Background adbanner
calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SVE ŠTO JE ASMIN IZNEO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) Horoskop za 8. jul 2024. godine: Vagama neko remeti planove, a jarčevi moraju dosta da uspore! NAKON RAZVODA OD TONIJA, PEVAČICA NIKAD BRUTALNIJA! DRAGANA MIRKOVIĆ IZNELA SVE DETALJE O TAJNAMA: “Uvek govorim istinu, pa ne moram da razmišljam šta sam prošli put rekla” “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) PROCURIO SNIMAK VRELE AKCIJE! Miona i Ša ne slute da se snima! Reper pribio pevačicu, pa je skinuo gaćice… (FOTO) MIRKA NAPUSTILA PORODIČNI DOM SA DECOM:”Istina je, za vikend sam otišla” Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta Kardašijanka lansirala PILULE koje za 28 DANA ELIMINIŠU CELULIT! LEKARI APELUJU “Ne kupujte neproverene tablete” “GLEDAĆETE RAZVOD UŽIVO! NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT” Ivan Marinković BESAN! Jelena mu je “NABILA ROGOVE” EVO KAKO JE TAMARA ĐURIĆ IZGLEDALA PRE SVIH OPERACIJA: Pojavila se šokantna fotka, komentari se nižu (FOTO) SAVETI ZLATA VREDNI KAKO DA POBOLJŠATE SAN! Nesanica vam više neće biti problem VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE DOBROJEVIĆ! Starleta potvrdila srećne vesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) IZBORI U FRANCUSKOJ NA IVICI HAOSA! Levica pobedila, Marin Le Pen optužila Makrona za jednu stvar! PREMIJER FRANCUSKE SAOPŠTIO DA PODNOSI OSTAVKU! TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije srećne vesti, evo šta ih je odalo ĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO)

SENZACIONALNO: Poznate ličnosti i njihovi DVOJNICI KROZ VREME!

Objavio: RHT
08/01/2022 1:44 PM

Ponekad možemo videti nekoga zbog koga se osećamo kao da se gledamo u ogledalo. Obično je uzbudljivo, zbunjujuće, a ponekad i strašno.

PRINTSKRIN

Tada ne bi trebalo da iznenadi to što i poznate ličnosti imaju dvojnice koje nas teraju da se zapitamo. U nastavku je 30 poznatih ličnosti i njihovih dvojnika zbog kojih se pitamo ko je ko!

Edi Marfi je poznat po svojoj komediji kao i po tome što je pevač, scenarista i producent. Karijeru je počeo početkom sedamdesetih godina prošlog veka kao stend-ap komičar i od tada je zauzeo svet po bini. Kao što vidite na ovoj slici, iako možda ne znamo ko je ovaj čovek, on izgleda strašno kao Edi.

PRINTSKRIN

Fidel Kastro je bio komunistički revolucionar koji je preuzeo kontrolu nad Kubom tokom pedesetih godina. Uspeo je da zadrži vlast dok nije umro 2016. Za divno čudo, izgleda skoro identično kao jedan od najpoznatijih glumaca u okolini danas, Lijam Nison. Lijam je poznat po ulogama u seriji „Taken“ ali i po glavnoj ulozi u „Ratovima zvezda“.

PRINTSKRIN

Nikolas Kejdž je jedan od naših omiljenih ljudi, i to ne samo zbog svog širokog spektra filmova u kojima je bio zvezda. Nikolas takođe ima aktivnu ulogu u brojnim dobrotvornim organizacijama i grupama za aktivizam. Nije ni čudo što bi njegov dvojnik bio neko ko se takođe borio za dobro drugih. Na ovoj slici se vidi vojnik građanskog rata koji bi bio živ u drugoj polovini 1800-ih.

PRINTSKRIN

Pored rada u pozorištu, Orlando Blum je stekao međunarodnu zvezdu svojom ulogom u filmovima „Pirati sa Kariba“. U slobodno vreme, Orlando je veliki zagovornik promena i radi dosta humanitarnog rada. Njegov izgled Nikolaj Grigoresku bio je poznati rumunski slikar za koga se kaže da je otac modernog rumunskog slikarstva.

PRINTSKRIN

Svi koji imaju Fejsbuk nalog treba da znaju ko je Mark Zakerberg. Mark je osnivač popularne platforme društvenih medija i nagnao je bogatstvo zahvaljujući popularnosti sajta širom sveta. Njegov izgled je Filip IV iz Španije koji je postao vladar i Španije i Portugala 1621. Vladao je Portugalom do 1640.

IZVOR: PRST.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner