Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

Dnevni horoskop za 22. april! Lavovi – udahnite duboko pre nego što povučete sledeći potez

Objavio: RHT
22/04/2024 2:41 PM

Horoskop za 22 april

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 22. april 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

foto: printscreen/pinterest

OVAN

Posao: Na startu nove radne sedmice tipični Ovnovi bi mogli da imaju povećan broj obaveza, a nešto manji nivo energije od očekivanog. Zbog toga je važno da je što racionalnije trošite.
Ljubav: Određeni manjak energije ne mora značiti i potpunu pasivu u sferi ljubavi. Ipak, ne pokrećite bitne teme i ozbiljne razgovore.
Zdravlje: Moguća glavobolja.

BIK

Posao: Gotovo sve poslovne aktivnosti tipičnih Bikova na početku nove radne sedmice mogu biti usporene i realizovane u nešto težim okolnostima, što neće biti prvi put. Svojom odlučnošću i upornošću sve ćete završiti.
Ljubav: Nije najpovoljniji dan za krupne planove i velike izazove na polju ljubavnih relacija. Pozabavite se prvenstveno postojećim stanjem.
Zdravlje: Vrlo dobro.

BLIZANCI

Posao: Početak nove radne sedmice za Blizance bi trebalo da protekne uglavnom u razmatranju više različitih ideja za nove profesionalne projekte. Mogući su i zastoji.
Ljubav: Veći deo dana donosi ne baš povoljnu klimu za dešavanja u sferi ljubavi, naročito ako niste odredili prioritete i uspeli da se fokusirate na najvažniji cilj.
Zdravlje: Vrlo dobro.

RAK

Posao: Ovog ponedeljka Rakovi bi mogli da osete izvesne padove energije. Zato je veoma važno da ne žurite i ne zapinjete u nastojanju da na vreme završite poslovne obaveze.
Ljubav: Na polju ljubavnih relacija danas možete očekivati nekoliko manjih neprijatnosti, ali najverovatnije ništa bitno što bi moglo da ugrozi postojeće odnose.
Zdravlje: Mogući problemi sa probavnim sistemom.

LAV

Posao: Možda malo sporije nego što su navikli, tek Lavovi bi trebalo uspešno da privedu kraju sve zacrtane poslovne ciljeve. Energija i motivacija neće biti sporni.
Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, ako ne ide kako ste zamislili, udahnite duboko i makar malo sačekajte.
Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom.

DEVICA

Posao: Realni, jasni stavovi i efikasan način realizacije osnovnih zadataka čine veoma dobru osnovu da Device započnu novu radnu sedmicu na zadovoljavajući način.
Ljubav: Promenljiva atmosfera na vašem ljubavnom horizontu upozorava vas da budete staloženi i ne srljate sa donošenjem važnih zaključaka.
Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

VAGA

Posao: Ovo nije loš radni dan za većinu Vaga koje već imaju isplanirane profesionalne obaveze. Nije poželjno da insistirate na novim idejama, biće prilike.
Ljubav: Dan bez nekih posebnih pretenzija sa vaše strane što se ljubavi tiče, a nije ni preporučljivo neko ozbiljnije angažovanje.
Zdravlje: Mogući su manji problemi sa zubima.

ŠKORPIJA

Posao: Početak nove radne sedmice ne donosi bitno drugačiju poslovnu klimu za tipične Škorpije. Obaveza će biti napretek, to je sigurno, a vi krenite od onih najzahtevnijih.
Ljubav: Promenljive okolnosti u sferi ljubavi ukazuju da nije poželjno forsiranje ozbiljnijih razgovora. Sačekajte povoljniji trenutak.
Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

STRELAC

Posao: Solidne okolnosti trebalo bi da prate Strelce tokom današnjih profesionalnih aktivnosti. Ne očekuju se neke ozbiljnije prepreke, osim možda pojačanog obima posla.
Ljubav: Nisu baš najpovoljniji astrološki aspekti u sferi ljubavi, pa najverovatnije i neće zadovoljiti vaše, nešto veće prohteve za konkretnijim angažovanjem.
Zdravlje: Vrlo dobro.

JARAC

Posao: Odličan je radni dan da većina Jarčeva na profesionalnom planu postavi stabilnu osnovu i napravi dobru pripremu za buduće poslovne projekte.
Ljubav: Ovaj dan biste mogli da posvetite dragoj osobi i razgovoru o važnim pitanjima koja zahtevaju nešto jasnije odgovore.
Zdravlje: Osetljivost grla, moguća prehlada.

VODOLIJA

Posao: Vodolije, planirali ste neke stvari, ali zbog manjka vremena bi možda bilo bolje da deo toga podelite sa još nekim iz okruženja.
Ljubav: Budite opušteni i u svom stilu. Nema razloga da zbog bilo čega žurite, posebno ne kada su u pitanju nova poznanstva.
Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

RIBE

Posao: Ribe očekuje jedan naporan dan na početku nove radne sedmice. Vi ćete pokušavati da na svaki način izbegnete tenziju i rasprave, ali kao da će to jako teško ići zbog prenapete atmosfere u kolektivu.
Ljubav: Po svemu sudeći, vrlo lep dan vas očekuje za uživanje u ljubavnim akcijama, bilo da je reč o zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom, ili nameravate da osvajate nečije srce. Uživajte.
Zdravlje: Vrlo dobro.

Hypetv.rs/zadovoljna.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner