Background adbanner
calendar

Utorak 21. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TUGA I BOL! Udovica Sinana Sakića ispričala sve o njegovim poslednjim danima života SKANDALOZNI POTEZ MITROVIĆA! Posle šokantnih pretnji i uništavanja zvaničnog Instagram profila Hypetv oglasio se Saša Mirković! ĐOKOVIĆ DOBIO POSEBAN POKLON U ŠVAJCARSKOJ! Svi gledali u jedan detalj MEGAEKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO! Evo šta je Asmin Durdžić RADIO na HYPE TELEVIZIJI pred SUOČAVANJE sa Aneli SAZNAJTE KOG DATUMA ĆE BITI NAJVIŠE RAZVODA! Život se menja iz korena u oktobru POČELA PRODAJA KARATA ZA KONCERTE MIROSLAVA ILIĆA! NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU KEJT MIDLTON! Italijanski mediji otkrili: Operisali je doktori koji su lečili papu Franju PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA LUNE I MARKA NAKON INCIDENTA! (FOTO) TRADICIJA SE NASTAVLJA! Legenda narodne muzike Miroslav Ilić održaće koncert za svoj rođendan! VUČIĆ PORUČIO IZ NJUJORKA: “Boriću se svom snagom i srcem za budućnost naše zemlje” ISMEVAJU GA ZBOG RAZVODA, A ON IM SADA ZAPUŠIO USTA! Haris Džinović nikad suroviji MAJKA DEČAKA UBICE PONOVO PRED SUDOM! Miljana Kecmanović danas nastavlja da odgovara na pitanja roditelja ubijene dece MESEC JE UŠAO U ŠKORPIJU! 3 znaka neka se spreme za pozitivne promene FILIP CAR PUKO BRDO PARA NA ALEKS I ĆERKU?! Sav novac uložio u opremanje nekretnine KONAČNO PROGOVORIO! Zola otkrio sve o odnosu sa Miljanom! JANJUŠ HITNO NAPUSTIO BELU KUĆU?! I to nakon suočavanja Aneli i Asmina!

NAŠA PEVAČICA NAPADNUTA U GARAŽI! Jecala i vrištala na sav glas, isplivao snimak sa tajne kamere! (VIDEO)

Objavio: RHT
14/04/2024 6:43 PM

Naša pevačica napadnuta!

Foto: HYPETV

Pevačica Višnja Petrović doživela je veliku neprijatnost kada je njen prijatelj odlučio da napravi neslanu šalu sa njom.

Naime, Višnja se sa prijateljicom približavala liftu koji se nalazi u garaži, a u tom trenutku muškarac je iznenada napao i pokušao da joj uzme torbu iz ruku.

Photo: Printscreen Tiktok/pantoss_n

Petrovićeva je krenula izbezumljeno da vrišti, jer u trenutku straha nije odmah prepoznala da je u pitanju njen drug koji se šalio sa njom.

Video je brzo na mrežama postao viralan, a mnogi su komentarisali da je pevačica ostala pribrana.

Podsetimo, Višnja je nedavno otkrila da je bila u emotivnoj vezi sa zauzetim muškarcem.

– Bila sam u vezi sa oženjenim muškarcem. Znala sam da ima ženu, nisam ja budala. Ja ne pravim probleme, bila je to burna veza. Znala sam da je zauzet, ali to me više ne zanima – rekla je ona svojevremeno.

– Htela sam zabavu, ali zabava se pretvorila u ljubav. Svi morališu, ja volim sve da probam sem droge jer sam poročna.

O svađi sa dečkom

Inače, Višnja Petrović je nedavno iznela svoje stavove na temu muško – ženskih odnosa.

-Ja sam jako tolerantna osoba, ali su meni reči možda na prvom mestu kada je poštovanje u pitanju. Paradoks je kada raskineš vezu zbog jedne ružne reči, a onda u narednoj doživiš te iste ružne reči i ostaneš u toj vezi. E, ja više nikada u životu tu ne bih ostala kad bi me neko tako uvredio – rekla je Višnja pa dodala:

– Dodala bih i ovo, da pojasnim… Možemo da se vređamo na koju hoćeš fori, u smisli ”ti nisi dovoljno vredan, nisi počistio, uradio ovo ili ono”, ali da te neko naziva pogrdnim imenima… to ne dozvoljavam. Ja imam svoje zvanje! A za to što kažeš da sam eventualno, platićeš – rekla je ona pa se osvrnula i na odnos posle svađe sa partnerom:

– Što se tiče tih malih čarki i svađa bez uvreda, mogu da kažem posle njih može da se izgladi odnos… Vodim se onom ”Posle svađe, sve je slađe”! Kada te dohvati, druže posle svađe… – ostala je nedorečena Višnja i izazvala opštu pometnju u studiju jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner