Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKANDAL U NAJAVI OD KADA SE ŠUŠKA O RAZVODU?! Bili su nerazdvojni, a sad ona svuda ide sama! VREMENSKA PROGNOZA ZA 16. MAJ! Sunčano uz pljuskove u nekim predelima, a za vikend NEOČEKIVANI obrt NIKAD OŠTRIJA I OZBILJNIJA! Aleksandra Radović: “Srbija više nema šta da traži na Evroviziji” POTPUNI HAOS! ANITINA MAJKA ZAVRŠILA U HITNOJ?! Pa za sve okrivila Matoru HITNA DISKVALIFIKACIJA U ELITI! Svi u šoku, a evo kako je on reagovao! DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE! Svi se pitaju da li je pevačica trudna? PREDSEDNIK SRBIJE UČESTVUJE NA SAMITU EU ZAPADNOG BALKANA: “Jedan region, zajednička vizija” POŠTO POTO ŽELI DA MU SE VRATI?! Aneli sve bliža Janjušu, dok je Asmina baš isprozivala PREŽIVEO JE PET METAKA: Ovo su poslednje informacije o ranjenom premijeru! STANISLAVOVA ĆERKA VAN SEBE! Nakon što je njen otac imao odnose u kupatilu, ne može da dođe sebi, ključa od besa! “NISAM ZA NASILJE” Sloba Radanović o Marku Miljkoviću: Progovorio o SKANDALU, muk među prisutnima tokom njegovog priznanja! (ANKETA) Da li biste pre gledali rijaliti “IMANJE” (FARMA) ili “ELITU” (ZADRUGU)? Glasajte!!! “RAZVOD JE JEDINO REŠENJE” Anabela GRCA U SUZAMA: Nije mogla više da ćuti, potpuno se SLOMILA! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Šok oglašavanje sestre Lune Đogani nakon Markovog hapšenja: Napustila njihov stan! (FOTO) “BILI SMO U ŠEMI I POLJUBILI SMO SE!” Jelena Vučković o Nikoli Rađenu: “Ja nisam rasturila brak Ani Kokić i Rađenu!” TEODORA OKUPILA PORODICU NA SVOJOJ PROMOCIJI: Pojavio se i njen otac kog nikada ne viđamo, a evo šta kaže Goca Džehverović! (FOTO)

PROGOVORILA O ULASKU U RIJALITI! Ivana Ramović nakon SKANDALOZNE ispovesti otkrila USLOVE! Evo ŠTA bi rekla Samiru kada bi se pojavila na kapiji u Šimanovcima

Objavio: RHT
13/04/2024 11:51 PM

PROGOVORILA O ULASKU U RIJALITI!

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje na programu televizije Hype svake subote u 12h, ali i na youtube kanalu Hypetv u 19h, novinarke Arsić ugostile su Ivanu Ramović.

PROGOVORILA O ULASKU U RIJALITI!
Foto: HypeTV/YT printscreen/Zadruga official/Instagram printscreen/Milena academy


Supruga rijaliti učesnika aktuelnog rijaliti formata, Samira Ramovića, u svom prvom i jedinom pojavljivanju, otkrila je sve o odnosu sa Samirom.

Ivana je predsednica udruženja u Crnoj Gori, koje se bavi decom sa autizmom. Kako i sama ima blizance, ona je posvetila svoj život borbi za njihovu budućnost.

– Da li je tačno da Samir ne zna da si sa decom imala udes?

IMALI SMO UDES ZBOG MOG UMORA

– To je tačno. Ne zna ni da sam decu prebacila u drugu školu. I baš taj prvi dan smo imali nezgodu. Sam Bog nas je pogledao taj dan. – rekla je Ivana u emisiji ShowBliz.

Foto: HypeTV

– Savladao me je umor. Oni su bili pod stresom kao i uvek kada je neka promena u pitanju. Sva sreća dobro smo prošli, nisu povređeni, ni ja. – pričala je Ivana Ramović koja se u tom trenutku i rasplakala.

POTRESNA BORBA ZA POTOMSTVO

Ivana je bez dlake na jeziku prvi put govorila o svojoj borbi za potomstvo, pa je nakon 5 vantelesnih oplodnji i mnogih operacija i komplikacija konačno zatrudnela sa blizancima, kojima je dijagnostikovan autizam.

Za više detalja o svemu što je prošla Ivana kako bivse ostvarila kao majka, kliknite OVDE.

Pored toga, Ivana je govorila o gnusnim komentarima sa kojima se susreće svakodnevno, na račun svoje autistične dece od kojih se ne razdvaja.

Foto: HYPETV/ATA images/ Instagram printscreen/ivanakankalina


– Ja svoju decu volim kakva god da su! Moja su! Toliko sam se borila da ih dobijem! Za njih sečem ruku! Ima raznih komentara i ja to ne mogu da razumem! Ako ne mozete da pomognete, nemojte ni da odmazete! – rekla je potrešena Ivana u emisiji ShowBliz.

U jednom momentu, Ivana je progovorila o ulasku u rijaliti u kojem se nalazi njen muž Samir.

Foto: ATA images

PROGOVORILA O ULASKU U RIJALITI!

– Ja ne bih mogla da izdržim bez moje dece! Ja be mogu da živim bez njihovog mirisa. Ne mogu da razumem Samira koji je ušao i potpisao ugovor i da ne vidi decu 10meseci! Ne mogu to da shvatim. Teško mi je bez njega. Obećao je da ulazi uvrijaliti da obezbedi našu decu, da nam kupi kuću sa dvorištem. Videćemo da li će to ispuniti. – rekla je Ivana, pa dodala:

Foto: HypeTV

– Kada bih ušla rekla bih mu “Tata, hajde idi kod dece, da se naspavan kao čovek!” Ja bih tamo spavala. Ne zameram mu ništa. Želim mu da je srećan, jer će tad biti bolji za decu. Milena je starija žena, ima iskustva sa decom (smeh). – rekla je Ivana kroz osmeh.

Celu emisiju pogledajte klikom na video ispod ovog teksta:

Hypetv.rs/N.A./M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner