Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

EVO NA ČEMU JE INSISTIRALA MAJKA POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ: Ivana iznela do sada nepoznate detalje, niko nije slutio ovako nešto!

Objavio: RHT
20/04/2024 2:45 PM

Sestra iznela detalje

Smrt Bojane Janković potresla je mnoge, ali posebno sestru bliznakinju Ivanu. Iako su bile fizički identične, njih dve su imale potpuno različite ličnosti.

Foto: Printscreen/Instagram/_bojaaana__

Foto: Printscreen/Instagram/_bojaaana__

Foto: Printscreen/Instagram/_bojaaana__

Bojana je otkrila da je njihova majka insistirala na tome da se ne oblače isto kako bi ih razlikovali, ali i kako bi istakla njihove različite ličnosti.

Foto: Instagram/_bojaaana_

Foto: Instagram/_bojaaana_

Foto: Instagram/_bojaaana_

Ivana je potvrdila da su od samog početka bile karakterno različite, iako su izgledale isto.

Razlika je bila naglašena i kroz njihove odevne kombinacije, čime su već tada pokazale svoju individualnost.

Mama je insistirala da ne budemo obučene isto kako bi nas razlikovali. Rekla bih da je imala na umu i to da smo nas dve, iako fizički identične, ipak različite ličnosti, što se trudila da istakne odevanjem – objasnila je Bojana jednom prilikom za “Story”.

Sestra iznela detalje

Ivana je jednom prilikom ispričala da nikada nisu bile duplikat.

– Mama je birala uglavnom odeću različitih boja na čemu sam joj zahvalna. Nas dve smo se odmalena razlikovale i nikad nismo bile duplikat jedna drugoj – rekla je tada Ivana.

Bojanina tragična smrt u 46. godini ostavila je prazninu u njihovim životima, ali i podsetila javnost na njihovu jedinstvenu vezu. Telo je poslato na obdukciju, te će uzrok smrti biti naknadno poznat, ali sećanje na njihovu posebnu vezu će ostati živo.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Story Republika.rs S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner