Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo kako izgleda rodna kuća Goce Božinovske u kojoj je Jelena Vučković odrastala do 15.godine SVI U ŠOKU ZBOG ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica ne liči na sebe, niko ne može da veruje, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO) “JOŠ SI JE VERIO, KONJU” Asmin urnisao Janjuša, vodi ga kod Karamujića i zakazuje mu terapiju, brutalno ga ponizio! “SITA SE PRODAVALA KAO KILO JAGNJETINE” Asmin zagrmeo pa NAJAVIO njene SLIKE IZ KATALOGA? ANELI DOZIVA I PREKLINJE DA ASMIN UĐE U RIJALITI: Nije mogla više da izdrži, hitno se obratila produkciji! “KAKVA PREVARA U SLAGALICI” Ljudi u neverici zbog situacije u kvizu, desila se neviđena greška i skandal! ”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom!

NOVI POTRES U PREMIJER LIGI! Dvojica SVETSKI poznatih fudbalera UHAPŠENI zbog SILOVANJA!

Objavio: RHT
24/04/2024 3:41 PM

Novi potres u Premijer ligi..

Novi potres u Premijer ligi. Dvojica fudbalera iz istog kluba uhapšena su nakon što je ovog vikenda prijavljeno silovanje policiji.

Jedan igrač, star 19 godina, navodno je razgovarao s policijom pod sumnjom za napad i pomaganje i podsticanje na silovanje pre nego što je formalno uhapšen.

Nakon što je proveo noć u ćeliji, ispitan je pod pretpostavkom krivice od strane detektiva. Drugi igrač, takođe 19-godišnjak, uhapšen je sledećeg dana i kasnije ispitivan od strane policije pod sumnjom za silovanje.

Foto: Simon Dael/Tottenham Hotspur FC/ / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako navodi novine, oba igrača su navodno puštena uz kauciju dok se sprovode dalje istrage.

Portparol policije je rekao The Sun-u:

-Policajci su uhapsili dva muškarca nakon prijave za silovanje. 19-godišnji mladić je uhapšen pod sumnjom za napad i pomaganje i podsticanje na silovanje.

Drugi 19-godišnjak je uhapšen pod sumnjom za silovanje. Obojica su kasnije pušteni uz kauciju.

Izvor je takođe rekao da su policajci došli na stadion i razgovarali s jednim od igrača “u privatnoj prostoriji unutar stadiona”.

Dodali su da je napustio klub s “drugom osobom” i da je kasnije te noći formalno uhapšen.

FUDBALER AJAKSA OSUĐEN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA I ŠVERCA KOKAINA! Neviđeni HAOS alarmirao čitavu JAVNOST!

Portparol kluba je rekao The Sun-u:

-Budući da je stvar sada u rukama policije, Fudbalski klub neće davati dalje komentare u ovom trenutku.

Podsetimo, skandal se desio i u Holandiji nakon što je Holandski fudbaler osuđen zbog pokušaja ubisva i šverca kokaina.

Kvinsi Promes biće saslušan iduće nedelje, kako bi se donela odluka da li će biti predat vlastima u Holandiji.

Hypetv.rs/Kurir sport/M.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner