Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO! Toma Fila u podkastu “Sada i ovde” šokirao: “Molim se Bogu, a znam da ću sigurno da završim u paklu” ZA 4 MESECA POČINJE NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU -“IMANJE” Haos na društvenim mrežama! OVO SU USLOVI za učešće “MAJKU NISAM PREPOZNALA! JAKO JE BILO TEŠKO” Ispovest Mc Aleks u “D-CAST-u” nakon učešća u rijalitiju, priznala da li je bila u tajnoj romansi sa Matorom! SKANDAL! Naš MEGAPOPULARNI PEVAČ pokušao SAMOUB*STVO na Brankovom mostu! EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO)

HAOS U ANELINOM DOMU! Njenu sestru MUŽ UHVATIO SA DRUGIM?! Nastao neviđeni skandal i drama, hitno mora da se interveniše!

Objavio: RHT
25/04/2024 5:47 PM

Haos u Anelinom domu

Foto: Printscreen Instagram/sitaahmic/Printscreen Youtube/Zadruga Official/Haos u Anelinom domu

Asmin Durdžić javno zatražio pomoć i pokušao da dođe do Nikice, supruga Site Ahmić koji je, kako Asmin tvrdi, saznao da ga Sita vara, pa je napravio scenu i polomio joj mobilni telefon. Takođe se Nikici izvinio, jer ga je vređao, iako zna da postoji razlog zašto on ćuti o svemu:

– Pokušavam doći do Nikice, jer sam dobio informaciju od jedne osobe da je Nikica saznao da ga Sita vara i slomio joj mobilni. Uveren sam da Nikica zna sve o njoj i da jedini ima dokaze za većinu onoga što sam rekao. Želim da mu se izvinim što sam ga uvredio, a nije ništa kriv. Uradiću sve da sednem sa njim i da napokon istina izađe na videlo. Znam da zbog dece trpi sve ovo i da nema snage ponižavati svoju decu i zato je još uvek miran. Potrudiću se da i on javno progovori – napisao je Asmin.

Photo: Printscreen Instagram/alibaba_durdzic

Podsetimo, Asminu je nedavno putem Instagrama stigla preteća poruka, koju je obelodanio:

– Pozdrav, samo sam te hteo obavestiti da te neko prati. Svaki dan se vozite u belom BMW-u i stižete kući oko 22 sata, najkasnije 22:30. Naredba da te streljaju dolazi iz Sarajeva i samo sam ti hteo staviti do znanja da ćeš biti streljan sledećih dana. Budi oprezan, bio sam tamo, ali sam hteo da te upozorim, jer si dobar čovek – glasila je poruka, koju je pokazao Asmin.

 – Zašto si me blokirao, ako ste toliko hrabri. Evo, tresem se – napisao je on uz ovu poruku.

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner