Background adbanner
calendar

Utorak 28. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZNAČAJNO! EKSPO JE SINONIM ZA NAPREDAK I RAZVOJ Vučić o napretku naše zemlje VUČIĆ OTKRIO JEDAN FRAPANTAN PODATAK! Zamolio sve da pažljivo slušaju ALEKSANDRA NIKOLIĆ NAKON POROĐAJA O STRAVIČNIM BOLOVIMA: “Boli me kičma, morao je da se odradi…” UDARNO! VUČIĆ: “Plašim se da svet ide ka situaciji mnogo težom od Drugog svetskog rata” JAHAČICA! VRELA AKCIJA U PUNOJ SOBI! Miljana i Darjan se prepustili strastima, Zola u šoku! MOLITVA PRED UČENJE! Ove reči će vas dovesti do uspeha BIVŠA RIJALITI UČESNICA, NAKON BATINA I SILOVANJA: “Planirala sam svoje ubistvo, snimala sam za decu snimke” PRAVA LJUBAV! Posle 3 braka, sreo je 32 godine mlađu i ponovo se rodio! Ova lepotica je supruga Frana Lasića (FOTO) “RIJALITI SE IGRA I POSLE RIJALITIJA”! OGOLILA DUŠU U “D-CAST-u”! Svi detalji stravičnog događaja, nakon silovanja i batina SVE PRIZNALA OGLASILA SE VANESA NAKON RASKIDA STANISLAVA I MAJE! Evo šta je rekla za vrelu akciju i POGAŽENU OČEVU REČ! KAZNA! NAPUŠTA RIJALITI BEZ PARA! Učesnica dobila po džepu! HYPE PAPARAZZO: NATAŠA BEKVALAC IMA NOVOG DEČKA?! Evo sa kim se viđa kada ne zna da je snimaju?! (VIDEO) ŠA PRAVI SCENE, KARAMBOL U BELOJ KUĆI! Ne mogu da ga smire, nastala opšta pometnja! SVE ZBOG MAJE! Igor Lazić Niggor EKSKLUZIVNO za Hype: “Aktuelni rijaliti učesnici, provode po nekoliko godina u tom programu kao astronauti u orbiti!”, “Desingerici skidam kapu!” HYPETV PROGRAM ZA UTORAK 28. maj 2024! Ekskluzivno Teodora Bilanović progovorila planovima! LEPOTA NA SVE STRANE! SVE SPREMNO ZA POČETAK RIJALITIJA! Dejan Dragojević sve oduševio, o ovome svi pričaju: “Gde mu radiš frizuru”

Vremenska prognoza! Danas sunčano i toplije!

Objavio: RHT
26/04/2024 10:38 AM

Vremenska prognoza!

Foto: envato

U Srbiji u petak ujutro vedro i hladno, ponegde uz maglu i nisku oblačnost, a u većini predela očekuje se i slab prizemni mraz. Tokom dana boće pretežno sunčano i toplije. Posle podne i pred kraj dana u zapadnim, jugozapadnim i centralnim predelima očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, promenljivog smera. Jutarnja temperatura od 1 do 7°C, maksimalna dnevna od 18 do 22°C.

U Beogradu u petak ujutro vedro i hladno. Tokom dana očekuje se sunačno i toplije, uz dnevni razvoj oblačnosti. Vetar slab, promenljivog smera. Jutarnja temperatura 6°C, maksimalna dnevna 20°C.

Vremenska prognoza!

U istočnoj Srbiji u petak ujutro vedro i hladno. Tokom dana očekuje se sunačno i toplije, uz dnevni razvoj oblačnosti. Vetar slab, promenljivog smera. Jutarnja temperatura do 7°C, maksimalna dnevna do 22°C.

U Boru u petak ujutro vedro i hladno. Tokom dana očekuje se sunačno i toplije, uz dnevni razvoj oblačnosti. Vetar slab, promenljivog smera. Jutarnja temperatura 4°C, maksimalna dnevna 18°C.

U Srbiji za vikend i početkom sledeće sedmice očekuje se sunčano i toplo, uz umeren do jak jugoistočni vetar, dok će košava na jugu Banata imati olujne udare. Maksimalna temperatura biće u subotu od 20 do 25°C, u nedelju od 23 do 27°C, a početkom sledeće sedmice i do 28-29°C. Početak maja doeneće ponegde pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Prema trenutnim prognozama, prema rečima meteorologa noć između 30. aprila i prvog maja biće suva i vedra. Temperatura će se kretati od 11-12 do 16-17 stepeni Celzijusa.

Prvi maj doneo bi sunčano i relativno toplo vreme. Maksimalna temperatura kretaće se u većini predela oko letnjih 25°C, a ponegde bi bilo i do 27°C. Drugi i treći maj doneće i dalje toplo vreme, ali i za koji stepen niže temperature.

Posle 4. maja očekuje se osveženje, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Tako da sve u svemu, oni koji su planirali da idu na uranak, ne moraju da brinu. Jer tada po prognozi neće biti kiše. Tako da vam je uživanje na otvorenom zagarantovano. E onda nam sledi Uskrs, kada predviđaju povremeno kišno vreme. Zato naoružajte se gumenjacima i kišobranom, ako planirate da idete u prirodu!

Hypetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner