Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANIJA DOBROJEVIĆ BEZ BRUSA U EMISIJI: Voditeljka odmah reagovala i “pecnula” je, prisutni u neverici gledali! “MENE SU PONIZILI” Maja ključa od besa, direktno se obratila Stanislavovoj ćerki, Krofak ZANEMEO OD ŠOKA! HITNO SE OGLASILA ANELINA PORODICA I RASKRINKALA JE: Ahmićeva neće moći da dođe sebi, Janjuš će dobiti nervni slom VUČIĆ OTKRIO KO NEĆE PODRŽATI REZOLUCIJU O GENOCIDU U SREBRENICI: “Mađarska će glasati protiv, Slovačka neće biti za! OVO JE SNAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Zavela njenog brata dok joj je bio profesor, 15 godina je stariji od nje, a prošle godine mu rodila dete! (FOTO) POKRADEN NAŠ PEVAČ: Skinuli mu sav novac sa računa, oglasio se van sebe i otkrio šokantne detalje! TRUDNA UČESNICA SE TRESE OD STRAHA: Plaši se da će se desiti nešto JEZIVO U RIJALITIJU, u sve umešano njeno nerođeno dete! OTKRIVENO VREME I MESTO SAHRANE CIPKINOG MUŽA: Biznismen iznenada umro od posledica srčanog udara! ŠOK POTERA U NOVOM SADU! Pljačkaši napravili karambol, opsadno stanje u gradu, POVREĐEN I POLICAJAC! SKANDALČINA! ANELI KROZ ŠIFRE PRIČALA O ASMINU: Uroš otkriva NJENE NAJMRAČNIJE TAJNE, moli Boga da joj Durdžić OPROSTI SVE! MAJA U MODRICAMA I PODLIVIMA: Isplivale stravične fotke, sumnja se da joj je Stanislav naneo! HAOS U KRAGUJEVCU! Dve devojčice NESTALE, a onda pronađene posle višesatne DRAME, majka tvrdi: “Iscepana im je odeća…” SAVETI ZLATA VREDNI! Pomoću ovih trikova ćete NEVEROVATNO podići spuštene kapke, ovo je šminka za mladolik izgled SKANDALOZAN RAZGOVOR MAJE I STANISLAVA: Mislili da kamere ne snimaju, Marinkovićeva otkrila najveće gadosti o njemu! HITNO HOSPITALIZOVANA ANITINA MAJKA: Slošilo joj se zbog Matore, Stanojlovićeva ni ne sluti kakav pakao se odvija napolju! DŽENIFER LOPEZ I BEN AFLEK SE RAZVODE?! Glumac otišao iz njihovog doma, a evo kako su pokušali sve da sakriju?

MEŠTANI ZLOTA KREĆU U POTRAGU ZA DANKOM: Proveravaće se septičke jame, bunari…

Objavio: RHT
16/04/2024 8:47 PM

Proverava se cela okolina

Meštani Zlota, najvećeg sela na teritoriji Bora, su se ujedinili u potrazi za telom male Danke Ilić.

Ona je nestala, a za čiju smrt se sumnjiči jedan od meštana, Dejan Dragijević (50). Ova situacija je izazvala tugu i brigu u zajednici, te su meštani odlučili da preduzmu akciju i pomognu u istrazi.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Poziv na proveru imanja

Na inicijativu Zorana Zdravkovića, predsednika Saveta mesne zajednice Zlot, održan je sastanak meštana. Na kojem su pozvani da obiđu svoja imanja i provere pojate, bunare, septičke jame i rezervoare za vodu. Ova inicijativa je dobila široku podršku meštana koji su rešeni da doprinesu istrazi na sve moguće načine.

Unikatna solidarnost meštana

Reakcija meštana Zlota na ovu tragičnu situaciju je jedinstvena u istoriji sela. Meštani su se ujedinili u osudi onoga što se nikada ranije nije desilo u njihovoj zajednici. Pokazujući unikatnu solidarnost i odlučnost da pomognu u rešavanju slučaja.

Podrška od strane lokalnih vlasti

Miki Janošević, zamenik gradonačelnika Bora i meštanin Zlota, izrazio je podršku ovom naporu zajednice, ističući važnost očuvanja jedinstva i razvoja sela.

Proverava se cela okolina

 Zlot  i Zloćani su jedinstveni u osudi nečega što se nikada nije desilo u istoriji našeg sela. Zamolili smo ljude, a bili su predstavnici iz svih rejona, da obiđu svoja imanja, pojate, da provere bunare, septičke jame, rezervoare za vodu i da svaku moguću promenu koju oni sami nisu načini prijave policiji,Štabu za vanredne situacije i Mesnoj zajednici Zlot. Nadamo se i verujemo da ćemo  oprati ljagu i ogromnu sramotu, koju smo dođiveli a nismo zaslužili. Zlot mora da ostane  jedinstven i da nastavi da živi i razvija se – kaže Miki Janošević, zamenik gradonačelnika Bora i meštanin Zlota.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Republika.rs/S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner