Background adbanner
calendar

Petak 14. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILOV MEDIJ VODI PRLJAVU KAMPANJU PROTIV SRBIJE I VUČIĆA: “Pobjeda” izmislila plan o aneksiji Crne Gore Počinje EURO, Nemačka – Škotska na otvaranju, “debi” Srbije protiv Engleske MARIJA KULIĆ KIPTI OD BESA! Pa otkrila sve o prevari Ermine Pašović! “TAKI, PRIPREMI TUŽBU ZA HIRURGA!”: Usijale se društvene mreže zbog slike neuspele operacije Maje Marinković JEZIVE SCENE! JANJUŠ FIZIČKI NASRNUO NA TRUDNU ANELI?! Obezbeđenje ga opkolilo METEOROLOZI OTKRIVAJU ŠTA NAS OČEKUJE: Nakon vremenskog haosa evo kada nastupa TOTALNI preokret! EKSKLUZIVNO ZA HYPE! PRVO OGLAŠAVANJE RANJENOG MUŠKARCA U MIRIJEVU: “Pucao je dva puta u mene” “MOGU OTAC DA TI BUDEM” Mc Stojan nastavlja da provocira Zoranu nakon raskida, haos ne jenjava, nižu se skandali! PROCURILE PRIVATNE FOTKE DRAGANE MITAR! Starleta u zanosu, pokazala čime raspolaže i ostavila sve u neverici (FOTO) Barselona ima novog trenera, a on prvo pojačanje dovodi iz Partizana i to kakvo! ANĐELA ŠPARAVALO NASRNULA NA MILJANU: Lom i haos u rijalitiju, obezbeđenje ih opkolilo (FOTO) “HTELA JE DA TUČE ANELI” Stravično suočavanje Site i Asmina u programu uživo: “Pet puta si imala odnose sa mnom” ŠOKANTNO! SMRT OCA JOJ PROMENILA ŽIVOT! Učesnica rijalitija jedva zadržala suze PUCNJAVA U BEOGRADSKOM NASELJU MIRJEVO: Pozvao ga da izađe ispred zgrade, pa ga izrešetao! EKSKLUZIVNO! HYPE UHVATIO DŽORDŽIJA NA DELU: Evo šta radi mladi pevač misleći ga niko ne snima! ŠOK FOTKE NAKON SKANDALA “PRAŠTAJ, JA BOLJE NISAM UMELA…” Jelena Karleuša posvetila srceparajuću poruku Dušku nakon incidenta! (VIDEO)

AU, KAKVA NEPRAVDA ZA BAJERN! Nemci POKRADENI na meču sa Arsenalom, sudije nisu dosudile ČIST penal! (VIDEO)

Objavio: RHT
10/04/2024 4:32 PM

Nepravda za Bajern Minhen u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Arsenal i Bajern Minhen odigrali su nerešeno 2:2 u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, a utakmicu su obeležile sporne sudijske odluke.

Švedski sudija Glen Niberg našao se na žestokom udaru nakon spektakularnog meča u Londonu. Obe strane smatraju da su žestoko oštećene na ovom meču.

Englezi se žale što nije dosudio penal nakon duela golmana Nojera i Sake, dok Nemci “bljuju vatru” jer švedski arbitar nije pokazao na belu tačku posle očiglednog igranja rukom Gabrijela u svom šesnaestercu.

Profimedia

Naime, pri rezultatu 2:1 u korist Bavaraca Arsenalov golman Raja je izveo prekid nakon sudijskog zvižduka, a Gabrijel je uzeo loptu u ruke, vratio je na peterac i ponovo započeo akciju.

Nije dosuđen čist penal!

Nemci su tražili penal, ali Šveđanin nije želeo ni da čuje, iako je bilo evidentno da je mladi igrač Arsenala napravio kardinalnu grešku, te je učinjena velika nepravda za Bajern!

Nakon meča trener nemačkog tima Tomas Tuhel bio je besan kao ris zbog šokantne odluke sudije.

-On govori igračima da je to bila dečija greška i da neće za to dosuditi penal u četvrtfinalu Lige šampiona. Ovo je potpuno novi način tumačenja pravila, neverovatno. Ovo boli- rekao je trener Bajerna.

Podsetimo, u utorak uveče odigrana su prva dva meča četvrtfinala Lige šampiona.

Gledali smo dva spektakularna duela. Oba su završena nerešenim rezultatom.

Real Madrid – Mančester Siti 3:3

Arsenal – Bajern Minhen 2:2

U Madridu Siti je poveo već u drugom minutu golom Bernarda Silve iz slobodnog udarca.

Real ekspresno preokrenuo preko Kamavinge u 12. i Rodriga u 14. minutu. Tim rezulatom se otišlo na poluvreme.

Siti je izjednačio u 66. minutu Fil Foden je fantastičnim udarcem zu rašlje matirao nemoćnog Lunjina

Potpuni novi preokret donosi Gvardiol u 70. minutu, a Valverde u 79. minutu iz voleja postiže konačnih 3:3

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN ERLINGA HALANDA! Mladi fudbaler se našao u centru ŽESTOKIH kritika!

U Londonu Arsenal je poveo golom Sake u 12. minutu. Bajern preokrenuo preko Gnabrija u 18 i Kejna u 30. minutu sa penala. Tim rezulatom se otišlo na poluvreme.

Rezervista Trosar u 76 minutu donosi izjednačenje Arsenal, nakon prelepe akcije. za konačnih 2:2

Sporna situacija dogodila se u u petom minutu nadoknade kada nakon starta Nojera nad Sakom sudija nije pokazaoi belu tačku.

Revanš utakmice na programu su 17.aprila

Hypetv.rs/Kurir sport/M.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner