Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO) STRAVIČAN SNIMAK! Poznati reper PREBIO SVOJU DEVOJKU?! Šutira je u glavu, pa odvlači u sobu, scene nasilja zgrozile svet! (VIDEO) “ŽELIM TI DA IMAŠ DOBAR INTIMNI ODNOS KAO JA” Severina ušla u brutalan okršaj sa SVEŠTENIKOM, pljušte uvrede, ŠOKANTNO! DEVET POVREĐENIH HITNO EVAKUISANO IZ TUNELA: Ovo su detalji SUDARA VOZOVA U BEOGRADU, obratio se i ministar Dačić “ŠTA JE URADILA SA LICEM?” SVI U ŠOKU ZBOG TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Pevačica ne liči na sebe, a evo sa kim je upoređuju! (FOTO)

“MELINA JE MLADA ŽENA! Njoj treba akcija, S*KS, a ne STARAČKE PEGE!” Vesna Rivas podržala Harisovu bivšu “To je prirodno, bilo je osuđeno na PROPAST!”

Objavio: RHT
22/04/2024 9:00 AM

“Melini treba akcija, s*ks, a ne staračke pege”

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje na programu televizije Hype svake subote u 12h, ali i na youtube kanalu Hypetv u 19h, novinarke Arsić ugostile su Vesnu Rivas.

“Melini treba akcija, s*ks i ljubav, a ne staračke pege”
Foto: HypeTV/KurirTV

Poznata rijaliti zvezda, astrolog, numerolog, tarot tumač, pevačica i nekadašnja voditeljka, šokirala je informacijama koje je otkrila u emisiji.

Vesna Rivas/Foto: HypeTV

Vesna Rivas HypeTV

Vesna Rivas HypeTV

U nikad iskrenijem gostovanju, Vesna je komentarisala vez dlake na jeziku sve što nikada do ovog trenutka nije.

Prokomentarisala je i najaktuelniju vest o razvodu Harisa i Meline Džinović. Vesna je podržala pevačevu bivšu, najviše zbog kako ona kaže, razlike u godinama.

“Melini treba akcija, s*ks i ljubav, a ne staračke pege”

– Nije prirodno da tolika razlika u godinama opstane. To je u startu bilo osuđeno na propast. Dolaze mi dosta žena koje su izabrale tako dosta starije muškarce, ne ide. Melina je mlada žena, ona je sada u godinama kada joj treba akcija, ljubav, s*ks.

– Pa samo zamislite, žena u 30im, 40im, a njemu se već vide staračke pege. I ja moram biti surova, ona stvar dole kao suve šljivice. Što se Meline tiče, ona je sada u godinama kada njoj treba mlađi. Ona sada na njega gleda kao na oca. – šokirala je stavom Vesna bez dlake na jeziku u emisiji ShowBliz.

DALILA JE MOLILA DIREKTORKU TELEVIZIJE DA JE VRATI U RIJALITI

– Sećam se da je Dalila slala 120 poruka na dan direktorki te televizije. Lično sam videla poruke i žena me pita: “Šta da raim s aovom devojkom?”

– Slala joj je “Molim vas vratite me u rijaliti, izbacio me babo iz kuće, molim vas, neću više biti dosadna!” i tada je našla Mladena Vuletića i tako je sve počelo što smo gledali.

Bile su sa OŽENJENIM producentom

Vesna Rivas je u emisiji ShowBliz otkrila da nije samo Ružica bila sa zauzetim producentom, već se njemu nabacivala i Dalila MujićJelena KrunićMaca Diskrecija, pa čak i MIljana Kulić, ali i Brendon.

– Po njenom ponašanju sam odmah znala da joj je obećana pobeda. – rekla je Vesna u emisiji.

Vesna Rivas HypeTV/ShowBliz
Foto: HypeTV/YT printscreen/Parovi/Zaduga official

– Meni je bilo jako neprijatno kada sam gledala kako se učesnice takmiče za njegovu pažnju. Ružica je bila glavna i veoma ljubomorna. Kada je vodila jutarnji program dole, on joj je pričao nešto u slušalicu, pa su se domunđavali.

VIĐALI SU SE U IZOLACIJAMA

– Viđali su se, izvlačio je on nju često po izolacijama. Posle je krenula i Dalila da flertuje, ali samo kada Ružica nije tu, pa Maca, pa Jelena Krunić, ali ona je više iz sprdnje.

– Najjače mi je bilo kada je Miljana Kulić počela da ga traži. “Hoću ja da idem kod njega!”, govorila je. Na kraju se tu našao i Brendon koji se zaljubiška u njega. – šokirala je Vesna u emisiji ShowBliz, koja će se emitovati u subotu na programu Hype televizije tačno u 12h, a premijera na YT kanalu HypeTV je zakazana za subotu u 19h!

“JOVANA JEREMIĆ JE ZA MENE PRECRTANA DUŠA”

Pored toga, Vesna je i objasnila kako je počeo sukob između nje i Jovane Jeremić za koju kaže da ju je povredila, iako joj je ona dosta vremena posvetila.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Vesna Rivas, Jovana Jeremić

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Vesna Rivas, Jovana Jeremić

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Vesna Rivas, Jovana Jeremić

– Ona je za mene precrtana duša. – rekla je Vesna, pa dala svoj sud i o Mioni i Ša, ali i o Aniti i Anđelu.

Nenad Aleksić Ša

Foto: YT printscreen/Zadruga official

Foto: YT printscreen/Zadruga official

Ne propustite da vidite kako se Vesna snašla u BLIZAZOVU koji su joj zadale naše bliznakinje, a koji će vas nasmejati do suza, ali i u rubrici “Bliz kviz”.

Miljana i Nevena Arsić, ShowBliz, Bliz kviz, HypeTV
Foto: HypeTV/Ilustracija

HypeTV/N.A./M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner