Background adbanner
calendar

Utorak 21. Maj, 2023

Vučić se sastao sa novim ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata: “Osećajte se u Beogradu kako kod svoje kuće!”

Objavio: RHT
18/04/2024 12:49 PM

“Osećajte se u Beogradu kako kod svoje kuće!”

Osećajte se u Beogradu kako kod svoje kuće!
Foto: Printscreen Instagram buducnostsrbijeav, Osećajte se u Beogradu kako kod svoje kuće!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata Ahmeda Almenhalija.

Tim povodom predsednik se oglasio na Instagramu i u objavi istakao da je ponosan na prijateljske veze i s. Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

-Srbija je ponosna na prijateljske veze i strateško partnerstvo sa UAE, koji su utemeljeni na međusobnom uvažavanju i razumevanju. Spremni smo da održimo intenzivan politički dijalog i razmene poseta na visokom i najvišem nivou i u narednom periodu i time damo dodatni impuls razvoju naše sveukupne saradnje.

-Sa posebnim zadovoljstvom primio sam akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata kome sam poželeo srdačnu dobrodošlicu i mnogo uspeha tokom mandata u Beogradu, u čiju će se gostoljubivost i sam uveriti.

-Još jednom sam zahvalio predsedniku UAE Muhamedu Bin Zajedu na iskrenom prijateljstvu i spremnosti da ličnim angažmanom pomogne i podrži Srbiju i naš narod.

-Poštovani ambasadore, osećajte se u Beogradu kako kod svoje kuće!, napisao je Vučić na Instagramu. – napisao je Vučić u objavi.

hypetv

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner