Background adbanner
calendar

Utorak 21. Maj, 2023

HAOS U PRIJEPOLJU?! Građani i komšije u svađi zbog Dženana i njegove žene?!

Objavio: RHT
18/04/2024 10:51 AM

Haos u Prijepolju?!

Od kako se pojavila informacija da se muzičar Dženan Lončarević razvodi posle 25 godina braka, u njegovom rodnom Prijepolju je opšta frka i panika.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Kako se navodno priča po mestu, komšije i građanstvo su podeljenog mišljenja za dešavanja u porodici pevača. Naime, dok jedni hvale njegovu suprugu i decu koji žive u njegovoj porodičnoj kući u centru Prijepolja, sa njegovom majkom, drugi nemaju baš lepo mišljenje.

Jedna od prvih komšinica je objasnila da pevača viđa baš retko da dolazi kući, kao i da njegovo ponašanje i sve što su čuli za njega nije baš lepo. Oni navode kako njegova supruga Samira brine o kući, dvoje dece, ali i njegovoj bolesnoj majci. I da zbog toga nije zaslužila ovakvo ponašanje pevača. Svi za pevačevu još uvek zakonitu suprugu imaju samo reči hvale, da je poštena, požrtvovana i dobra majka, koja radi u sudu.

Većina za pevača ne može ništa više da kaže, jer ga skoro niko ne viđa. A kako se šuška u jednom trenutku su se dve sugrađanke inače komšinice skoro pobile. Jedna tvrdila da je pevač pogrešio u svom ponašanju prema ženi. Dok ga je druga branila i pričala da on ništa nije kriv.

Bilo kako bilo, ali posle razvoda Meline i Harisa Džinovića, pa i Dragane Mirković i Tonija Bijelića, ovo je svakako bilo veliko iznenađenje. I za estradu i za publiku. A kako će se sve završiti i šta će još isplivati ostaje da sačekamo. A kako je naveo advokat pevača prvo suđenje oko razvoda je zakazano za juli mesec.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner