Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

OGLASIO SE ALBERT NAĐ NAKON SKANDALOZNOG VEČITOG DERBIJA! Izjava pomoćnog trenera Partizana ŠOKIRALA javnost, sada je SVE jasno!

Objavio: RHT
20/04/2024 10:30 PM

Oglasio se Nađ nakon 173. večitog derbija!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 3:2 u 173. večitom derbiju, a Albert Nađ oglasio se nakon 173. večitog derbija!

Albert Nađ koji je sedeo na klupi Partizana izneo je svoje utiske posle meča na konferenciji za medije.

-Želim da čestitam Zvezdi na pobedi. Mislim da je bio interesantan derbi. Zvezda je iskoristila svoje šanse. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu.

-U određenim momentima nismo bili koncentrisaniji. Ovo je daleka prošlost. Sreda je blizu, spremamo se za sledeću utakmicu- rekao je Nađ.

Nađ je neposredno pred meč završio u Urgentnom centru, ali se vratio na vreme za meč.

-Kada sam ovde, onda sam dobro. Imao sam tu situaciju sa, medicinski da kažem, kamenom u bubregu koji mi je krenuo.

-Sada da govorim o ljubavi prema Partizanu, suvišno je. Da li je to njima bio motiv? Pružili su svoj maksimum. Na kraju to nije bilo dovoljno da ostanemo neporaženi- dodao je Nađ.

Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Nađ tvrdi da će Partizan igrati kup

-Ne znam šta da kažem. Mi smo treneri i igrači. Uprava je druga stvar. Nisam ni znao da je izdato saopštenje- zbunjen je bio Nađ.

Navijači Partizana su u jednom trenutku pozvali igrače da napuste teren.

-Nikad ne napuštam bojno polje- jasna je poruka pomoćnika crno-belih.

Do vremena za konferenciju za medije, nije se čuo sa Igorom Duljajem.

-Još se nismo čuli i videli. On je imao direktnu komunikaciju sa par saradnika. Kada imaš stručni štab, svi delimo mišljenje- kaže Nađ.

Nije želeo da komentariše sudiju Pavla Ilića.

-Mislim da preterujete sa tim. Ne interesuje me. Izgubili smo derbi- kratko je odgovorio Nađ na pitanje u vezi sa tim.

Severina je dobio priliku ispred Kalulua i bio jedan od najboljih igrača na meču.

-Za mene pojedinac ne odlučuje. Samo ga timski rad izbacuje. Severina ne samo da je dao gol, nego se vraćao i pomagao Stojkoviću.

-Imali smo dobrih tranzicija u kojima smo ugrožavali Zvezdu-smatra nekadašnji fudbaler Partizana.

PARTIZAN NEĆE DA IGRA KUP! Skandal nakon derbija TRESE srpski fudbal, stiglo SAOPŠTENJE iz Humske, crno-beli se OSTRVILI na sudije!

Zvezda je u svakom statističkom parametru bila bolja, ali je Partizan bio blizu pobede.

-Da bi napadao, moraš da se braniš. Da posle toga tražiš situaciju da ih ugroziš. Čitao sam posle utakmice Reala i Sitija, da li je to Ančelotijeva genijalnost. Ja bih nekad postavio i Kineski zid.

-Ančeloti je u polufinalu Lige šampiona. Hteli smo da prepustimo, znajući da Zvezda ima dominantniji vezni red-zaključio je Nađ.

Hypetv.rs/Kurir sport/M.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner