Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka HYPE EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Evo kako izgleda rodna kuća Goce Božinovske u kojoj je Jelena Vučković odrastala do 15.godine SVI U ŠOKU ZBOG ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica ne liči na sebe, niko ne može da veruje, ŠTA JOJ SE DESILO?! (FOTO) “JOŠ SI JE VERIO, KONJU” Asmin urnisao Janjuša, vodi ga kod Karamujića i zakazuje mu terapiju, brutalno ga ponizio! “SITA SE PRODAVALA KAO KILO JAGNJETINE” Asmin zagrmeo pa NAJAVIO njene SLIKE IZ KATALOGA? ANELI DOZIVA I PREKLINJE DA ASMIN UĐE U RIJALITI: Nije mogla više da izdrži, hitno se obratila produkciji! “KAKVA PREVARA U SLAGALICI” Ljudi u neverici zbog situacije u kvizu, desila se neviđena greška i skandal! ”KRAO SAM AUTOMOBILE IZ ZABAVE” Baki B3 otkrio detalje optužnice SKANDALOZNO PRIZNANJE! “MOJ POROK JE KOCKA!” Andrija Đogani šokirao usred emisije (VIDEO) OPŠTI HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG NIVES I DEJANA: Nakon saopštenja da će oni voditi rijaliti “Imanje”, komentari se samo nižu PRVO OGLAŠAVANJE NATAŠE NINKOVIĆ NAKON ŠTO JE HOSPITALIZOVANA: Glumica priznala u kakvom stanju se nalazi: “Deca su mi se uznemirila” UMRO JEDAN OD NAŠIH NAJTROFEJNIJIH TRENERA: Saopštene loše vesti, srpska košarka zavijena u crno! CEO REGION BRUJI O VODITELJKI RIJALITIJA “IMANJE” Evo ko je Nives Celzijus koja će voditi format sa Dejanom Dragojevićem! (FOTO) “JANJUŠE, JA BIH SE ZAPALIO OD SRAMOTE NA TVOM MESTU! Još si je i VERIO, konju!” Asmin ide kod KARAMUJIĆA (FOTO) STANIJA UCENILA ASMINA! Postavila mu ozbiljan ULTIMATUM, evo na šta je bio primoran da prihvati da bi ušao u vezu sa njom!

Vremenska prognoza! Evo do kada će biti nestabilno vreme!

Objavio: RHT
22/04/2024 3:34 PM

Vremenska prognoza!

Vremenska prognoza!

Foto: envato

Iznad većeg dela Evrope u utorak oblačno i hladnije sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, dok se na planinama očekuje sneg. Najhladnije biće na severu Skandinavije, temperatura oko 5°C. Najtoplije će biti na istoku Mediterana, temperatura preko 25°C.

Na Balkanskom poluostrvu u utorak novo naoblačenje sa juga, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Makisimalna temperatura biće od 10 do 20°C, na jugu Grčke do 25°C. 

Vremenska prognoza!

U Srbiji u utorak sa juga novo jače naoblačenje. Već ujutro kiša se očekuje na jugu Srbije, a padavine će se do sredine dana proširiti i na centralne predele, u toku poslepodneva i na ostale. Tokom večeri obilnije padavine očekuju se na jugu, istoku i severoistoku Srbije. Jutarnja temperatura od 4 do 10°C, maksimalna dnevna od 14°C na jugu do 20°C na severu Srbije.

U Beogradu u utorak naoblačenje, posle podne sa kišom i pljuskovima. Više padavina očekuje se tokom večeri. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura 10°C, maksimalna dnevna 19°C.

U istočnoj Srbiji u utorak naoblačenje, posle podne sa kišom i pljuskovima.

Više padavina očekuje se tokom večeri i tada će biti i obilnijih. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura do 6°C, maksimalna dnevna do 14°C. U Boru u utorak naoblačenje, posle podne sa kišom i pljuskovima. Više padavina očekuje se tokom večeri i tada će biti i obilnijih. Duvaće jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura 4°C, maksimalna dnevna 14°C.

Hypetv.rs/A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner