Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAVOVA ĆERKA VAN SEBE! Nakon što je njen otac imao odnose u kupatilu, ne može da dođe sebi, ključa od besa! “NISAM ZA NASILJE” Sloba Radanović o Marku Miljkoviću: Progovorio o SKANDALU, muk među prisutnima tokom njegovog priznanja! (ANKETA) Da li biste pre gledali rijaliti “IMANJE” (FARMA) ili “ELITU” (ZADRUGU)? Glasajte!!! “RAZVOD JE JEDINO REŠENJE” Anabela GRCA U SUZAMA: Nije mogla više da ćuti, potpuno se SLOMILA! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Šok oglašavanje sestre Lune Đogani nakon Markovog hapšenja: Napustila njihov stan! (FOTO) “BILI SMO U ŠEMI I POLJUBILI SMO SE!” Jelena Vučković o Nikoli Rađenu: “Ja nisam rasturila brak Ani Kokić i Rađenu!” TEODORA OKUPILA PORODICU NA SVOJOJ PROMOCIJI: Pojavio se i njen otac kog nikada ne viđamo, a evo šta kaže Goca Džehverović! (FOTO) PREMIJER SLOVAČKE ROBERT FICO U KOMI: Nalazi se u kritičnom stanju, izgubio previše krvi! “SA MAJKOM NISAM GOVORILA!” Jelena Vučković iznela detalje svađe sa Gocom Božinovskom: “Ja sam kriva!” PRVO POJAVLJIVANJE TEYA DORE NAKON EVROVIZIJE: Došla kod Teodore na promociju, pa šokirali izjavom: “Žao mi je…” OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Evo šta svaki horoskopski znak NIKADA NEĆE URADITI niti dozvoliti da mu se u životu desi! SAŠA MIRKOVIĆ DONEO ODLUKU I ODUŠEVIO JAVNOST: “Sav prihod od glasova u rijalitiju ide u HUMANITARNE SVRHE, Hype poklanja jednoj porodici i KUĆU” NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Prvo oglašavanje Lune Đogani nakon Markovog hapšenja, evo kakvo stanje je u njihovom domu! (FOTO) VRELO IZDANJE TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Sve oči uprte u nju, istakla silikone i pokazala atribute u uskoj haljini, a svi u šoku zbog JEDNE STVARI! ŠA ZAVRŠIO U ANELINOM KREVETU: Gledaoci ne mogu da veruju, Janjuš će doživeti NERVNI SLOM, raskrinkana TAJNA AFERA?! (FOTO) “NE SLAŽEM SE SA POLITIKOM VLASTI” Šokantna izjava atentatora na Fica nakon hapšenja: “Mediji su likvidirani” (VIDEO)

NADAL SE ZVANIČNO VRAĆA NA TEREN! Španac se oglasio, pa SVE potvrdio, navijači PRESREĆNI!

Objavio: RHT
16/04/2024 2:31 PM

Nadal se zvanično vraća na teren!

Španski teniser Rafael Nadal zvanično se vraća na teren! Nadal će zaigrati u Barseloni gde je osvojio čak 12 titula u karijeri.

Rafa je odradio je uspešan trening oko podneva, da bi se posle toga susreo sa novinarima.

-Srećan sam što sam ovde, imam mnogo lepih sećanja na ovaj turnir. Dolazak ovde odlučen je u poslednji čas.

-Nedelja je bila pozitivna što se tiče treniranja i sutra ću biti na terenu. Poslednji trening je prošao dobro, osećaj je pozitivan- kaže Nadal.

Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nadal se osvrnuo na povredu Alkaraza

-To je negativna stvar, pre svega za njega, jer je povrđen. Želim mu svu sreću i brz oporavak.

-To su veoma loše vesti za ovaj turnir, izgubiti prvog nosioca u žrebu, a što se mene tiče ne bih još da razmišljam o polufinalu- rekao je Nadal.

Nadal je naglasio da da želi da maksimalno uživa u karijeri.

-Ne sumnjam ni u šta. Stvar je bila u tome mogu li da igram ili ne. Imao sam dve teške godine, dolazim posle operacije kuka, dešavalo se dosta toga sa mojim telom i nije mi dozvoljavalo da budem na željenom nivou.

-Mada me je povredilo to što nisam mogao da igram na nekim turnirima. U ovoj fazi karijere, ja sam u drugačijoj poziciji, i pre nego da žalim što nisam mogao da igram, volim to što sam ovde.

-Ovo je moja poslednja godina na Turu i želim da uživam u svakom trenutku. Zato je to više od običnog osećaja.

Nadal tvrdi da je spreman za predstojeći meč

-Osećam da sam spreman za sutrašnji meč. Realan sam, to što sam ovde me uzbuđuje, što sam na ovom turniru i terenu-dodao je Rafa.

Nije mogao da izdvoji koji turnir u Barseloni mu je najdraži.

-Svaki turnir koji sam ovde igrao je važan za mene. Bilo je mnogih sa lepim sećanjima.

-U životu je tako, sve ima početak i kraj, tako je i u sportu. Ne znam šta će se desiti, ali moj osećaj je da mi je ovo poslednji turnir ovde.

-Daću sve od sebe, želim sebi da sam šansu- kaže Rafa.

RONALDO DOŽIVEO POMRAČENJE, NASRNUO NA FUDBALERA, PA ZARADIO CRVENI KARTON! Portugalac podlegao provokacijama, NEVIĐENA drama na derbi meču! (VIDEO)

Dodao je i da ne može da bude siguran kako će biti u ostatku sezone.

-Ne znam još ništa. Idemo dan po dan. Bilo je mnogo loših dana fizički i mentalno i to je ostavilo traga.

-U danima kada je sve dobro i dalje uživam u tome da igram tenis. Dobro sam se osećao trenirajući sa prijateljima ovde, ti dobri momenti kompenzuju one loše i zato imam nadu da ću nastaviti da igram.

Znam da su moje teškoće velike, ali tako je kako je, to je deo života jednog sportiste.

Hypetv.rs/Kurir sport/M.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner