Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kosta K. “baca rime” i repuje! KAŽU DA SPREMA ALBUM, policajcima koji ga čuvaju?! Koristite ovaj PIN? Odmah ga promenite, hakeri će vas začas opljačkati! Veleobrt! Piksi mu oprostio i pozvao ga u reprezentaciju HAOS NE PRESTAJE! Nikolina Pišek nije uspela da uđe u stan na Vračaru?! Miša Grof poručio: “Spremio sam doček” DEČJA IGRAČKA POVUČENA IZ PRODAJE: Povlači se proizvod robne marke Pepco! “SRAMOTA ME JE ŠTO SAM TO URADIO”: Novak Đoković otkrio zašto mrzi sebe ŠOK POTEZ! Bejbi Lazanja ODBIO 50.000 EVRA od države Hrvatske! Razlog će vas dodatno oduševiti! PROMOTERI REZOLUCIJE O GENOCIDU PALI U OČAJ: Vučić je razbio SVE NAŠE LAŽI (FOTO) SAOPŠTENA ODLUKA! Bejbi Lazanja dobija novčanu nagradu od vlade Hrvatske za drugo mesto na Eurosongu! A svota je… Vučić na Samitu lidera Zapadnog Balkana: Niko od nas neće uči u EU pre Ukrajne! (UŽIVO) MUK U BANJSKOM POLJU! Komšija o smrti majke ubice Danke Ilić: Do poslednjeg dana ponavljala je samo jednu stvar ŠOK POTEZ PEVAČA! Evo šta je uradio i kako je upao na ŽURKU i sve ostavio bez teksta! JOKSIMOVIĆI PRUŽILI PODRŠKU KARLEUŠI! Pevačica otkrila sve detalje! Dnevni horoskop za 16. maj! Mesec u Devici vas poziva da sagledate svoje postupke SKANDAL U NAJAVI OD KADA SE ŠUŠKA O RAZVODU?! Bili su nerazdvojni, a sad ona svuda ide sama! VREMENSKA PROGNOZA ZA 16. MAJ! Sunčano uz pljuskove u nekim predelima, a za vikend NEOČEKIVANI obrt

SAVO MILOŠEVIĆ VIŠE NIJE SELEKTOR BIH!Šokantna vest iznenadila je javnost, a POZNATO je i KO ga menja!

Objavio: RHT
16/04/2024 4:08 PM

Savo Milošević više nije selektor BiH.

Potvrđeno je za N1 kako su čelnici BiH obavili razgovor sa sada već bivšim selektorom oko produženja saradnje.

Savo Milošević želi izazove, a Savez dugoročnije rešenje na klupi koja ima veliki broj mladih igrača, te on više nije selektor.

Milošević je na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine bio tek pet mečeva, od kojih je dobio samo jedan.

Jedan je bio protiv Lihtenštajna u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će se održati u junu ove godine u Nemačkoj.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Zvjezdan Misimović i Izvršni odbor BiH imaće težak posao da pronađu selektora koji će na duže staze.

U intervjuu za medije predsednik Saveza Vico Zeljković rekao je da će ispratiti novu plejadu mladih igrača koja bi u roku od dve do četiri godine mogli da naprave određeni rezultat.

-Moramo da vidimo šta i kako dalje. Već smo napravili i određene analize, a javnost je iritiralo menjanje selektora.

-To smo radili iz dobre namere, ali nije uspelo. Sada imamo stav da kada u budućnosti budemo tražili selektora to će biti višegodišnji ugovor za naredna dva, tri ciklusa.

-Na taj način ćemo izaći pred sportsku javnost i prezentovati sve ciljeve kada je u pitanju reprezentacija – rekao je Zeljković u nedavnom intervjuu.

SAHRANJEN JOVAN CIGA SEKULIĆ Legendarni sportski novinar ispraćen na večni počinak, od njega se oprostile najpozatije sportske veličine

Prvi kandidat za novog selektora je Sergej Barbarez, koji bi bio okružen nekim od najvećih legendi fudbala u Bosni i Hercegovini poput Emira Spahića.

Hypetv.rs/Kurir sport/M.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner