Background adbanner
calendar

Četvrtak 16. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAVOVA ĆERKA VAN SEBE! Nakon što je njen otac imao odnose u kupatilu, ne može da dođe sebi, ključa od besa! “NISAM ZA NASILJE” Sloba Radanović o Marku Miljkoviću: Progovorio o SKANDALU, muk među prisutnima tokom njegovog priznanja! (ANKETA) Da li biste pre gledali rijaliti “IMANJE” (FARMA) ili “ELITU” (ZADRUGU)? Glasajte!!! “RAZVOD JE JEDINO REŠENJE” Anabela GRCA U SUZAMA: Nije mogla više da ćuti, potpuno se SLOMILA! OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Šok oglašavanje sestre Lune Đogani nakon Markovog hapšenja: Napustila njihov stan! (FOTO) “BILI SMO U ŠEMI I POLJUBILI SMO SE!” Jelena Vučković o Nikoli Rađenu: “Ja nisam rasturila brak Ani Kokić i Rađenu!” TEODORA OKUPILA PORODICU NA SVOJOJ PROMOCIJI: Pojavio se i njen otac kog nikada ne viđamo, a evo šta kaže Goca Džehverović! (FOTO) PREMIJER SLOVAČKE ROBERT FICO U KOMI: Nalazi se u kritičnom stanju, izgubio previše krvi! “SA MAJKOM NISAM GOVORILA!” Jelena Vučković iznela detalje svađe sa Gocom Božinovskom: “Ja sam kriva!” PRVO POJAVLJIVANJE TEYA DORE NAKON EVROVIZIJE: Došla kod Teodore na promociju, pa šokirali izjavom: “Žao mi je…” OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Evo šta svaki horoskopski znak NIKADA NEĆE URADITI niti dozvoliti da mu se u životu desi! SAŠA MIRKOVIĆ DONEO ODLUKU I ODUŠEVIO JAVNOST: “Sav prihod od glasova u rijalitiju ide u HUMANITARNE SVRHE, Hype poklanja jednoj porodici i KUĆU” NIJE MOGLA VIŠE DA IZDRŽI! Prvo oglašavanje Lune Đogani nakon Markovog hapšenja, evo kakvo stanje je u njihovom domu! (FOTO) VRELO IZDANJE TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Sve oči uprte u nju, istakla silikone i pokazala atribute u uskoj haljini, a svi u šoku zbog JEDNE STVARI! ŠA ZAVRŠIO U ANELINOM KREVETU: Gledaoci ne mogu da veruju, Janjuš će doživeti NERVNI SLOM, raskrinkana TAJNA AFERA?! (FOTO) “NE SLAŽEM SE SA POLITIKOM VLASTI” Šokantna izjava atentatora na Fica nakon hapšenja: “Mediji su likvidirani” (VIDEO)

NOVAK ĐOKOVIĆ VRATIO HEJTERE NA FABRIČKA PODEŠAVANJA! Svetski broj jedan uputio ŽUSTRU poruku, pa pokazao da i dalje VLADA teniskim svetom!

Objavio: RHT
10/04/2024 1:48 PM

Novak Đoković vratio je hejtere tamo gde im je mesto!

Novak Đoković zvanično je najstariji broj jedan u istoriji tenisa, a sada je jednom objavom uspeo da “zapali” Instagram, a i vratio je hejtere tamo gde pripadaju!

Poput Đokovića, Rohan Bopana je najstariji svetski broj jedan u konkurenciji dublova u istoriji, a Novak je rešio da čitavoj planeti objasni da su godine samo broj.

Objavio je fotografiju na kojoj se nalaze on i 44-godišnji Bopana i napisao:

-Godine su samo broj. Za nas, taj broj je jedan!

Definitivno, poruka koja objašnjava dominaciju iskusnih tenisera u ovom sportu.

Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Podsetimo, Novak se plasirao u 3. kolo Mastersa u Monte Karlu nakon što je u dva seta bio bolji od Romana Safiulina – 6:1, 6:2.

Đoković spreman da pokaže svima da je još uvek u formi!

-Veoma sam zadovoljan. Jako dobar prvi meč na startu sezone na šljaci. nadam se da ću zadržati ovaj ritam. Treniraću i nadam se da ću istim načinom nastaviti- poručio je Đoković.

-Podloga koja zahteva malo više od mene da se adaptiram na nju.

Nastavljam da radim, misilim da smo dobar posao odradili sa treninzima i sada se to oslikava na terenu- rekao je Novak.

Nasmejan i miran je bio Novak Đoković posle sjajne pobede nad Safiulinom u drugom kolu Monte Karlo Mastersa.

Bilo je to raspoloženje koje se dugo nije videlo posle prvih mečeva u Kneževini i na turnirima na šljaci.

Uživao je u igri, pa je zadovoljstvo podelio pozdravom publici na francuskom i italijanskom, što je ona pozdravila aplauzom.

Na opasku da su on i Nadal na ovom turniru nastupili 17 puta, Novak se našalio: „Pa da, to je skoro jedako broju godina Sinera ili Alkaraza”.

-Nastojim da budem kompetitivan protiv mlade generacije, motivisan sam da igram, a želja i vatra su i dalje u meni.

-I dalje volim ovaj sport, takmičenje, i bez obzira na to ko je sa druge strane, uživam u ovome.

TUŽNE VESTI IZ VATERPOLO SVETA Filip Filipović završio karijeru!

-Moja karijera traje više od 20 godina, a Monte Karlo je za mene uvek bio mesto na kome se posebno osećam i van turnira.

-Naročito zadovoljstvo mi pričinjava kada odigram ovako dobro kao što je bio slučaj danas- zaključuje Novak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner