Background adbanner
calendar

Ponedeljak 29. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEGENDARNI BRAZILAC ODLAZI IZ LONDONA: Silva na kraju sezone napušta Čelsi STANISLAV ZABIO NOŽ U LEĐA MIONI: Suočio se s njom pred kamerama, a onda je ponizio na najgori mogući način, ona ZANEMELA! Olimpijakos pred duel sa Barselonom dobio VAŽNO POJAČANJE PROCURILE INTIMNE FOTKE MIONE JOVANOVIĆ! Nije znala da kamere snimaju, pa krenula da se skida, bez cenzure sve isplivalo javno EKSKLUZIVNO! Dragana Mirković BLISTA! Stigla u Beograd PREPOROĐENA! Nakon vesti o razvodu NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA Pevačica šokirala novom trudnoćom! Evo svih detalja SAŠA MIRKOVIĆ JASNO PORUČIO DUŠICI JAKOVLJEVIĆ: “Ne pripadaš ovom okruženju, kod nas su narkotici zabranjeni i samo se rad ceni” OBRADOVIĆEV APEL NAVIJAČIMA! Trener crno-belih najavio polufinale ABA lige: Dolaze nam veliki prijatelji, ovo nam je potrebno! ZVEZDA POSTIGLA DOGOVOR SA BAHAROM! Izraelac POVUKAO TUŽBU, crveno beli uštedeli više od 1,5 MILION EVRA! NADICA ADEMOV TRUDNA! Pevačica čeka drugu bebu sa milionerom, e evo šta će biti sa njenom karijerom JAVNO OBJAVLJENA CRNO BELA FOTKA KEJT MIDLTON Skandalozan potez kraljevske porodice, ceo svet u šoku, svi zabrinuti za nju! PREMINUO LEGENDARNI FUDBALER I BIVŠI SELEKTOR UKRAJINE: Bio je ikona Dinama i reprezentacije! “MORALA BIH DA GUGLAM, NE POZNAJEM GA!” Karleuša urnisala Slobu Radanovića, a onda raskrinkala njegovo pravo lice! KARLEUŠA PROGOVORILA O BRAKU! Pa otkrila da li živi sa Duškom pod istim krovom Oglasio se Igor Duljaj: Trener Partizana se javio dok mu se SPREMA OTKAZ? “Ako sam ja problem, to je lako rešiti” ŠOK POTEZ KROFAKOVE ĆERKE! Reper izgoreo od besa, Miona mrtva hladna

“OSUDILI SU ME”! SEVERINA 17 GODINA NAKON FILMSKOG OSTVARENJA!

Objavio: RHT
16/04/2021 2:00 PM

Pevačica Severina Kojić našla se u jeku medijske pažnje 2004. godine kada je u javnost isplivao njen intimni snimak.

Severina-Foto:Printscreen/Instagram

“Nikad nisam tražila da moja intima izađe. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad nemaju šta da mi kažu, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda”, priča Severina, koja dalje navodi na koji način su joj prijatelji, ali i majka svojevremeno davali podršku:

Severina-Foto:Printscreen/Instagram

“Ali moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: ‘Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze sa moralom? Ko je to izmislio?’ Peki me je tad nazvao da me nasmeje i rekao: ‘Pa ne možeš snimiti sve u jednom kadru. Trebala si da raskadriraš…’ Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: ‘Kolegice, čujem da vam treba filmska muzika?’ Majka je bila najpreciznija, rekla je: ‘Ajde, ćerko, jednom ćemo se tome smejati’. I smejemo se danas”.

Ipak, ovaj događaj joj nije oduvek bio smešan.

“Ali tad nisam šest meseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti, rekla je pevačica.

Pevačica Severina Kojić naglasila je da su srpske glumice koje su sa svojim pričama izašle u javnost pokrenule lavinu u celom regionu.

– Zatečena sam koliko nam je teže u odnosu na ono šta smo mislili da će biti. Ja sam mislila da jesam, da mogu da želim, da letim. Svaki je život bogat ljudima, idejama… i onda neko sruši taj tvoj svet, život, dignitet, i ne znaš više jesi li žrtva ili učesnik jer se bojiš da će tvoje ćutanje izazvati sumnju, a tebe je samo strah. Jer o tome se ne govori. Ne javno – navodi Severina u Nedeljniku.

Severina-Foto:Printscreen/Instagram

– Velika je hrabrost i Milene Radulović i Danijele Štajnfeld, i Merime Isaković. To je veliko olakšanje za sve žene. U Hrvatskoj je to pokrenulo lavinu na fakultetima, posebno na Akademiji dramskih umetnosti. Nešto što je zapravo grozno, ali je otvorilo javni prostor koji o tome govori. Eto i u tom slučaju se prelilo iz jedne zemlje u region. Jer princip je isti, sve su ostalo nijanse, rekao bi Đole.

– To je velika, velika stvar. Milena u početku verovatno uopšte nije bila svesna šta je pokrenula. Naravno da kao žena moram da reagujem, pisala sam joj privatno. Nije bitan sadržaj, divno je koliko je ljudima ipak stalo i koliko se ipak neke stvari menjaju. Barem se o njima priča. U ovim slučajevima ćutanje nije zlato. Upravo čitam knjigu Tomasa Eriksona “Okruženi psihopatama” koju sam dobila od prijateljice za Božić. Dobra mi je baš prijateljica i dobro poznaje moju situaciju. Preporučujem – zaključila je pevačica.

Kurir

Tagovi:

  • Film
  • Severina
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS

    HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
    HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
    Background adbanner