Background adbanner
calendar

Petak 14. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JEZIVE SCENE! JANJUŠ FIZIČKI NASRNUO NA TRUDNU ANELI?! Obezbeđenje ga opkolilo METEOROLOZI OTKRIVAJU ŠTA NAS OČEKUJE: Nakon vremenskog haosa evo kada nastupa TOTALNI preokret! EKSKLUZIVNO ZA HYPE! PRVO OGLAŠAVANJE RANJENOG MUŠKARCA U MIRIJEVU: “Pucao je dva puta u mene” “MOGU OTAC DA TI BUDEM” Mc Stojan nastavlja da provocira Zoranu nakon raskida, haos ne jenjava, nižu se skandali! PROCURILE PRIVATNE FOTKE DRAGANE MITAR! Starleta u zanosu, pokazala čime raspolaže i ostavila sve u neverici (FOTO) Barselona ima novog trenera, a on prvo pojačanje dovodi iz Partizana i to kakvo! ANĐELA ŠPARAVALO NASRNULA NA MILJANU: Lom i haos u rijalitiju, obezbeđenje ih opkolilo (FOTO) “HTELA JE DA TUČE ANELI” Stravično suočavanje Site i Asmina u programu uživo: “Pet puta si imala odnose sa mnom” ŠOKANTNO! SMRT OCA JOJ PROMENILA ŽIVOT! Učesnica rijalitija jedva zadržala suze PUCNJAVA U BEOGRADSKOM NASELJU MIRJEVO: Pozvao ga da izađe ispred zgrade, pa ga izrešetao! EKSKLUZIVNO! HYPE UHVATIO DŽORDŽIJA NA DELU: Evo šta radi mladi pevač misleći ga niko ne snima! ŠOK FOTKE NAKON SKANDALA “PRAŠTAJ, JA BOLJE NISAM UMELA…” Jelena Karleuša posvetila srceparajuću poruku Dušku nakon incidenta! (VIDEO) PREMIJER VUČEVIĆ: Spremni smo na dijalog, sve drugo vodi u ćorsokak! VANJA BULIĆ PRIZNAO: “Saradnja sa Sašom Mirkovićem i Acom Lukasom mi je jedna od najznačajnijih u karijeri” ČETVRTI TAKMIČAR JE IZ CRNE GORE! Ekskluzivno otkrivamo ko je još potpisao UGOVOR ZA NAJGLEDANIJI RIJALITI NA BALKANU POTRESNA ISPOVEST “MAJKA MI JE NA RUKAMA UMRLA od RAKA!” DRAMA U STUDIJU! “Kada su mi našli TUMOR, mislila sam da ću doživeti njenu sudbinu” (VIDEO)

JANJUŠ VIŠE NE MOŽE DA JE PODNESE! Isplivale sve Aneline LAŽI I SPLETKE, pa od muke stala u odbranu svoje porodice!

Objavio: RHT
11/04/2024 8:34 AM

Spletke i laži

Posle pisma Site Ahmić, Aneline sestre više ništa nije isto. Marko Janjušević Janjuš je tek juče shvatio da ga njena porodica mrzi i da ga ne žele blizu nje.

foto: M.M./ATAImages

Sve je zanimala Janjuševa reakcija kada je saznao da ga mrze i da su u pismu koje su poslali napisali sve najgore za njega.

– Nisam iznenađen, shvatio sam da je to normalno. Ne interesuje me to – rekao je Janjuš.

– On je rekao da moja porodica igra sada rijaliti – rekla je Aneli.

– Nema potrebe za daljim objašnjenjem. Svako gleda da sebe odbrani. Apsolutno me ne interesuje, kad ja znam u sebi da sam čist. Ni od koga nisam napravio k*rvu, nek kažu šta hoće. Mozak mi je spržila – rekao je Janjuš.

Janjuš vređa i ponižava

Ko mu je spržio mozak? Dala sam sve najbolje od sebe. Druge žene su ga varale ovde, pa je dolazio i plakao. Ovim odgovorom potvrđuje to što kaže – rekla je Aneli.

Mislim da je folirant. Smatran da sam dao neku maksimum prema njoj. Ako to nije osetila, ne interesuje me. Nisi zaslužila da ti se prepustim u najgorem periodu života – rekao joj Janjuš.

– Najlakše je dodati epitete. Treba to dokazati. Celo vreme si me ponižavao. Loš si čovek, Janjuše – rekla je Aneli.

– To mene ne interesuje. Kajem se što sam ti se dao sto posto. Sve što bude postavljeno, neću više komentarisati. Ne znam šta bih dodao. Gotovo. Ona misli jedno, ja mislim drugo. Nek bude da smo oboje krivi. Ako neće, nek bude da sam ja kriv – rekao je Janjuš.

– Nikad nisam išla okolo i pričala o njemu – odbranila se Aneli.

Otkad sam ušao s tobom u odnos, šta sam ja uradio loše. I dalje te smatram folirantom. Sestra i ti najveći foliranti. Mene ste došle da j*bete u mozak. Smaraš devojko – rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner