gošća Goce Tržan gde se pričajući o sebi dotakla i toga da li je zadovoljna svojim izgledom, kao i koliko je visoka.

– Nikad nisam bila zadovoljna sobom. Ja nikad nisam stala ispred ogledala i rekla sebi “Jao, kako dobro izgledaš!”. Znaš koliko puta mi se desilo da vidim svoju fotografiju iz mladosti i kažem “Bože, kako si dobro izgledala”, a da toga tada uopšte nisam bila svesna.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/

– Tako da sam sigurna da ću i za danas, za jedno 10 godina reći “Pa pogledaj kako sam dobro izgleda kada sam imala 43 godine – iskreno je rekla Jovana, a zatim otkrila i koliko je visoka.

– Na Vikipediji piše da sam visoka 1,6 m, ma to nije istina. Ja sam visoka 1,73 m – iskreno je dodala Jovana, na šta se Goca nasmejala i rekla da je Jovana čak 13 cm viša od nje.

Jovana o spekulacijama

Inače, godinama kruže priče da Jovana ume da bude neprijatna i stroga. 

Voditeljka je sada prvi put otvoreno progovorila o tome kakva je kao koleginica, urednica, ali i majka i žena. 

Na pitanje Goce Tržan da li je ona opasna žena i šta to u Srbiji znači, te da li uopšte postoji, Jovana je rekla:

– Ne znam, sad kad mi kažeš “opasna žena”…

– Možda zato što si tako “čekajte, čekajte, stanite molim vas”… – nadovezala se Goca.

– Mislim da nisam ni malo opasna. Mislim da samo štitim sebe u onoj meri u kojoj sam u mogućnosti da se štitim. Da kad bi ljudi mislili “jao, što je super Jovana”, onda svako može nešto da ti kaže, a meni to ne prija. Ne volim… Ne volim da čujem nečije mišljenje ako ga ne tražim – rekla je Jovana.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner