Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV NASRNUO NA UROŠA: Zaleteo se na njega kao zver, Marinkovićeva skočila, sledi DISKVALIFIKACIJA?! (VIDEO) JELENA KARLEUŠA SE HITNO OGLASILA: Pevačica nije mogla više da izdrži, otkriven identitet zlostavljača! STRAVIČNA BORBA SA NARKOMANIJOM! Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Baki B3 progovorio o DETALJIMA! Evo GDE je Anabela UHVAĆENA nakon Markovog POVRATKA KUĆI iz tužilaštva! Hype paparazzo KIJA KOCKAR ODLUČILA DA PRIZNA ISTINU O SVOM POLU! Rijaliti učesnica GODINAMA KRILA detalje svoje seksualnosti “Ja se ne osećam kao žena…” MILJANA SE UDAJE ZA ZOLU?! Raskrinkan njihov TAJNI PLAN, oglasila se Marija i potvrdila sve, više ne mogu ništa da sakriju! HYPETV PROGRAM za nedelju 19. maj 2024! U emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” – influenserka Anastasija Grujić! “OTIŠLA JE SA DRUGIM, ŠTETA” Haris grca u suzama u kafani nakon razvoda sa Melinom, procurio šokantan snimak! (VIDEO) U BUDVI UHVAĆENA AJKULA TEŠKA 200 KILOGRAMA: Šok scena, druga preko tri metra! (FOTO) OTKRIVENO KO JE VOZAČ (21) KOJI JE USMRTIO KUMA ŠABANA ŠAULIĆA: Ugasio farove, vozio nekontrolisano, pa se zakucao u Markov automobil! MILJANA KUKA I JECA NA SAV GLAS! Zola uneo informacije iz spoljnog sveta, ona doživela nervni slom, ne može da dođe sebi! UBIJAO, ZAPALIO KUĆU, PA ZAVRŠIO TRAGIČNO: Stravične sudbine dece Sinana Sakića: Njegova ćerka optužila brata za šokantne stvari! MILJANA I ZOLA ZAVRŠILI ZAJEDNO U KREVETU! Šok obrt nakon njegovog ulaska, nakon svih tuča, haosa u Beču, PONOVO OBMANULI SVE! EKSKLUZIVNO NA HYPE TELEVIZIJI! Toma Fila OTKRIO SVE o slučaju iz Ribnikara DISKVALIFIKOVANI UČESNIK OTKRIO POBEDNIKA RIJALITIJA?! Nije mogao više da izdrži, ključa od besa nakon izbacivanja, SVE RASKRINKAO! NE LIČI NA SEBE! Procurila šokantna fotka iz prošlosti žene Peđe Jovanovića: Promenila lični opis, nižu se skandalozni komentari! (FOTO)

GROBARI U STANJU ŠOKA NAKON DERBIJA! Navijači Partizana FRAPIRANI igrom svog kluba, GORE društvene mreže!

Objavio: RHT
25/04/2024 12:23 PM

Navijači Partizana frapirani su igorm svojih ljubimaca.

Fudbaleri crno-belih poraženi su u polufinalu Kupa Srbije od Crvene zvezde rezultatom 2:0, a navijači Partizana frapirani su igorm svojih ljubimaca.

Ovo je drugi put u četiri dana kako crno-beli gube večiti derbi.

Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Više od poraza, navijače Partizana boli način na koji je to urađeno, a posebno su na udaru defanzivci.

Dok se neki slažu da je odbrana bila košmarna, drugi brane mlade pojedince.

Ima i onih koji su razočarani partijom celog tima, a smatraju da su jedino navijači zaslužili prelaznu ocenu.

Podsetimo, Crvena zvezda je u finalu Kupa Srbije! Crveno-beli su u polufinalu u večitom derbiju savladali Partizan rezultatom 2:0!

Strelci su bili Filipović koji je postigao autogol u 27. minutu i Olajinka u 29. minutu.

Zvezda će se u finalu sastati sa Vojvodinom koja je u drugom polufinalnom meču savladala Radnički u Kragujevcu rezultatom 1:0.

Finalni meč na programu je 22. maja u Loznici.

Partizan je mnogo bolje ušao u meč, crno -beli su napali a Zvezda se opredelila da čeka priliku iz kontranapada.

Partizan je ppropustio veliku šansu u 15. minutu. Goh je izbio ispred Glazera ali nije bio precizan.

Ekspresna dva gola za Crvenu zvezdu!

A onda bukvalno ni iz čega potpuni šok za crno-bele.

Zvezda postiže dva gola za dva minuta.

Najpre nakon majstorije Hvanga i nespretne reakcije Filipovića crveno- beli su poveli u 27. minutu.

Samo dva minuta kasnije nakon odlične timske akcije Olajinka zakucava loptu u mrežu Jovanovića.

U nastavku utakmice Partizan se skroz otvorio.

Crveno-beli su to koristili i iz kontre stvarali sjajne prilike.

Redom su promašivali Olajinka, Ivanić, Šerif, Katai.

DULJAJ NAKON DERBIJA VIDNO DEPRIMIRAN: Crvena zvezda je bila bolja!

Partizan je najbolju priliku u nastavku imao preko Nikolića u 73. minutu, njegov šut sjajno je odbranio Glazer.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata i Zvezda se plasirala u finale, gde će imati priliku da osvoji četvrti Kup u nizu.

Hypetv.rs/Kurir sport/M.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner