Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI JECA NA SAV GLAS: Nakon što ju je Janjuš potpuno slomio, ne može da dođe sebi, SKANDALOZNI KRICI! Ekskluzivno! HYPE spojio JK i Barbaru?! Bobakova sve priznala, evo da li je DUET u najavi?! (VIDEO) “Aneli je NEPISMENA SPONZORUŠA!” Ekskluzivno! Jasmina Ana URNISALA Ahmićevu! (VIDEO) NECENZURISAN VIDEO! Bacio ga na pod i ŠUTIRAO U GLAVU! Ovo je pravi razlog diskvalifikacije ŠOK – Milica Pavlović POKRADENA?! Ova pevačica joj UKRALA pesmu?! (VIDEO) “Ša voli mene, Miona nas je RAZDVOJILA?!” Ekskluzivno! ŠOK tvrdnje Vivien Kurtović! (VIDEO) HAOS NA PARKINGU ISPRED NOĆNOG KLUBA! Sergej Pajić i Zera pijani nakon provoda/HYPE PAPARAZZO TRESE SE CRNA GORA! Vučić: Za nas sloboda nema cenu, za nas je sloboda najveća cena koju štitimo i branimo! (VIDEO) BEOGRAĐANI U STRAHU: Ako prepoznajete ovog muškarca, odmah pozovite policiju! EKSKLUZIVNO! Milica Pavlović o TAJNIM projektima sa Karleušom?! (VIDEO) Vučić se u Kotoru obratio novinarima: Ovaj što je meni pretio, svaki dan je činio najteža krivična dela! Kosta K. “baca rime” i repuje! KAŽU DA SPREMA ALBUM, policajcima koji ga čuvaju?! Koristite ovaj PIN? Odmah ga promenite, hakeri će vas začas opljačkati! Veleobrt! Piksi mu oprostio i pozvao ga u reprezentaciju HAOS NE PRESTAJE! Nikolina Pišek nije uspela da uđe u stan na Vračaru?! Miša Grof poručio: “Spremio sam doček” DEČJA IGRAČKA POVUČENA IZ PRODAJE: Povlači se proizvod robne marke Pepco!

ŠOK ZA ŠOKOM! Ludnica u Premijer ligi, nakon Liverpula SRUŠEN i Arsenal, Siti od sada vodi GLAVNU reč!

Objavio: RHT
15/04/2024 8:36 PM

Prava ludnica u Premijer ligi!

Prava ludnica u Premijer ligi! Fudbaleri Arsenala poraženi su od Aston Vile na svom terenu rezultatom 2:0 u utakmici 33. kola!

Arsenal je propustio priliku da se pobedom vrati na prvo mesto na tabeli i pobegne Liverpulu koji je takođe poražen od Palasa.

Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Najviše je profitirao Mančester siti, kojI sada ima dva boda više od oba rivala.

Mančester siti ima 73 boda, a Arsenal i Liverpul po 71 poen. Vila je do pobede došla golovima u finišu, strelci su bili Bejli u 84. i Votkins u 87. minutu.

Podsetimo, fudbaleri Mančester sitija pobedili su Luton 5:1 (1:0) u 33. kolu engleske Premijer lige.

Bila je ovo 22. pobeda “građana” u sezoni, kojom su bar na kratko preuzeli vrh i preskočili Arsenal i Liverpul.

Siti je do prednosti došao već u drugom minutu susreta kada je fudbaler Lutona Hašioka spakovao lotu u spostvenu mrežu.

Ispostaviće će da će to biti rezultat posle prvih 45 minuta, a onda je tim Pepa Gvardiole svoju dominaciju pokazao u drugom delu.

Mateo Kovačić povećao je na 2:0  u 64. minutu na asistenciju Alvaresa, fenomenalnim udarcem, da bi Erling Haland 12 minuta kasnije odveo Sitii na tri gola prednosti.

OGLASIO SE MILOJEVIĆ NAKON NOVOG TRIJUMFA ZVEZDE! Trener crveno-belih vidno raspoložen: Utakmica je bila rešena posle drugog gola!

Luton se uključio u ovu goleadu u 81. minuta, kada je Barkli smanjio na 3:1.

Samo četiri minuta kasnije Doku je pogodio za velikih 4:1, a u trećem minutu nadoknade ovaj igrač asistirao je Gvardiolu, koji je postavio konačnih 5:1.

Izabranici Pepa Gvardiole napravili su odličnu uvertiru za revaš meč Lige šampiona, koji igraju u sredu protiv Real Madida (3:3).

Hypetv.rs/Kurir sport/M.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner