Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

NOVAK bi mogao u ZATVOR: TENISER napravio kobnu grešku!

Objavio: RHT
12/01/2022 10:18 AM

Prvi teniser sveta Novak Đoković otkrio je sve što se dešavalo od trenutka kada je saznao da je pozitivan na koronavirus.

 

Takođe, Novak Đoković mogao čak i da završi u zatvoru na godinu dana. Srpski as je priznao da je dao lažnu informaciju na granici o tome da li je negde putovao u poslednjih 14 dana pre dolaska u Australiju.

Đoković iz Španije, preko Dubaija, došao u Melburn. Mogao bi da bude krivično gonjen, jer se to tamo tretira kao težak prekršaj. Prvi teniser sveta kaže da je grešku naparavio njegov tim.

 

– Kad je reč o mojoj prijavi za putovanje, nju je u moje ime podneo moj tim, kao što sam i rekao imigracionim zvaničnicima po dolasku, i moj agent se iskreno izvinjava za administrativnu grešku koju je napravio kad je čekirao pogrešnu “kućicu” o mojim prethodnim putovanjima, pre dolaska u Australiju. Ovo je bila ljudska greška, a sigurno nije bila namerna. Živimo u vremenima punim izazova, u doba pandemije, i sigurno je da se ovakve greške ponekad dešavaju. Danas je moj tim učinio dostupnim dodatne informacije Vladi Australije, kako bi se razjasnilo ovo pitanje – objasnio je Novak u saopštenju.

Osetio sam da je važno da se oglasim i da razjasnim dezinformacije, i neću davati dalje komentare, zbog velikog poštovanja prema Vladi Australije, vlastima i procesu koji je u toku. Uvek je čast i privilegija igrati na Australijan openu. Australijan open je voljen među igračima, navijačima i u društvu, ne samo u Viktoriji i Australiji, nego i širom planete, i sve što želim je prilika da se takmičim protiv najboljih igrača na svetu i da nastupam pred jednom od najboljih publika na sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner