Background adbanner
calendar

Petak 17. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI: Luna Đogani objavila javno kakvo je zapravo stanje u njihovom domu nakon Markovog hapšenja DINČA DOBIO SINA! Pevač se odmah oglasio, evo kako će krstiti naslednika! ŠTA MISLITE KO JE PRVI VODITELJSKI PAR RIJALITIJA “IMANJE”? Ko pogodi sledi mu NOVČANA nagrada! DRAMA MILJANE KULIĆ ZBOG ZOLE! Šutira i lomi sve pred sobom od kako je saznala da joj se najveća LJUBAV vraća u rijaliti?! MARINA TADIĆ IZNENADILA! Na promociji se pojavila u šok izdanju pa poručila: “Zaplakaću…” Predsednik Vučić razgovarao sa predsednikom Vlade Gruzije: “Zahvalio sam na principijalnom stavu i poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije!” KRAJNJI ROK PRIJAVE! Saša Mirković otkrio do kada traje KASTING za rijaliti “IMANJE” “MAJA MARINKOVIĆ SE UNIŠTILA OPERACIJAMA! ONA JE PLASTIKANER!” Đogani URNISAO rijaliti učesnicu “Da ima mozga nikada ne bi to uradila sebi!” (VIDEO) MARIJA KULIĆ DALA SVOJ SUD! Prozvala devojku koja je ostala trudna u rijalitiju kao njena ćerka: “Ne podnosim Milicu….” VUČIĆ RAZVALIO HRVATE: “Pa oni se time još hvale”, i niko iz Evrope na to ne reaguje! PRVI “CARCAST SA VA VANOM” na Hype televiziji! Svakog petka od 15:30 časova! BAŠ MU NE IDE! Posle napada pevač ima nove muke i probleme sa kojima se susreće! SKANDAL NA SPORTSKOM TERENU! Milan Gurović uleteo na teren da razdvaja razjarene košarkaše Dnevni horoskop za 17. maj 2024. godine! Škorpijama je srećan dan, a vama? CELA ISTINA IZAŠLA NA VIDELO! Janjuš otkrio zbog čega konstantno ulazi u sukob sa Aneli HAOS KAČAVENDE I MARINKOVIĆA! Ivan nazvao Milenu babom, a ona ga matirala jednom rečenicom

RODITELJI DANKE ILIĆ NA SASLUŠANJU! Ivana i Miloš Ilić daju izjave u tužilaštvu!

Objavio: RHT
17/04/2024 12:59 PM

Roditelji Danke na saslušanju

Roditelji dvogodišnje Danke Ilić, Miloš i Ivana danas će biti ispitani u svojstvu svedoka u Višem Javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru

foto: zajecaronline

Roditelji van sebe

“Smrtna kazna za njih je malo, oni treba da robijaju do kraja života. To su monstrumi, ono sto proživljavamo sve vreme je neopisivo. To može da razume samo onaj ko je roditelj”, rekao je otac Danke, Miloš Ilić.

“Policija nam je više puta dolazila, uzimala razne Dankine stvari, nista ne znamo, ni za tu krv na putu, ni u kolima, ni ništa. Nama nije jasno zašto nisu zvali Hitnu pomoć, zašto nisu pomogli, nego su ovo uradili. To što Ivana i ja trpimo sve vreme je strašno, zovu nas razni ljudi, vređaju, svaljuju krivicu na nas. Ja sam morao da tražim da promenim broj, ne možemo više… Kada se sve završi mi ćemo izaći u medije i sve ćemo reći”, rekao je Miloš Ilić.

D. D. i S. J. osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, biće upućeni na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu. Ali čim se za to steknu uslovi. Odnosno čim više ne bude neophodno njihovo prisustvo dokaznim radnjama koje se trenutno provode. Njima pritvor po rešenju sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru ističe 3.maja. I nakon toga će biti doneta odluka o eventualnom produženju pritvora.

Otac osumnjičenog. D.D. će biti ponovo saslušan u svojstvu osumnjičenog, ukoliko se izjasni da želi da da iskaz, obzirom da se prilikom prvog saslušanja branio ćutanjem. Trenutno se rade veštačenja bioloških tragova (DNK veštačenja), a obaviće se i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih lica čim se za to steknu uslovi – kažu u VJT “Zaječar”.

Meštani sela Zlot održali su zbor kako bi udruženim snagama obišli sva imanja i u slučaju da primete bilo šta sumnjivo to prijave organima reda. Kako ističu meštani okupila ih je tuga i briga zbog svega što se dogodilo malenoj Danki Ilić.

Hypetv.rs/informer/telegraf/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner