Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vučić se u Kotoru obratio novinarima: Ovaj što je meni pretio, svaki dan je činio najteža krivična dela! Kosta K. “baca rime” i repuje! KAŽU DA SPREMA ALBUM, policajcima koji ga čuvaju?! Koristite ovaj PIN? Odmah ga promenite, hakeri će vas začas opljačkati! Veleobrt! Piksi mu oprostio i pozvao ga u reprezentaciju HAOS NE PRESTAJE! Nikolina Pišek nije uspela da uđe u stan na Vračaru?! Miša Grof poručio: “Spremio sam doček” DEČJA IGRAČKA POVUČENA IZ PRODAJE: Povlači se proizvod robne marke Pepco! “SRAMOTA ME JE ŠTO SAM TO URADIO”: Novak Đoković otkrio zašto mrzi sebe ŠOK POTEZ! Bejbi Lazanja ODBIO 50.000 EVRA od države Hrvatske! Razlog će vas dodatno oduševiti! PROMOTERI REZOLUCIJE O GENOCIDU PALI U OČAJ: Vučić je razbio SVE NAŠE LAŽI (FOTO) SAOPŠTENA ODLUKA! Bejbi Lazanja dobija novčanu nagradu od vlade Hrvatske za drugo mesto na Eurosongu! A svota je… MUK U BANJSKOM POLJU! Komšija o smrti majke ubice Danke Ilić: Do poslednjeg dana ponavljala je samo jednu stvar ŠOK POTEZ PEVAČA! Evo šta je uradio i kako je upao na ŽURKU i sve ostavio bez teksta! JOKSIMOVIĆI PRUŽILI PODRŠKU KARLEUŠI! Pevačica otkrila sve detalje! Dnevni horoskop za 16. maj! Mesec u Devici vas poziva da sagledate svoje postupke SKANDAL U NAJAVI OD KADA SE ŠUŠKA O RAZVODU?! Bili su nerazdvojni, a sad ona svuda ide sama! VREMENSKA PROGNOZA ZA 16. MAJ! Sunčano uz pljuskove u nekim predelima, a za vikend NEOČEKIVANI obrt

APSOLUTNI KOLAPS U HUMSKOJ PRED VEČITI DERBI! Nađ OPTUŽIO Duljaja da je NAMERNO dobio žuti karton, uprava Partizana u EPICENTRU skandala!

Objavio: RHT
16/04/2024 5:54 PM

Kolaps u Humskoj pred večiti derbi!

Kolaps u Humskoj pred večiti derbi! Posle šokantne odluke Alberta Nađa da ne želi da predvodi ekipu na večitom derbiju pojavile su se nove informacije.

Naime, kao mogući razlog ove odluke Alberta Nađa jeste nečim vođenja ekipe na predstojećem derbiju.

Duljaj je imao želju da se to radi pomoću telefonske komunikacije, ali se to Nađu nije dopalo, pa je posle toga jasno rekao da nema želju da na takav način vodi ekipu, saznaju domaći mediji.

Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Potom su se nastavile nesuglasice, pa je Nađ optužio prvog trenera Partizana da je namerno dobio žuti karton na meču protiv Čukaričkog.

Podsetimo da je u SC Teleoptik umalo nije došlo do sukoba Nađa i Duljaja. Verbalni sukob ove dvojice trenera umalo nije prešao u fizički, pa su asistenti morali da sprečavaju teži incident.

Nađ se potom pokupio i napustio sportski centar, a najverovatnije i mesto u stručnom štabu Igora Duljaja.

PARTIZAN U NEVIĐENOJ DRAMI! Strasti se ne smiruju, Albert Nađ ODBIO da vodi Partizan na večitom derbiju, Duljaj KLJUČA od besa, uprava pred RASPADOM?!

Podsetimo, fudbaleri Čukaričkog još jednom su bili kobni po Partizan.

U derbiju 30. kola Brđani su na svom terenu savladali crno-bele rezultatom 3:2, te je ovo bio opšti debakl Partizana u gostima.

Golove za domaći tim su postigli Vinisijus u 28., Ivanović u 51. i Nikčević u 90+3. minutu. Strelci za Partizan su bili Severina u 90. i Baždar u 90+2. minutu.

Čukarički je ovom pobedom stigao do 48 bodova i petog mesta.

Hypetv.rs/Kurir sport/M.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner