Background adbanner
calendar

Subota 4. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MNOGO PRIJAVA SA RAZLIČITIH IP ADRESA BOT PROFILA” Hitno se oglasio PR Jelene Karleuše nakon gašenja njenog Instagram naloga! MAJI MARINKOVIĆ OPADA KOSA?! Zabeležen stravičan momenat, javnost zabrinuta za njeno stanje (FOTO) SKANDAL U RIJALITIJU! Tužbe, krivične prijave, lomljenje prstiju i pretnje, HITNO PREKINUT PROGRAM! OVA TRI ZNAKA OČEKUJU ŽIVOTNE PROMENE! Šok okret, VENERA U BIKU sve menja! Neke čeka pakao, a neke raj BUKTI RAT! “Ja ne sviram sa MIŠEM MEKINJAŠEM!”Miliću Vukašinoviću izostala pozivnica za okupljanje grupe “Bijelo Dugme”, pa udario na Bregovića “Ko se druži sa mekinjama pojedu ga SVINJE!” JELENA KARLEUŠA OBRISALA INSTAGRAM?! Šok potez pevačice nakon celokupne situacije “IDEM DA SE….” Stravično obraćanje Dunje Ilić na VELIKI PETAK, javnost hitno reagovala, svi se pitaju šta joj se dešava?! DARKO LAZIĆ ŠOKIRAO: “Kod nas je uvek fer igra” Pevač sve priznao “TREBA DA SE PONAŠAMO KAO DA NAM NI DO ČEGA NIJE STALO” Dr Zorica Tomić objasnila čemu služi “KULIRANJE” i kako danas opstati! ZA ŽENE VAŽI STROGO PRAVILO! Ovako se treba pravilno pričestiti, sveštenik ovo izgovara DARA BUBAMARA DOBIJA KRITIKE ZBOG ĐUBRETA: “Sin me kritikuje da imam kese od peciva, flašice od sokova” HITNO SAOPŠTENJE CRVENE ZVEZDE ZBOG NIKOLE TOPIĆA PREKINUT PROGRAM, OSTAĆE BEZ PARA! POLOMLJEN PRST!? Haos, krivična prijava i kazna! Kulićka divlja, ovako nešto do sada nije viđeno EKSKLUZIVNO U “D-CAST-U” DIREKTORKA ZA SOCIJALNI RAD: Progovorila i o “slučaju Ane Mihaljice”: “Predstavljena sam kao teški zlikovac” STANIJA HITNO NAPUSTILA AMERIKU! Starleta spakovala kofere, pa dojurila, a ovo je povod! (FOTO) OTVOREN GROB ISUSA HRISTA! Kada su podigli ploču, zanemeli, desilo se čudo!

SVAKA ČAST! GOCA TRŽAN DONELA ODLUKU DA IDE I NA PETI POKUŠAJ VANTELESNE OPLODNJE!

Objavio: RHT
16/04/2021 3:00 PM

Pevačica tvrdi da je proces vantelesne oplodnje veoma težak, ali da je njena želja za potomstvom jača od svih muka.

Goca Tržan-Foto:Printscreen/Instagram

– Goca i Raša već šest godina vode mukotrpnu borbu za potomstvo. Ona je prošle jeseni treći put pokušala da zatrudni veštačkom oplodnjom, ali nije uspelo… Zbog toga su rešili da pomoć potraže van granica Srbije. Čuli su da u Pragu imaju odlične klinike, a prijatelji su im preporučili jednog vrhovnog stručnjaka iz ove oblasti – priča izvor.

Pevačica, koja iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, ne odustaje od želje da i Raši podari bebu.

– Uprkos ranijim neuspešnim pokušajima, Goca je optimista. Nikad nije dozvolila da je borba slomi i da digne ruku od deteta. S obzirom na to da klinika u Pragu ima veliki procenat začeća i kod žena starijih od 40 godina, veruje da će ovoga puta zatrudneti – priča sagovornik.

Goca Tržan kaže da je proces vantelesne oplodnje veoma težak, ali da je njena želja za potomstvom jača od svih muka.

– Mesecima pre odlaska na vantelesnu oplodnju idete na analize, gde vam svakih nekoliko dana vade krv, a potom to nosite kod lekara, pa sve tako ukrug. Mnogi misle da je proces lak, ali nije, posebno kad oteknem, kada mi hormoni divljaju… Uvek sam bila psihički jaka, ali mi je bilo veoma teško svaki put kada se nešto nije “zakačilo” – objašnjava pevačica i dodaje da u svemu ima veliku podršku supruga.

– Podrška muškarca je bitna u ovakvim trenucima, a Raša je uvek uz mene. Zajedno donosim odluke i upravo iz tog razloga je naš brak skladan. Svim parovima koji imaju ovaj problem poručila bih da se što više smeju i vode ljubav, da uživaju jedno u drugom. Na kraju, ako ne ide nikako, treba da usvoje dete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner