Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom! STIŽE OGROMNO NEVREME U SRBIJU! Pljuskovi s grmljavinom, ovi delovi su na udaru, a evo kakvo vreme nas očekuje do kraja nedelje! Početak rijalitija “IMANJE” krije POSEBNU SIMBOLIKU! Počinje 7.SEPTEMBRA, a evo zašto je baš TAJ DATUM važan! MAJA UCENJUJE STANISLAVA! Mislile da kamere ne snimaju, uputila mu poslednje upozorenje, Krofak pobesneo! (VIDEO) PREDSEDNIK SE PROVOZAO BEOGRADOM! Natpis na automobilu sve nasmejao, Vučić poručio: “”Ne iskradam se ja da vozim, nego…” “U USTIMA JE SAKRIO DVA ŽILETA! KADA JE SUDIJA DONELA PRESUDU PREREZAO JE SEBI VRAT!” Stravična ispovest Bakija B3 iz zatvora POSLE AKCIJE U RIJALITIJU PRAVO U DUBAI: Baki B3 urnisao rijaliti učesnice “Njih dvojica, trojica na smenu!” (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! Otkrivamo PRVI VODITELJSKI DUO rijalitija “IMANJE”: Najveći rijaliti projekat IKADA, u Hype produkciji, vodiće DRAGOJEVIĆ i CELZIJUS STANISLAV NASRNUO NA UROŠA: Zaleteo se na njega kao zver, Marinkovićeva skočila, sledi DISKVALIFIKACIJA?! (VIDEO)

INTIMNE FOTKE STANIJE DOBROJEVIĆ! Javnost u šoku, isplivalo sve bez cenzure! Starleta pritisnula pogrešno dugme? (FOTO)

Objavio: RHT
22/04/2024 3:58 PM

Fotke Stanije Dobrojević

Photo: Printscreen Instagram/stanijadobrojevic

Photo: Printscreen Instagram/stanijadobrojevic/Fotke Stanije Dobrojević

Stanija Dobrojević se već neko vreme nalazi se u Majamiju, sa Asminom Durdžićem sa kojim je skoro godinu dana u vezi. 

Starleta u poslednje vreme nije objavljivala provokativan sadržaj, pa je ovo bilo iznenađenje mnogima.

Stanija je pozirala u čipkanom donjem vešu i halterima na prozoru i visokom balkonu, ističući svaki deo svog tela. Posebnu pažnju posvetila je svojoj pozadini, koja je bila u prvom planu.

Nakon što je Stanija objavila fotografiju, komentari na društvenim mrežama su samo pljuštali.

“Kome se dokazuješ sestro draga?”, “Sestro slatka bolje se skini gola to ti je suvišno”, “Bog neka ti oprosti i izvede na pravi put”…

Pomirenje sa Asminom

O odnosu starlete Stanije Dobrojević i njenog bivšeg verenika Asmina Durdžića prethodnih meseci naširoko se pisalo i pričalo, dok je ona u jednom momentu stavila tačku na njihov odnos zbog niza afera sa njegovom nekadašnjom partnerkom Aneli Ahmić, koja je trenutno u rijalitiju.

Printscreen Instagram/stanijadobrojevic/alibaba_durdzic

Naime, Dobrojevićeva je nedavno došla na snimanje jedne emisije, a dovezao ju je upravo Asmin, što su zabeležili mediji, a nedavno su bum na društvenim mrežama napravile njihove identične fotografije, a po svemu sudeći oni se trenutno nalaze zajedno u Majamiju u Americi.

Dobrojevićeva je pozirala u jednom Barbi lokalu, i sve to objavila na svom Instagramu. Ubrzo se i Asmin oglasio sa sličnom objavom na kojoj se jasno vidi da se nalazi na istom mestu kao i Stanija.

Njihovi obožavaoci odmah su zaključili da su se njih dvoje pomirili i da ponovo uživaju u ljubavi, kao i da je starleta odlučila da mu pređe preko svega.

– Došao sam u Majami da nađem Staniju da porazgovaramo uživo. Imao sam ljude da mi dojave gde će biti. Iako je bila ljuta bilo joj drago kad me videla. Mnogo sam pogrešio prema njoj. Sve što se dešava, al mogu samo da kažem da je ona veliki čovek. Kad su mi svi okrenuli leđa ona je ipak bila korektna prema meni i zato sam joj dužnik doveka – poručio je Asmin.

– Došao sam ovde samo na par dana i vraćam se za Austriju. Čekaju me novi projekti i gradnja. A šta će biti sa nama i hoćemo li uspeti posle svega videćemo. Ja neću odustati – dodao je Asmin Durdžić.

Hypetv.rs/E.B./Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner