Background adbanner
calendar

Sreda 22. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HITNO REAGOVALI! Stravično nevreme u Užicu: Vatrogasci spasili tročlanu porodicu! (FOTO) JANJUŠEV POTEZ NAKON SUOČAVANJA ANELI I ASMINA SVE IZNENADIO! Starleta u strahu, konačno shvatila šta je čeka van rijalitija ŠOKANTNO! MILJANU ZOLA VRAČAO!? MARIJA KULIĆ OSULA PALJBU: “Vidi mu se krst na glavi,njoj u medicini nije nađena pomoć” Održan još jedan važan sastanak u Njujorku: PREDSEDNIK VUČIĆ SE LAVOVSKI BORI ZA SRBIJU! STANISLAV IZNEO DETALJE O BIVŠOJ: “Miona u krevetu leži kao krava”Pevačica pozelenela od besa “NISAM PLANIRALA BEBU SA ASMINOM!” Stanija Dobrojević o BOLNOM GUBITKU: “To mi je strašno!” “ANELI ME ISKORISTILA!” Stanija Dobrojević OTVORILA KARTE: “Aneli i njena porodica idu ĐONOM NA MENE!” SVI DETALJI! NIVES CELZIJUS:”Ne znam šta mogu očekivati, ali verujem da ću se snaći” HITNO OGLAŠAVANJE VUČIĆA IZ NJUJORKA: Ima nade da će Grčka ostati uzdržana! (VIDEO) “SVI SU ME SE ODREKLI ZBOG OVE ČITAVE PRIČE!” Stanija Dobrojević SKRHANA: “Hvala Asminu za sve što mi se desilo!” VEČE ZA PAMĆENJE! Svi poznati na jednom mestu! Emotivno i glamurozno (VIDEO) TELEKOM PRODUŽIO PRAVA: Na Areni sport još pet godina dve “lige petice” “PIJANA ILI DROGIRANA U EMISIJI!” Dušica Jakovljević se brutalno IZBLAMIRALA tokom emisije uživo! Voditeljka postala PREDMET SPRDNJE, svi je ismevaju! (VIDEO) “JA SAM ZATEKAO OCA KADA JE UMRO!” Memo Haljevac ogolio dušu u emisiji: “Nisam sve rekao ocu, kajem se!” ŠAH-MAT POTEZ! HITNO SAOPŠTENJE! Novi uspeh Saše Mirkovića, zadao domaći zadatak! OVO SU SVI MILJANINI MOMCI! Kulićka obara sve rekorde! Spisak koji bi zapalila!

BEZ BLAMA! Šok izjava,bivša žena Nenada liči na muškarca!? Jasmina bez dlake na jeziku oplela po njoj (FOTO)

Objavio: RHT
24/04/2024 11:31 PM

Šok izjava Jasmine Ahmić

Jasmina Ahmić okačila je na svom Instagram profilu objavu koja je sve šokirala! Anelina majka je uporedila bivšu ženu od Nenada Aleksića i Uroša Stanića!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official PINK TV Jasmina Ahmić

PrintScreen YouTube/Zadruga Official PINK TV Jasmina Ahmić

PrintScreen YouTube/Zadruga Official PINK TV Jasmina Ahmić

Jasmina je svojim stavom pokazala da joj se Vanja Ignjatović ne dopada. Takođe je ovim postupkom Ahmićeva potvrdila spekulacije da joj se dopada Miona Jovanović.

FOTO: PrintScreen INSTAGRAM.COM/NORMABEL500MG

FOTO: PrintScreen INSTAGRAM.COM/NORMABEL500MG

FOTO: PrintScreen INSTAGRAM.COM/NORMABEL500MG

Šok izjava Jamine Ahmić

Ona je na Instagramu podelila fotografiju Uroša, pa je napisala da liči na Vanju.

-Ja sinoć pomisli bivša žena od Ša – napisala je majka od Aneli.

Ona je aktivna na Instagramu! Jasmina često objavljuje fotografije i statuse koji dižu veliku prašinu u javnosti. Svaka njena objava izaziva mnoštvo komentara.

Podsetimo, Anelina majka, Jasmina, koja je jasno otkrila svoje mišljenje o ćerkinoj vezi. 

 Nije loš čovek, ima svoje mane, puno znači Aneli. Verujem da se vole i da su se zaljubili, tužan je, nesrećan je. Svađaju se, malo je nagao, ne zna da drži u sebi, sve kaže, ali nije loš čovek… Svi ga grde, pa ko je danas divan i krasan?! Uvek će biti onako kako moja deca odrede, svoj život sebi kroje i biraju partnere. Ona će uraditi ono što ona misli da treba, ja bih za moju ćerku izabrala najmirnijeg i najpoštenijeg muškarca, ali… On je tamo čuva, štiti je, voli ga, kako on kaže voli nju, iako padaju jako ružne i teške reči – rekla je Jasmina.

Tokom poslednje svađe, Aneli se zaklela u svoju ćerku kako je kraj njenoj vezi sa Janjušem, dok se on zakleo u brata znog čega su gledaoci posebno besni. 

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Pink S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner