Background adbanner
calendar

Subota 25. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDALOZNO! MILJANA SE UNEREDILA PRED UČESNICIMA: Dobila slom kada je shvatila da su je kamere snimile! “BATA I LULA SU IMALI KRIZE U BRAKU!” Ispovest sina Bate Živojinovića: “Njihov brak nije bio bajka!” EVO ČIME SE BAVI OTAC DŽEJLE RAMOVIĆ! Komšije progovorile o njoj i otkrile kakva je zapravo, ovo javnost nije znala o pevačici NOVI OKRŠAJ MILJANE I ZOLE! Polivaju se, bacaju stvari, Kulićeva jedva diše, obezbeđenje uletelo, isplivao i snimak! (VIDEO) “VIDEO SAM BATINO TELO KADA SMO GA PREMEŠTALI!” Sin Miljko o premeštanju posmrtnih ostataka Bate Živojinovića ŠOKANTNO! ANELI, ASMIN I ZIKA OČI U OČI: Ahmićeva planira da zabrani Durdžiću prilaz ćerki, udarila i na Staniju! “ŽALIM ŠTO NISAM BIO OCU NA SAHRANI!” Ispovest sina Bate Živojinovića: “Nisam ispratio najboljeg druga!” SAŠA MIRKOVIĆ NASTAVLJA DA POMERA GRANICE: Ponosno potpisao još jedan film kao producent koji će osvojiti svet! HAOS U DOMU STANISLAVA KROFAKA?! Njegova ćerka prolazi kroz HOROR, NE IZLAZI IZ KUĆE! MAJA DIVLJA PO RIJALITIJU, BUDI UČESNIKE I PRAVI HAOS: Stanislav ne može da je smiri, izgubila kontrolu, očekuje se hitna kazna NIKOLU ROKVIĆA ZADESILE U GRČKOJ STRAVIČNE VESTI: Porodica krila od njega sve, pevač se slomio STANISLAV UCENJUJE MAJU DA RASKINU, ONA NASRNULA NA NJEGA I NAPRAVILA MU HAOS: Krofak zanemeo od šoka, nije mogao da veruje! ŽESTOKA TUČA NA DESINGERICINOM NASTUPU: Devojke se čupaju i pesniče, procurio i šokantan snimak, njegova reakcija je skandalozna! (VIDEO) NIKI MINAŽ UHAPŠENA: Privedena zbog navodnog posedovanja DROGE, sve uživo objavila na Instagramu, a evo šta tvrdi! (VIDEO) “PROGLASILI SU ME ŠPIJUNOM U POLICIJI!” Bivša rijaliti učesnica progovorila o OTKAZU “Žao mi je što nisam više koristila SVOJU LEPOTU! Sada ne bih bila nezaposlena!” TRAGEDIJA U BEOGRADU! Dete (10) upucano u parkiću iz važdušne puške

VUČIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU IZ NJUJORKA: “Nastavićemo da idemo uzdignute glave bez obzira na to što su pokušali silom da nas ponize” (FOTO)

Objavio: RHT
21/04/2024 3:55 PM

Vučić poslao moćnu poruku iz Njujorka

Vučić poslao moćnu poruku iz Njujorka
Foto: F.S./ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Njujork, gde će u ponedeljak predstavljati Srbiju na sednici. Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, na kojoj će biti predstavljen redovni šestomesečni izveštaj generalnog sekretara UN-a Antonija Guteresa o radu UNMIK-a.

Podsetimo, predsednik Vučić je, uoči puta u. Njujork, izjavio da je posebno zabrinut zbog te rezolucije, jer zna šta to znači i kako će ona poremetiti odnose u regionu i najavio da će se. Srbija suprotstaviti usvajanju rezolucije svom svojom snagom.

“Ne zaboravite, to je doneto kao odluka jednog naroda protiv drugog unutar BiH. Ne zaboravite da je to pitanje izmešteno iz Saveta bezbednosti u. Generalnu skupštinu protivpravno, jer to pitanje pripada Savetu bezbednosti, a ne Generalnoj skupštini”, istakao je Vučić.

Vučić se oglasio na Instagramu i uz moćnu fotografiju srpske dece koja ponosno nose trobojke napisao:

“Nastavićemo da se borimo za Srbiju, za naš narod, za živote i budućnost naše dece, da idemo uzdignute glave bez obzira na to što su pokušali silom da nas ponize.”

U izveštaju koji je objavljen na sajtu UN, a koji treba da bude razmotren sutra na sednici SB UN, Guteres je naveo da su, uprkos izvesnom napretku u implementaciji sporazuma postignutih uz posredovanje EU, tenzije između Beograda i Prištine povećane, a da je bezbednosna situacija na severu Kosova ostala krhka.

hypetv

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner